Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

kuzey55

süper lige oynayan  OSmanlıspor gbi takımlar Yılmaz Vural'ı bile gönderip Mustafa reşit akçay gibi kaliteli hocalarla çalışır.bizim gibi vizyonsuz ve hedefi ligde kalmak olan takımlar Erhan altın gibi boş adamlarla uğraşırız.

cezayir55

10 January 2015, 16:06:52 #196 Son düzenlenme: 10 January 2015, 16:47:09 cembaba
YILMAZ VURALIN BİZE KAZIĞI İKİ SENEDEN BERİ DEVAM EDİYOR.GEÇEN SENE MERSİNİN BAŞINDAN SON MAÇ GİTMESİ VE HAKAN KUTLUNUN GELMESİYLE MERSİN TAKIMI MORALLENDİ VE ATEŞLENDİ BİZİ YENDİ.BU SENEDE OSMALISPORDAN GİTTİ VE YERİNE GELEN HOCA BELKİ BİZE GELECEKTİ.MUSTAFA REŞİT AKÇAY HOCAYI GÖZÜMÜZE KESTİRMİŞTİK AMA YILMAZ VURAL YÜZÜNDEN YİNE HEVESİMİZ GURSAĞIMIZDA KALDI.

*tümü büyük harf ile yazmak yasaktır. BAN yediniz.

muzaffer4

Alıntı yapılan: cezayir55 - 10 January 2015, 16:06:52
YILMAZ VURALIN BİZE KAZIĞI İKİ SENEDEN BERİ DEVAM EDİYOR.GEÇEN SENE MERSİNİN BAŞINDAN SON MAÇ GİTMESİ VE HAKAN KUTLUNUN GELMESİYLE MERSİN TAKIMI MORALLENDİ VE ATEŞLENDİ BİZİ YENDİ.BU SENEDE OSMALISPORDAN GİTTİ VE YERİNE GELEN HOCA BELKİ BİZE GELECEKTİ.MUSTAFA REŞİT AKÇAY HOCAYI GÖZÜMÜZE KESTİRMİŞTİK AMA YILMAZ VURAL YÜZÜNDEN YİNE HEVESİMİZ GURSAĞIMIZDA KALDI.

Bu olaylarla bizim illiyet bagımızı pek kestiremedim :(

özkan

Serdar eylikle yollar ayrıldı  >l<.adiloviçlede bugün yarın :kafa:

CoRaqLi55

Umar osmanlıspor'la 3.5 yıllık sözleşme imzalamış.

samsunum

Osmanli umari almis.umarin osmanli formasıyla fotoğrafı dolasiyor internette. Simdi umar turkiyede hic bir takima imza atamaz diyen mehmet bank a mi yoksa umara ihtiyacimiz yok onu transfer etme gibi bir durumumuz yok diyen osman Ozköylüye mi kizalim. 2 ay önce yazılan senaryo bugün gerçeklik kazandi. Yanıyorum da bize bu yanlış yapanlar  elini kolunu sallayarak bu sehir de yaşamaya devam ediyorlar. Adamlarin yaptiklari yanina kar kaldi.

fanatik samsunsporlu

Flaş-Flaş-Flaş.Namus meselesi faciayla sonuçlandı. :kafa:

Sadece Samsunspor

trilyon kazanacağımız adamı kaçıran ve onları kongrede ibra eden herkese yazıklar olsun

haberturk

jean

En az 1 milyon euro luk adam bedavaya gitti yillardir bonservis bedeli alamiyoruz tek umidim bu adamdi oda hasbiye gitti

eprianu

Umar'ın sinsice Osmanlıspor'a transfer edilmesinde çok kişinin hatta siyasetçilerin bile parmağı var ama neyse. Dur bakalım yakında çıkar kokusu.

orhan

Böyle bi acziyet içinde olan başka bir kulüp varmı acaba merak etmiyor değilim.Bu nasıl bir şehir, yıllar önce ilhan -tümer şimdide umar yok böyle bir rezillik üstelik yapanların yanına kar kalıyor resmen dalga geçiliyor.Uyumaya ve uyutulmaya devam.

MeL_55

serdar eylik ve adiloviç kesin olarak ayrılmış diye haberler var

Sadece Samsunspor

Elimizde pttnin en iyi oyunculari umar ve adilovic vardi. 2sinide yol ettik. Beceriksizligin dibine vurduk

serkancengiz

Ağlayanın malı gülene hayr olmayacak lig bitince hepimiz göreceğiz hepimizin ahı var umarda

GurbetciFanatik

Umar aslinda sana kizamiyorum biliyormusun.
Yönetim birazcik adam gibi görevini yapsaydi sen burdaydin halen.
Satan memnun alan memnun. Sen parana bakarsin normal görüyorum ama insallah orda basarili olamazsin. Sana kizdigim icin degil osmanlispora gicik oldugum icin.