Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Sivasspor da 55 numara giyen ibrahim akın SAMSUN lu mu?

ask55

bugün yapılan basın toplantısının özeti veya tamamı yok mu hiçbir yerde ?

beşnumara

Ceza kesinleşmiş. İşimiz çok zor artık. Ne ceza verseler haklılar. Önce puan silme ile başlayacak muhtemelen. Küme düşme transfer yasağı da verilebilir.
Erkuttan Başkanlığı zorba ile alıp kulübü bu duruma getirenler, bahia ve diger oyunculara parasını ödemeyip reklamını yapanlar, verdigi sözü yıllardır tutmayan belediye başkanları ve sözde bakan rahat rahat gezin artık.

jean

Bu kadar borcmu olur arkadas bu ne is bilmemezlik bahia cokmu iyi topcuda 525 bin € ya imza attiriyorsunuz har vurup harman savurmuslar odemedende kacmislar tek sorumlu kazim yilmazdir

samsunmania

23 February 2015, 23:47:14 #42560 Son düzenlenme: 23 February 2015, 23:54:16 samsunmania
Yanlış anlamadıysam futbolcu ile ödeme planı hususunda anlaşılırsa puan silme olmayacak. Cezanın uygulanmasını istiyorum dilekçesini göndermeden anlaşmak gerekli. Ama insafına kaldığımız bir gerçek. İnşallah üstesinden gelir yönetim.

samsunum

Mehmet bank o parayi yatirdik dememismiydi ben mi yalnis Hatirliyorum Yazik ya ama üzülüyorum aslinda mehmet bank ve ekibi bu takima belkide tarih boyunca yapılmayan yanlışı yapmış. Ama o kongerede temize çıkarttik.hepimiz burada adamlari eleştirmekten başka birşey  yapamadik. Hakettik bunu biz. :(

Stoper

Bu beceriksiz herifleri başımıza musallat eden Emin Kar'a da selam.. Oskarlık film çıkar burdan.

jean

Emin karin sucu yok bu iste var gucle calisti adam fiziki sartlari belli biraz daha dusunelim birini suclarken

Stoper

Alıntı yapılan: NeverMind - 23 February 2015, 22:13:40
Bu kadar basıretsız sorumsuz bir insanlar olmaz cidden yazık .

Bu basiretsiz sorumsuz insanları başımıza getiren Emin Kar biliyon dimi?
Kulübün bu duruma düşmesinde Emin Kar'lık bir durum yok ama bu iki koca kafayı başımıza yönetici diye getiren Emin Kar.

Büyüklerimiz ne derse onu yaptık diyor Recep Hun. Beceriksiz,yalancı tenekeler insanları oyaladı.Samsunspor tarihinin gelmiş geçmiş en amatör,en yalancı yöneticileri(!)

55.hakan

24 February 2015, 01:25:27 #42565 Son düzenlenme: 24 February 2015, 01:29:44 55.hakan
Samsunspor, Ödeme Yapınca 9 Puanı Kurtardı

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.samsunhaber.tc/samsunspor/samsunspor-odeme-yapinca-9-puani-kurtardi-h424176.html

SAMSUN HABER TC

Burada yalan mı söylüyormuş.Bu adama bu takımı emanet edenlere de yazıklar olsun.Böyle bir şeyin başımıza geleceği belliydi zaten.

Samsunspor bu adamlara ve bütün bu olanlara rağmen Süper lige çıkarsa Allah'tandır yani.Ve çok büyüksün Samsunspor diyecek herkes.Gel gör ki bu badireyi atlatabilecek miyiz?Öyle bir halde bırakmışlar ki...

red_white

yazıklar olsun birde utanmadan şeref tribününe maç izlemeye geliyorlar haysiyetsizler...

evolution55

takım iyi gidince kendilerine de pay çıkartıyorlardır onlar!!!

orhan

Emin karın en büyük hatası istifa ederken mehmet bank ve recep hunu da alıp gitmeliydi bir kulüp bu kadar kötü yönetilmez.Kazım yılmazla birlikte bu kulübü mahvetmişler.Yapılan yanlışlar aylarca konuşulmasına rağmen  hiç bir şey olmamış gibi kongrelerde neden eski yönetimler ibra edilir anlamış değilim bir tane yürekli bir başkan çıkıpta bunlardan hesap sormayacak mı,yazık günah değil mi bu şehrin parasına ve onuruna.

özkan

Yav abi şunu bi anlayın,geçen gene kurul olağan üstüydü ibra mibra zımba mımba yoooooookkktu.sadece kurullar seçildi nokta.ibra önümüzdeki kongrede ! kendini Samsunspor'lu hisseden korkusu olmayan sahneye çıkar söz alır kongrede gerekeni konuşur.nokta.