PTT 1. LİG 17. HAFTA | Denizlispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 January 2015, 23:50:28

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

golden sonra daha 1 hafta önce gelen ofeodu bile böyle içten sarılıyorsa Recep'e    :'( :'( :'(

GurbetciFanatik

Erhan Hoca dan sov bekliyorum simdi.

Ofeodu cikariri Dogani sokar simdi

;D :D

sadece55

Takımın ahengi değişmiş Ancak yine ortasaha da top kullanamıyoruz.Kaptan Musa da fizik olarak pek iyi değil.Canberk ve 2 transfer daha bu takıma girerse 2.yarı çok etkili bir takım oluruz.Ofeudu nazar değmesin çok iyi oynuyor.

fanatik samsunsporlu

Forvetim

iyi skor, denizliden daha iyi takımız bu da skora yansıdı 2.devre anormal bir durum olmazsa (el freni) maç bizim, ofoedu ilk maçında iyi iş çıkarıyor, geriye yaslanmayalım fark gelebilir yoksa maça ortak bile edebiliriz çünkü daha önce çok tecrübe edildi. normal oyununa devam et.

55(tuncay)55

ilk 11 öyle böyle götürür belki işi ama lig uzun sakatlık kart cezası olduğu zaman geriden gelecek yada maç içinde oyuna müdahele edebilecek topçumuz yok maalesef  :( :( :(

GurbetciFanatik

Erhan Hoca kara kara düsünüyordur simdi iceride bu maci nasil berbaere bitirecegiz diye  :D :D

saka bi yana Denizlispor cok kötü takimmis yavv. Bi Gol daha bulalim ondan sonra Hoca ne deneyi yapacaksa yapsin.

minci

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 24 January 2015, 15:49:00
Erhan Hoca dan sov bekliyorum simdi.

Ofeodu cikariri Dogani sokar simdi

;D :D
Büyük adamlar yaptıklarıyla söz ettirir...

King1965

Alıntı yapılan: King1965 - 24 January 2015, 13:25:00
Ofoedu ve M'billa 2'şer gol atar bu maçtan Farklı bir skor bekliyorum.  ???

Kaldı 2  :D

AhmetDenizci

Eğer biz 2-0 yenik kapatsaydık acaba Erhan hoca iki değişiklik ile maça başlar mıydı ?

Sadece Samsunspor

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor