PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Yedekten girer ilk 11'de oynar ona bir şey demiyorum ama net olarak söyleyebileceğim bir şey varsa oda bu fizik gücü ve hızı ile kanatta oynayabilecek durumda değil...

Sercan

Musa konusu uzadı artık. Evet saygı duyuyoruz hepimiz. Ancak artık fizik gücü yeterli değil bu lig için. PTT 1. Lig'in gerektirdiği fiziksel yeterlilik, Süper Lig'e göre bile daha fazla. Erhan Altın'ın da isteyerek oynattığını sanmıyorum Musa'yı. Zorunluluktan oynatıyor. Zaten en ufak hatamı bekliyorlar, Musa'yı oynatmazsam takımı karıştırır diye düşünüyor..

beşnumara

Musa biraz dinlendirilsin sonra son 20 dakika oyuna alınsın. Erhan Altın Boluda o kötü zeminde musa gibi güçsüz oyuncuyu 90 dakika sahada tuttu. Musayi kenara çekemiyor bu çok açık ve net görünüyor ama bu tutumu ile takıma yazık ediyor. Her maç 10 kişi oynuyoruz resmen. İnşallah bir an önce dinlendirilir.

55(tuncay)55

5 maç da 3 gol atan ofoedu 20 maç da 5 gol 3 asist yapan musa aydını eleştiriyoruz ama bunları yaparken elimizi vicdanımıza koymuyoruz  ofoedu bencil musa aydın yetersiz kapasite bu burası ptt 1.lig kimin gelmesini istiyoruz bu takımada eleştirmeyelim bişeyler kötü giderken eleştirmek normal ama o zaman da susarız şuanda herşey çok güzel yapılan yorumlara bakın ikinci yarının en güzel başlangıcını yapan tek takım bizim takımımız ama biz sadece taha bu hafta çok içten sevindi diye onun sayfasına güzel eleştiriler geldi haftaya onuda kötüleriz yapmayın arkadaşlar bu sayfaları futbolcularda okuyor bu durum onların hevesini kırmaktan öteye gitmez

Ollivanders

Arkadaş kimse musaya bir şey söylemiyor . Sadece tempo ve mücadele olarak düştüğünü , dinlendirilmesi gerektiğini , yerine koyulacak orta saha oyuncusu ile bu süreci daha verimli geçirebileceğimizi söylüyoruz. Ptt 1.ligin kapasitesi bu demek kolaya kaçmaktır . Elindekilerin ne oldugunu , ne oynayacağını , hangi mevki de iş göreceğini bilmek çok önemli . Bu yönden de erhan altını eleştiriyoruz. Musa Aydını ilk 11 başlatabilirsin ama 80 dakika oynatmak cidden iş bilmemezliktir. Bu takımda Serkan Aykutlar , Celil Sağırlar ve nice iyi futbolcular eleştirildi de neden Musa Aydın eleştirilince yer yerinden oynuyor ben de bunu anlamıyorum.

cembaba

Bu arada hakem Deniz Çoban. Güzel maç olacağını hissediyoruz. Allah'ım galip gelmemizi nasip etsin.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Serpico - 28 February 2015, 10:12:07
Arkadaş kimse musaya bir şey söylemiyor . Sadece tempo ve mücadele olarak düştüğünü , dinlendirilmesi gerektiğini , yerine koyulacak orta saha oyuncusu ile bu süreci daha verimli geçirebileceğimizi söylüyoruz. Ptt 1.ligin kapasitesi bu demek kolaya kaçmaktır . Elindekilerin ne oldugunu , ne oynayacağını , hangi mevki de iş göreceğini bilmek çok önemli . Bu yönden de erhan altını eleştiriyoruz. Musa Aydını ilk 11 başlatabilirsin ama 80 dakika oynatmak cidden iş bilmemezliktir. Bu takımda Serkan Aykutlar , Celil Sağırlar ve nice iyi futbolcular eleştirildi de neden Musa Aydın eleştirilince yer yerinden oynuyor ben de bunu anlamıyorum.
konuyu uzatmak istemiyorum ama celil sagırlı serkan aykutlu dönemlerle bu dönem çok farklı o konulara girersek içinden çıkamayız demek istedigim şu takım sezon başından bu yana neler yaşadı belkide ALLAH korusun ordunun durumuna düşücektik bişeylerden kıl payı kurtulduk kıt imkanlarla buraya kadar geldik ve bizi buraya getirenlerde bu topcular ben sadece musa aydından bahsetmiyorum emegi geçen futbolculardan bahsediyorum o yüzden biraz daha insaflı olalım diyorum düşünerek eleştiri yapalım yoksa yer yerinden oynamıyor yani

GurbetciFanatik

Bu macin iki gün önce rüyamda gördümde ben cözemdiim rüyanin anlamini belki cözen biri vardir burda.
Ilk yari Adanaspor 2-1 galip ama maci biz 3-1 kazaniyoruz  ;D ;D ;D
Halen düsünmekteyim nasil oldu diye.

yirmiuc

Eger yenersek ilk 2 hesaplarina baslariz yine. Kayseri ve ankara belediyenin form durumu dususe gecti gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jean

Skorlar istedigimiz gibi degil  kazanmaktan baska care yok

samuray

Alıntı yapılan: Sercan - 27 February 2015, 10:19:54
Kaç maç? Süre? Bunlara da bir baksaydın. mustafa sevgi oynadığı sürelerde ne yaptıki sıfıra sıfır elde var sıfır bu siteyi futbolculaımızında takip edebileceğini hatta ettiğini unutmayalım el insaf diyorum takım iyi giderken acımasızca eleştirmek hoş değil  adanaspor maçını alırsak ilk ikiyi hedefliyor olacağız inşallah kayıpsız üç puanla dönheriz

mehmet yılmaz

Gördüğümüz kadarıyla takımda moraller yerinde. Halihazırdaki skorlara bakarsak kazanmanın şart olduğu bir maça çıkacağız. Kazanacağız inşallah.

orucreis

1-3 mac bizim ahada yazdim buraya. Allahim sen yuzumuzu kara cikarma

jean

evolution55

günaydın arkadaşlar,yüzümüzün güleceği bir gün bir hafta olsun inşallah! Allahım utandırmasın!