Samsunspor'da Devre Arası Transfer Söylentileri

Başlatan Umut ÖZEN, 27 December 2014, 21:36:37

« önceki - sonraki »

Desiqner

M.Reşit Akçay'ı getirseydik Ofeodu'yu o oynatırdı ama getirmediler getirmediler :(

cembaba

Herkes Mustafa Reşit Akçay diyor. Çok mu seviyorsunuz nedir :)

YaşarDoğu

Başakşehirden Tayfun alınabilir , ortasahada , bileklerine hakim , dikine oynayayabilen biri. 88 li , menejeri de Ahmet Bulut.

kamuri

landelı kaçırmamız kotu oldu gençlerbırlığı ıle anlaşmış 
bı de ekıgho felan nedır arkadas ya eskıye rabet olsa bıt pazarına nur yağar dıye bı soz var

amisos5506

serdar Deliktaş alınabilir diye düşünüyorum.

celebi

55.hakan

Ekigho mu? Çok tartıştık bu adamı aynı şeyleri tartışmak istemiyorum.O zaman da yeri geldi savundum.Rakamlara baktığında faydalı olur.Şu anki halini bilemem.Yeteneği olan kafada sorunları olan biri.Daha iyisi olmayacaksa gelsin isterim.

ngonge

Orhan Taşdelen, Ekigho... İyidir kötüdür tartışmıyorum ama neden hep aynı isimler dönüp dolaşıp geliyor.

Hüseyin Kalpar da gelsin de tam olsun.

O değil de Ertuğrul Kayseri'ye gidiyorsa Cüneyt Dumlupınar bize gelse iyi olabilir. 34 yaşındaymış, Kayseri'yi iyi kötü toparladı adam.

Shane_Falco

kamuri

benım mantığımın almadığı su forvet transferı elınde gecen seneden bıldığın en krıtık gollerıne ımza atmış  eldın adılovıc varken bu adamı gonderıp ofoedu kumarını oynamanın bırı bana mantığını acıklasın oldu dıyelım kı ofoedu tutmadı o zaman ne olacak ofoedu ıcın yazılıp cızılenler bellı umarım doğru değildir bana adılovıcı gonderıp ofoedunun alınması pek mantıklı gelmıyo umarım yanılırım

Sadece Samsunspor

Ofeodu kesinmis. Samsuna gelmis. Hayirlisi olsun. Ama onceki kulubunde yaptiklarini umarim burda yapmaz.

ask55

ngonge

Bu kadar disiplinsizliği ayyuka çıkmış bir oyuncuyu mali olarak sıkıntılı bir zamanda getirmek hangi mantığa hitap ediyor merak ediyorum.

SametYılmaz55

Geçen sene 16-17 gol atan adamı yollayıp 3 sezonda 65 maçta 18 gol atan Ofoeduyu transfer etmek neyin kafası acaba ? Disiplin konusuna hiç girmeye gerek yok zaten.Çok yanlış işler yapıyoruz çok :(

cezayir55

Çok iyi oyuncu  defalarca izledim. Disiplin sorunları oolmazsa çok yararlı olur.