Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

İyi miktarda para gelmiş galiba devam görünüyor.

sadece55

Para geldiği an zaten kaçacaklar😒

Sadece Samsunspor

nerden gelmiş para ? bakan,vali vermiyorsa. onları karşı olan kim varki paralı para versin ?

beşnumara

Allahın kulu suan bunlara para vermez. Futbolculara ödeme yapılacaksa direk futbolcularla temasa gecerler zaten. Adamlara zaten güven yok. Niye para versinler ki :)

Sadece Samsunspor

AlıntıYönetimimiz, son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan Olağanüstü Genel Kurul yapılması konusunda  görüşünü belirledi.

Buna göre, kısa vadede Olağanüstü genel kurul kararı alınmasıyla 25 günlük bir boşluk oluşacağı, bu boşluğun kulübü zor durumda bırakacağı ve yönetim zaafiyetine düşüreceği, yönetim zaafiyetinin oluşması ise kulübe telafisi mümkün olmayacak yaralar açacağı, bu süre içinde doğacak sıkıntılar sonucunda 1 Aralık itibariyle futbolcularımızın bir çoğu Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde serbest kalacağı görüşünde birleşmiştir.

Sonuç olarak; kulübe zarar vermeden, belirli bir noktaya getirme adına şehrin ileri gelenleriyle birleşilmesi durumunda yönetim kurulumuz bir sonraki toplantıda Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması konusunda da hem fikirdir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu

http://samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1679

sadece55

Ne ilginç bir karardır bu.İlla biz ara transferi bekleyeceğiz mi denilmek isteniyor.

jurista

Yazık yahu ... Ortada ne yönetim var ,ne de taraftar !!!

Tribünler biterse Samsunspor da biter idi ve öyle oldu ...Taraftar gurupları sistemli bir şekilde asimile edildi ,parçalatıldı koskoca şirinler bitti ,bu takımın hakkını savunacak bağıracak kimse kalmadı ...

Bundan 10 sene önce takım berabere kaldı diye tesisleri basan taraftar ,şimdi takım diye birşey kalmadı ortada yok ...

Aslında bişey de diyemiyorum diyemem  ,Sağolsun bu ülkedeki tüm kanunlar bizim takım taraftarı için var ; hemen gözaltı fişleme sorgu hayat karartma operasyonu ,Samsunsporun kaderi her yerden bağlanmış !!!

İsmail Başkan
Şimdi değilse ne zaman ?

eprianu

İsmail Uyanık gelsin istiyoruz, gelmiyor diye belki kızıyoruz ama bu şartlarda İsmail Uyanık gelmez.
Başkasının ipiyle kuyuya inmek istemiyor. Maddi olarak çok zor durumda takım. İsmail Uyanık da gelse siz de gelseniz
ben de gelsem birilerinin eline bakacaz. Tabi takımın amatöre kadar düşmesini istemiyorsak.

Sadece Samsunspor

Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor, Taha Yalçıner'in Peşinde..

:( adana hakkini vermezsen adamda gider. Hakli.

sadece55

Taha giderse kimse birşey diyemez son zamanlarda böyle ahlaklı bir futbolcu izlemedik

Duško Milinković

Yönetim ne yapmak istiyor.Neden bu inat? Bizim bilmediğimiz birşey mi var? Neden bırakmıyorsunuz.Kredi çekildiğini söylüyorlar.Bu krediyi devre arasına kadar nasıl tahsil etmeyi planlıyorsunuz?

jean

Sadece Samsunspor

2 milyonla altyapıya yatırım yapsalardı yazık yazık. veya bizim gibi büyük kulüpleri borçtan çıkarsalardı.

samsunmania

13 November 2014, 00:19:33 #42163 Son düzenlenme: 13 November 2014, 00:25:37 samsunmania
Genç Ercan 5 tane Semih, 10 tane Bekir etmezse ben bu futboldan anlamıyorum. Aferin federasyon. Bu kafayla devam. Aldığınız alamadığınız bütün kararlar ve yanlış stratejilerle futbolumuzu dibe çaktınız.

eprianu

Şikecileri kurtaracam diye futbolu,
PassoLig ile birilerini zengin edecem diye tribünü bitirdiler.

Ondan sonra Neymar gol atınca niye taraftar seviniyormuş,
milli takımı neden ıslıklıyormuş. Ne yapacaklardı gül mü atacaklardı?