PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 24 February 2015, 00:40:55
musa bence gayet formunda son macta 1 asist yapti ivanova da cok guzel bir orta kesti ivanov atamadi.

Başka ne yaptı? Yanından geçen topa müdahele mi etti? Kaç tane düzgün pas atabildi? Defansa yardım mı etti? Artık yaşlandı. Takıma faydadan daha çok zararı oluyor. Sen maçı nereden izledin bilmiyorum ama stattan izleyenlerin çoğu benim gibi düşünüyor..

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Sercan - 24 February 2015, 13:28:01
Başka ne yaptı? Yanından geçen topa müdahele mi etti? Kaç tane düzgün pas atabildi? Defansa yardım mı etti? Artık yaşlandı. Takıma faydadan daha çok zararı oluyor. Sen maçı nereden izledin bilmiyorum ama stattan izleyenlerin çoğu benim gibi düşünüyor..
Musa'yı beğenmiyor olabilirsin sana göre kötü de oynayabilir ama musanın yerine koyacağın adam mustafa sevgi ise bu takımı intihara sürüklemek olur mustafa sevgi gibi adamlar bize lazım değil gençlerin bütün emeklerini harcayanda bizim kupadan elenmemize sebeb olanda mustafa sevgidir

samuray

ya bu mustafa sevggi ne iş anlamadım gitti musaya yaşlı diyenler şöyle bi performansına göz atsın bir daha baksınlar birde mustafa sevginin performansına ? biraz emeğe saygı lütfen beyler musa bu takımın ilk onbirinde direk oynar değişikliklerde düşünülebilir tabiki yorulduğunda değişebilir ancak

Dartagnan

Başlarım Musa Aydın'ın performansına arkadaş . Hala performans diyorsunuz . Adam ayakta duramıyor. Pas dahi vermekte zorlanıyor. Daha dişli orta saha olabilecekken Musa Aydın'ın geberik ayaklarına mı bakacağız ? Bırakın bu işleri. Maçta Musa'nın kaybettiği ikili Mücadelelere , bir dikine pas atamamasına , oluşabilecek hızlı atakları geberik olduğu için engellemesine bak o zaman sende . Ilk 11 inde geç , en çok 20 dakika oynar net. Mustafa sevgi napmıs da bu takıma zararı dokunmuş ? Birisi anlatıversin . Hala Mustafa sevgi gibi mücadeleci , inceci ve ayağı sağlam Adamı Musa Aydın'a tercıh edemiyorsanız zaten konuşmaya gerek yok .

Lusage

Ben bu Musa Aydın muhabbetine 1.5 senedir gülüyorum. Hala da gülmeye devam ediyorum. :) Bu kulüp olmasa bırak ilk 11'i PTT de oynayacak kulüp bulamaz bu adam biz nelerini tartışıyoruz.  :D

beşnumara

Musa şuanki formuyla 11i haketmiyor çok açık ve net bir sekilde görülüyor. Recep niyaz ne ise musa da o. Ayakta duramıyor pas atamıyor. Şu maçları tvden izleyip yorumlamayin arkadaş. Canlı izleyin görün musayi. Musaya kadar Burhan var Alpereren  var ama tahtaya heralde ilk Musa'nın adı yazılıyor.

Aslankaya

Musa Aydin'in fizik gücü zayıf, yaslandi artik.Maç esnasinda kayboluyor, ikili mücadeleler de etkisiz kaliyor ama gol atıyor, asist yapiyor. Bence de yedek kulübesinde  oturup son 20 dakika oynayacak futbolcu ama saniyorum kötü de olsa Erhan Altin için halâ 2-3 maçlik kredisi var.Kaptan adami bir anda kesmek de bazen kolay olmayabilir .35 yasinda , 1 sezon daha oynayıp futbolu birakir artik.

merdocan

yası gereği yeteri kadar randıman vermese de musanın takımda olması kesinlikle pozitif etki olarak dönüyor takıma,burdaki eleştiriler biraz fazla değil mi?

özkan

Eleştirinin ana sebebi 62-1 memleketli ednan gibi takımda olması değil,musanın bu haline rağmöen 11de olması.Yoksa kimsenin musa Samsunspor'da diye bence kini nefreti yok.O arkadaşa olduğu gibi  ;)

isa55

Guvenc kurtar ceza almış. Kulubede yer alamayacak.

samuray

polemiğe gerek yok musa mustafa polemiğine ryakamlar ortada musa aydın 5 gol 3 asist yanılmıyorsam mustafa sevgi 0 gol 0 asist ?

Ollivanders

Düz mantık bu olsa gerek . O zaman senin mantığınla şunu diyelim musa kaç maç oynadı da mustafa sevgi kaç dakika oynadı ? Futbolumuzu hangisi daha üst seviyeye taşır diye konuşuyoruz . Her ikisinin kaybettiği topları , harcadığı atakların da istatistiklerini çıkaralım madem öyle . Saçmalık

Uğur Yıldız

Musa Aydın'ı çok severim cidden kendisine ezelinden beri bi sempatim var. Geçen yıl katkı veriyodu maçlarda ama bu sezon inanılmaz kötü. Takımdaki arkadaşlık ortamı, kolej havası vs bu tip konularda kendisine teşekkür. Bunlar 11 oynamasını gerektirmiyo yalnız.

Sercan

Alıntı yapılan: samuray - 26 February 2015, 21:40:46
polemiğe gerek yok musa mustafa polemiğine ryakamlar ortada musa aydın 5 gol 3 asist yanılmıyorsam mustafa sevgi 0 gol 0 asist ?

Kaç maç? Süre? Bunlara da bir baksaydın.

cembaba

Bence Musa Aydın, tecrübesiyle bu takımın her şeyi. Yedekte veya 11'de ona bu sezon sonuna kadar ihtiyacımız var.
Hiç değilse Adnan gibi karaktersiz değil.