PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Adana'yı yeneriz normal şartlarda. Takım kaliteli. Hoca faktörü çok önemli. Hocasız oynamaya alıştığımız için bunun da bir önemi yok aslıda.

brigand

Her zaman olduğu gibi en önemli silahları Tiago. Kim ne derse desin özel önlem almak zorundasınız. Nduka pek oturmuş görünmüyor ama sağı solu belli olmayan bir adam, 2.tehlike olarak o görünüyor. Takımın geri kalanı çok dağınık ve kopuk oynuyor. Orta saha ve defans blokları arasında Ofeodu ve Mbilla bolca fırsat bulabilecektir. Taha ve Hasan'ın kesici özelliğinin yanına topu ileriye oynayabilecek, oyun kurabilecek karakteri (M.Sevgi veya Ivanov olabilir) oyunda tutmak zorundayız. Musa'nın bu maça kulübüde başlaması ve son 15-20 dk.ya hamle olarak kullanılması gerekir. Defansif anlamda birşey dememize gerek yok bir süre daha. Az pozisyon veren ve gol görmeyen bir yapı var. Bozmamak lazım. Erhan Altın macera aramaz ve Güvenç Kurtar'a hatır yapmazsa, bu sezonki klasik deplasman galibiyetlerinden biri olur.

Duško Milinković

1-0 olsun bizim olsun.İyi oynayalım,kötü oynayalım farketmez.Biz yenelim yeter.

GurbetciFanatik

ayyyy heyecan dorukta yenersek bu aksam haftaya antalyayla kücük bi final oynarizzz.

binikalamadım

55__Gurbet__55

İLK 11

1. SONER ŞAHİN
4. FATİH KILIÇKAYA
6. AHMET BURAK SOLAKEL
7. MUSA AYDIN
9. SERGES FLAVIER MBILLA ETAME
21. HASAN KILIÇ
32. MURAT AKYÜZ
33. CHIKELUBA FRANCIS OFOEDU
38. GALIN STEFANOV IVANOV
88. TAHA YALÇINER
92. SEZER ÖZMEN

YEDEKLER

12. FURKAN KÖSE
8. ZAFER ÖZDEN
17. RECEP NİYAZ
22. ALPEREN PAK
26. MUSTAFA SEVGİ
28. ALİ ZORLU
35. AYHAN TUNA ÜZÜMCÜ

samsunum

ndka ile tiago yu tutarsak bu maç bizim inşallah

Kaya

Son 8 deplasman 5 galibiyet 3 beraberlik...

6.galibiyet gelsin inşallah. Kazanacağıızzzz.

Integral

ben anlamıyorum, normalde musa aydın forvet arkası, ivanov da kanat değil mi. neden tam tersi şekilde oynuyorlar.

kıbrıslı_mete

Mbilla'nın pozisyonu kırmızı kart. Hem avantajı kesti hem de ssrı verdi. İki hata birden. Hakemlerimizin hiçbiri avantaj kuralını uygulamıyor.

kıbrıslı_mete

Şu Sezer'in pozisyonu için oyun mu durur ya

merdocan

ne organize atak ne bişe cok kötü oynuyoruz suan

GurbetciFanatik

resmen dökülüyoruzmu yoksa bana mi öyle geliyor.

GurbetciFanatik

Ofeodu vurdum duymazlari oynuyor.
Uyanin la  bu guzel seriyi boyle deplasmanda bozmayin.

merdocan

sanki 1 puan için cıkmış herkes.yatan kalkmıyo yerden