Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

10 kısıye sözleşme ımzlanıp bunlardan 5'i 18 de olup 5'ide 11 de olabılıyor.Çıta falan yukselmez.cok doğru ve geç gelen bır karar.pıyasada 17 milyon 500 tane umar var sadece transfer yapmayı bilen sportıfler yok o kadar.boylelıkle fırma menajerlrrı degıl de umıt gursoy gıbılerle yurt dışı çalışmalarını önümüzdeki sene mutlak suretle artırmamız lazım. En az 7 yabancı almamız lazım seneye.

Ayberk

Otel otel gezip pazarlanan zenciler artacak sadece hayal kurmaya lüzum yok. Süper ligden düşen takımlar bariz kat be kat kaliteli kadrolarla girecek sezona. Kayseri bu sezon daha fazla yabancisini da tutabilirdi fırsatı olsa. Makası daha da açar bu uygulama bencr

fanatik samsunsporlu

0-0 kalmışız rizeyle.Yine beraberlik

isa55

fanatik samsunsporlu

Bir güzellik yapsalar da gönderseler Erhan'ı.yeter artık

isa55

Tüpçü, beraberlikler bundan sonra 2 puandir derse zafer bizimdir.Belli olmaz. Belki de der. :D

Duško Milinković

Berabere kalacağımızı artık 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor.Yakında bizim maçları iddiadan çıkarırlar.Nasılsa sonuç belli. Gözün kapalı berabere biter. Teknik direktörü ne zaman kovarlar acaba?

GurbetciFanatik

1. Sansdir
2. Tesadüftür
3. Istikrar dir
Adam istikrarini bozmuyor.

Ev araba arsa inek öküz tarla FindikAgaci kimin neyi varsa Samsunsporun kalan 18 maclarinda berberlige yatirsin. Sabanci sülalaesinden zengin olursunuz.

Shane_Falco

Nasil yapiyor nasil ediyor bu işi beceriyor ciddi ciddi merak ediyorum...

özkan

Beyaz tvyı açın abiler birazdan 20 ocak videosu yayınlanacak.

Sadece Samsunspor

1 saattir yayimlayacaklar. Saat 2ye geldi. Istanbul yalakalari

CoRaqLi55

İnşaallah alırlar pankartı içeri

Ollivanders

Benim anlamadığım bu pankartın neden her yerde paylaşıldığı ? Pankartını hazırlar maçta açarsın ve etkisi daha büyük olur. Şu işleri gizli saklı yapmayı öğrenemeyeceğiz. İnsanlar 20 ocak koreografisinin hazırlık resimlerini bile altın bulmuşçasına paylaşmıştı ki kime neyi anlatacaksın .

Duško Milinković

2 gün sonra denizli maçımız var.Maç başlıklarında maçla ilgili bir başlık göremedim?

AhmetDenizci

Samsun'da çok uçuk olmayan bir fiyata, halı saha için forma yaptırabileceğimiz bir yer var mıdır acaba ?