PTT 1. LİG 17. HAFTA | Denizlispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 January 2015, 23:50:28

« önceki - sonraki »

cakir55

GurbetciFanatik

OLEYYYYYYYYY  3 Puan  OLEYYYYYYYYY

kücük bir not :  Dogan senin beynine ...... affedersiniz arkadaslar ama dayanamdim o top verilmez mi

Levent ÖCAL

Doğan yine yaptı yapacağını versene orda pasını be çocuk  >:(

evolution55

Duško Milinković

2. yarı maçı seyredebildim. Çok berbat bir futbol izledim.Berabere kalmadıysak karşı takımın beceriksizliğinden.

Sadece Samsunspor

doğan gençsin diye bekledik ama illallah ettirdin artık önüne pas atsan alperen takacak golü

bayfa55

bu takıma takviye lazım orta sahada top tutacak adam yok defans yol geçen hanı bir takım deplasmanda öndeyken son dakikada kontra verip savunma oyuuncusu kırmızı yer mi?

uykan

2 haftada futbol adina birsey yok
urfa-adanad.-antalya-angara felan bizim isimiz zor

SametYılmaz55

Doğan'in yaptığı ihanettir.Bu maçtan sonra derhal kadro dışı birakilmali.bu kadar haysiyetsizlik olmaz.Sen kimsin lan kimsin sen.Cahillik,çocukluk falan değil bunun yaptığı resmen ihanet.18-19 yaşındaki bebe resmen dalga geçiyor bizimle

Lusage

Doğan'ı şu maçtan şu pozisyondan sonra kapının önüne koymak gerek. Bu kadar vurdumduymaz olunmaz.. :-X

Duško Milinković

Orta sahada iyi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Genç diye Doğan'ı oyuna sokuyor.Adam rezil bir futbol oynuyor. Zafer madem oynamayacak neden bu takımdan para alıyor? Neden kadroda tutuluyor?

Forvetim

2.yarı harakiri yaptık ama denizli değerlendiremedi, niye bu kadar top yaptırıyorsunuz adamlara gereksiz panikleyerek, maça ortak oldular korktuğumuz başımıza geldi, ben topçuları fazla eleştirmem ama doğan sen topçu olacağına artiz olsaymışsın oğlum, ne artislik yapıyorsun ver pası Alperen atsın maç bitsin, bencil olma takım oyunu oyna. taha da etkisizdi.

55.hakan

Doğan girince ne pozisyonlar verdik.Bu çocuğu oynatmak takıma bomba koymak gibi.

jean

yav arkadas kendimizi sikintiya sokmayi cok seviyoruz cok rahat alacagimiz mactan az kalsin 1 puan aliyorduk dogana hayret ettim bir pas veremedi o anda galibiyet golu atacagini dusunsenize atamicaz ufak hatadan dolayi ofeudu fena degil bir kac adamla dahada iyi oluruz ins

bayfa55

Yabancı keşke bu ligdede serbest olsaydı. 5. sınıf doğan gibi futbolcularda amatörde oynardı.