Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Müftünün sıralaması iyi muhtemelen milletvekili olacaktır. Bir müftünün siyasete girmesini tasvip etmiyorum ben ama benim anlamadığım arkadaş git memleketinde aday ol, ne işin var Samsun'da ?

Dartagnan

Öyle demeyin . Onlara her yer Trabzon . Onlar her yeri Trabzon gibi seviyor ve o şehir için var güçleriyle çalışıyorlar (!) .

bayfa55

CoRaqLi55

ORDU taraftarı dk 55 de SAMSUNSPOR'umuzu unutmadı. :)

orucreis

ordunun formasında ki turuncu mor ne alaka bide armayi siyahla kapatmislar herhalde  :o

Bide elazig hala yukleniyo 10 tane mi atcaksiniz be adamlar genclerle cikmis zaten

jean

Gecen hafta antalya ciddiye almadi yenildi ne olur ne olmaz fark atmak lazim

berusa55

Dünya çapında 48 ülkede 200'ün üzerinde üretim tesisi ile faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe fabrika yatırımını Diyarbakır yerine Samsun Kavak Organize sanayi bölgesine kurdurdu.

Dünya çapında 48 ülkede 200'ün üzerinde üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in, Türkiye'de altıncı fabrikasını Samsun'da 5 Mart 2015 Perşembe günü Kavak Organize sanayi bölgesinde açacaklarını ifade eden Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe ise şunları söyledi:

"Karadeniz Bölgesi'nde inşaat çalışmalarında son dönemde ciddi bir artış olduğunu tespit ettik. Ağırlıklı olarak Marmara, Ege, Akdeniz ve Doğu bölgeleri için üretim yapmamıza rağmen, kuzeydeki artış gözlemlediğimiz şekilde devam ettiğinden dolayı, yeni fabrika yatırımını Diyarbakır yerine Karadeniz'de Samsun'u  tercih ettik.  Çünkü yapı malzemelerinde lojistik çok ciddi bir maliyeti temsil ediyor. Bunu ortadan kaldırmak için hareketliliğin fazla olduğu bölgelerde fabrika açıyoruz."

Kaynak

beşnumara

Bu kendini ne zannediyor yaa. Samsunspor ikinci plana atılacak bir kulüp mü? Hem seni isteyen kim ahmak herif. Bu zamana kadar nerdeydin?
Defol git uğrama buralara.

seskat

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 February 2015, 09:50:36
Bu kendini ne zannediyor yaa. Samsunspor ikinci plana atılacak bir kulüp mü? Hem seni isteyen kim ahmak herif. Bu zamana kadar nerdeydin?
Defol git uğrama buralara.

Ertuğrul Sağlam

AlıntıBir adana demirsporlu olarak Samsunsporu tebrik ediyorum. Dogal olarak kendi takimimin Super Lige cikmasini istiyorum. Ancak, bence Samsunspor cok iddiali ve buyuk ihtimal Kayserispor ile beraber Samsunspor direk cikacak. Gecen sene Samsunspor cok zorluklardan gecti ve ADS ile Samsunspor kardes takimlar. Biz cikamassak sizin cikmanizi gonulden istiyorum.
Biz işin içinde olduğumuz için pek göremiyoruz gerçekten bu yorumu yapan arkadaşın dediği kadar iyimiyiz acaba :)

ask55

bence kesinlikle güzel futbol oynamıyoruz.
ancak her sezon kendi içerisinde değerlendirilir.
lig lideri kayseri dahil  hiçbir takım iyi futbol oynamadığı için her an herşey olabilir herkes herkesi yenebilir ve geçebilir bu ligde.

samsunum

Bu Gökçekspor o kadar  taraftari nasıl topladı oraya :)

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunum - 21 February 2015, 20:59:41
Kesin bir iş çeviriyorlar da ortaya çıkmıyor nedense !

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunum - 21 February 2015, 20:59:41

Hepsi belediye iscilere, adamlar isimizden oluruz diye geliyorlar garibanlar ne yapsinlar.
Ama faydasiz Gökcek Beyyyyy