Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

özkan

Bıgun bırı gelse bızı cıldırtmayacak transferler yapsa da bızde cıldırmasak surda.

fanatik samsunsporlu

Söylentilerde adı geçen fenerli Hakan Cinemre'yi Adanademirspor kiralamış.

55.hakan

beşnumara

Adilovic pivot oldugu icin mbilla da varken oynayamiyordu. Kanatlara hızlı adamlar lazımdı. Ekigho geleceğine bu gelsin daha iyi.

Aslankaya

Ofeodunun faydali olacagini zannetmiyorum.hele hele erhan altinin elinde hiç iş yapmaz.bu adam sorunlu.bu sene için umudumu yitirdim.

Kaya

Başakşehirden Murat Akın'ı alabilsek keşke

MeL_55

haberler hic iyi gelmiyor gercekten. yeni yönetim dedik erkut tutu dedik ama sanirim yaniliyoruz.
adam akilli bir aciklamada gelmiyor. ofoedu da yabanci hakkini dolduracak lüksde oyuncu degil.

tabiiki en büyük hata erhan altinin hala bu takimin basinda olmasi.

samsunmania

Bence çok iyi transfer. Hayırlısı olsun.

mehmet yılmaz

Erhan Altın'ın elinde zayi olma ihtimali yüksek ama bence de çok iyi transfer.

MeL_55

kötü oyuncu degil evet ama devamliligi yok bence.
insallah dediginiz gibi cikar.
erkut tutu yarin adilovicle görüsecekmis. erhan altinda kalmasini istiyormus.

Mert

İbrahim akın nedir abi ya inşallah gerçek değildir.Sorunları olan adamları getirmenin bir anlamı yok.

ngonge

Bu Erhan Altın'la devam ettiklerine çok pişman olacaklar. Gene sorunlu çöp adamları toplayacak takıma. Adamın vizyonu Serdar'lar, Roberts'ler, Nsumbu'lar (Gene Roberts hiç yoktan iyiydi hani). Şu anda da hedef istanbul takımlarında kiralık oyuncu almak. Hiç Samsunspor'un tarihine yapısına uygun hareketler değil bunlar.

Mert

Sanırım erkut tutu geçmişte süper lige çıkıp hoca değişikliği sonucunda yaşanan düzensizliğin bu camiaya pahalıya mal olduğunu düşünerek teknik heyet konusunda değişişiklik yapmak istemiyor.Petkoviç geldiğinde baştan bir takım oluşturuldu ki bu sezon başında oldu.Şuan sezon arasındayız ve maddi olarak fazla bir hamle yapamıyoruz.Erkut tutu bunu düşünerek düzeni bozmak istemiyor ve tolerans gösteriyor diye düşünüyorum.

cembaba

Alıntı yapılan: Mert - 10 January 2015, 14:20:46
Sanırım erkut tutu geçmişte süper lige çıkıp hoca değişikliği sonucunda yaşanan düzensizliğin bu camiaya pahalıya mal olduğunu düşünerek teknik heyet konusunda değişişiklik yapmak istemiyor.Petkoviç geldiğinde baştan bir takım oluşturuldu ki bu sezon başında oldu.Şuan sezon arasındayız ve maddi olarak fazla bir hamle yapamıyoruz.Erkut tutu bunu düşünerek düzeni bozmak istemiyor ve tolerans gösteriyor diye düşünüyorum.

Bu tölerans bizi play-off un dışına atmasın da inşallah.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: MeL_55 - 10 January 2015, 03:17:36
erkut tutu yarin adilovicle görüsecekmis. erhan altinda kalmasini istiyormus.
Adiloviç'i, erhan altın taktiksel anlaşına uymadığı için istemiyor. Bunu da yönetime iletmiş. Şuana kadar adile alacağının %12'si ödenmiş, onu da erkut tutu başkanlığındaki yönetim ödedi. Serbest kalmaması için alacağının %20'si ödenmesi gerekiyor. Yani alacağının kalan %8'si ödenmesi durumunda adil serbest kalmaz. Hoca istemediği için yönetimde ağırdan alıyor gibime geliyor. Şuanki atmosferde adiloviç serbest ve urfa ile görüşüyor. Hatta imza aşamasına geldiği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde imzayı atar urfa'ya.