PTT 1. LİG 17. HAFTA | Denizlispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 January 2015, 23:50:28

« önceki - sonraki »

Kaya

Stadyum :Denizli Atatürk
Tarih: 24/01/2015
Başlama Saati: 14 :00

Nasıl başlarsan öyle gidermiş derler. İnşallah kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparız.

Tek handikapımız hoca Erhan Altın

Aslankaya

23 January 2015, 03:09:21 #1 Son düzenlenme: 23 January 2015, 03:14:44 Aslankaya
devre arası kampın da güçlenen takviye yapan parasal anlamda daha diri takım olduk.değişen yönetimle futbolcu performansların da artış olacaktır.erhan altın maç öncesi aslanın,kuzularım diyip biraz gazlasın,gerisine karışmasın yeter.bizim takım rakibe göre çok daha kaliteli.yener geliriz.

----furkan----

murat(canberk) ---  fatih ----   tuna(ercan)  ----   ahmet burak

musa aydın ---- taha  ---    hasan(doğan) ----     mustafa sevgi

---- ofeodu--

---- mbila ---

Sol Açık

23 January 2015, 11:27:46 #2 Son düzenlenme: 23 January 2015, 22:19:48 cembaba
Pek yapmadığım birşey kadro yazmak, ama benim beklediğim kadro şöyle (henüz TFF sitesinde Sezer ile Ofoedu'nun lisansı görünmüyor, ancak oynayabileceklerini varsayıyorum);

Furkan Köse
Murat Akyüz           Fatih Kılıçkaya             Sezer Özmen           Ahmet Burak Solakel

Taha Yalçıner             Hasan Kılıç
                                            Recep Niyaz

Musa Aydın                                                   Ofoedu
                                            Mbilla Etame

Duško Milinković

Işıklar kesilmezse,Sayın altın oyuna müdahale edip berabere bitirmemizi sağlamazsa yenmemeiz gerekiyor.

beşnumara

Mac gündüz olduğu için elektrik sorunumuz yok çok şükür :)

samuray

erhan altın .a hiç mi hiç güvenim kalmadı açıkçası hoca olarak değişikliği en büyük transferimiz olurdu erkan sözeriyi alsaydık bu takımı uçururdu giresunsporu o kadroyla ne hale getirdi birkaç maçta bir beklentim futbolculara ödemlerinin yapılması takımı ateşler galip gelmemiz gereken bi maç aslında am altın faktörü malesef takımın başınha beraberlikkolik  olmayan bi hoca getiremediler maç yayını varmı arkadaşlar

Akyol

GençKozluklu

Beraberlik iyi skor olur. Rakibimizden 1 puan almış oluruz. Klasik hoca röportajını şimdiden paylaşmış oldum.

ngonge

Ne çabuk gelmiş maç.. Erhan Altın'la son maç olsun.

isa55

jean

beşnumara

kamuri

erhan altınla super lig hayal ne vızyon var ne de yetenek butun bunlara rağmen ınsallah yenerız

SametYılmaz55

Büyük hoca Erhan Altın beraberliğe baglar bu maçı

mehmet yılmaz

İç saha olsaydı kesinlikle yenemeyiz derdim ama deplasman olduğu için büyük ihtimal beraberlik, zayıf ihtimal yeneriz. Erhan Altın'a rağmen yenilmeyiz bence.