Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

seni takımda tutmak el freni çekilmiş arabayla hız yapmaya benzer.nereden musallat oldun bu takımın başına.kene gibisin yapıştın gitmiyorsun >:(

SametYılmaz55

valla abi kadronun yetersiz olduğunu düşünmüyorum.Bu kadro düşmemeye anca bu hocayla oynar.Geçen seneki kadromuz Cemil ve Musa Sinan dışında aynı neredeyse.Umar var birde gidenlerden ama Umar varken de ne oynadığımızdan haberimiz yoktu.Cemil'in yerini Ercan doldurabilecek düzeyde ama oynatmıyor,Musa Sinan'ın yerine çok kızdığımız Serdar Eylik bir şekilde hazır hale getirilebilirdi,Recep Niyaz'dan hiç verim alamadık,geçen sene koca sezonu neredeyse Adiloviçle götürdük ama şimdi Mbilla da var fakat beceriksiz herif Adiloviçi de yedi,Mbilla'nın attığı gol sayısı ortada,geçen sene bu takımın orta sahasında Adnan ve Turgay vardı şimdi onlardan daha yetenekli Hasan var,Safa var ama Safa'ya doğru düzgün şans vermedi,sahada ne yaptığını bilmeyen Doğan her maç neredeyse oynadı,elinde bir iki alternatif olsa biraz imkanı olsa Tahayı da bitirecek bir hoca var takımın başında.Bu kadronun ölüsü play-offu her türlü zorlar ama beceriksiz bir herif yüzünden küme düşme korkusu yaşıyoruz.

Ellibeş Numara

Devre arasında gelecek hoca, 2-3 hafta içerisinde takımla kaynaşır. Ligin ikinci devresi başladığında 1 hafta daha zaman verilir. Bu 3-4 haftalık süre de hocanın istediği futbolcular transfer edilir, taktiksel açıdan çalışmalar yapılır ve oyun anlayışını futbolculara benimsetmeye çalışır. Erhan hocayı gönderme gibi bir durum varsa, şimdi tam zamanı.  :evet:

SametYılmaz55

Sen var ya baş belası bir herifsin.Gidene kadar her günüm sana sarmakla geçecek.Seni değil teknik direktör okey masasına yancı diye oturtmam beceriksiz herif

Kaya

Samsunspor taraftarına işaret parmağını sallayanlar derneği dayanışması...

Erhan Altın neden gönderilmedi acaba???

muzaffer4

orucreis

Yaziklar olsun ya. Ne umutlarla gelen yonetim bi erhan hocaya bel bagladi ve mutlu sona inaniyor. Acaba kim hayal pesinde cok merak ettim

kamuri

Gecen sene nerdeyse her iki macta bi gol atmis adami yedin helal olsun valla buyuk hocasin

isa55

Beş haftasi var hocanin bence. 22. Haftaya yeni hocayla cikariz.

orucreis

Facebookda armagan kusunda kampa katildigi yaziyo.  Ya bu medya taraftarin sabrini olcuyo yada hakkaten katildi erhan altin icerdeki ilk macta guzel bi kufur yemek istiyo. Canimi cekiyo anlamadim

mehmet yılmaz

Bence ligin en kötü teknik direktörüne sahibiz.
Bir basiretsizlik var üstünde, galibiyet semtine uğramıyor.

orucreis

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 13 January 2015, 23:25:41
Bence ligin en kötü teknik direktörüne sahibiz.
Bir basiretsizlik var üstünde, galibiyet semtine uğramıyor.

Abi menzile mi havza ya mı  :D ;D

kamuri

sen adamı oynatma adeta futbola kustur sonra bızı ısteyenlerle yola devam edeceğiz de guluyorum sadece sana

kuzey55

adamın kalitesindeki oyuncular armağan sefa gibileri. hoca diye seni başımıza musallat edenlerin ....

ngonge

Kimse bu saatten sonra Armağan'ı Sefa'yı almaz. Bu işte pis bir koku var.