Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tamer55

stad içinde tuvaletlerde olmuş bıçaklama olayı

fanatik samsunsporlu

beşnumara

Stat dışında olsa emniyeti ilgilendirir tffyi ilgilendirmez. Tff için stat içi önemli. O kalabalığı görünce gözlemci hemen gelmiştir zaten. Sonuna kadar beklemis demek ki. Olay maç başında oldu.

Kadir ÇELEBİ

yazıklar olsun :o neyse çok dillendirmeyelim bari itirazın sonucunu bekleyelim

orhan

Eğer denilenler doğruysa böyle taraftarlık olmaz Böyle maçlara geleceklerse gelmesinler.

fanatik samsunsporlu

Bıçaklama olayı bilet gişelerinde olmuş iki taraftarımız! arasında.Oraya da karışıyor mu gözlemci.

evolution55

kendi taraftarımız birbirini mi bıçaklıyor  ::)

celebi

özkan

3 puan sılınme ısı çıktı sımdı bıde. İnşallah böyle bir kazmalık yapmamıştır kendısını Samsunsporlu sanan eskı yönetim.

beşnumara

Ceza onaylandı. Alanya maçı seyircisiz. Kına yaksın o kişiler ve bunların ipini bırakan abileri.

beşnumara

Şimdi bize bu ceza verdiren adamlar ve onların sahipleri gelin takımı stat dışından destekleyelim diyecek değil mi?
Bırakın artık şu takımın yakasını yaa. Yeter artık bıktık yeminle.

Desiqner

Serseri mayın gibi gezen insan topluluklarından bu tribünler temizlenmedikçe bu işler devam edecek.
Deplasmanda , içeride her türlü pisliği yapan ve reva gören tipler bir ceza alındığında salağa yatıp yıllardır yine kendilerinin neden oldukları cezaları verenlere sövdürüyorlar millete.
Gayet açık kardeşim biz hakettik bu cezayı.Senin bıçakla ne işin var ? Niye sokarsın , e soktun madem biriyle husumetin var neden bu takımın başını yakarsın ?
Allah hepinizi ıslah etsin yettiniz millete...

55.hakan

Hani daha seyircisiz oynama cezası yoktu hani tribünde şiddet bitecekti.Gerçi ülkede tribünler doğal cezalı hale geldi passoligle.

GurbetciFanatik

3 Puan silinme diye yaziyor Face de sözde eski futbolcuya borcmus . Arkadaslar bana yalan haber oldugunu söyleyin delircem yaaaa.
Yalan dimi Yalan

maviay55

trtspor ve trtspor hd yi uydundan izleyen son 1 haftadır sorun yaşayan varmıdır? sinyal yok sinyal gelincede donmalar mozaiklenmeler yaşıyorum neden olabilir acaba