Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Raqua55

Artistlik yapma kazım 40 trilyon borcu takıp gittin Senin yaptığın Aptallıkları çekiyoruz.İlk önce Verdiğin sözleri yerine getir

55.hakan

Kazım Yılmaz sen önce nasıl sözünü tutmadığını takımı düşürüp kaçtığını anlat.Taraftar neyin ne olduğunu anlamakta gecikti.Ama zamanı gelince stadın ve kulübün yanına yaklaşamayacaksın.

Levent ÖCAL

Facebooka azönce düşmüş bu foto  :o

eprianu

Ulan Kazım Yılmaz, biliyorum yapmayacaksın, belki de yüzde 0.01 ihtimal ama yap bi delilik
ver parayı da İsmail Uyanık'ı başkan yap. Bir sene sonra süper lige çıkınca alacağını fazlasıyla alırsın.
Ondan sonra herkes kendi yoluna.

yavuzselim

bir çiçekle bahar gelmez karşıyaka galibiyeti Erhan altını yapmış olduğu saçmalıkları göz ardı ettiremez bu sene alınan iki galibiyet var ikiside 90 artılarda ve penaltılarla birisi haksız bir penaltı birisi ise karşıyakanın bir pozisyon öncesi penaltısı verilebilirdi bu yüzden pozitif futbolmuş hepsi hikaye Erhan Altın bi an önce gitmeli

ngonge

SametYılmaz55

Çok doğru şeyler demis gerçekten.Bu konuşmadan sonra Trt'de ne kadar daha kalabilir merak ettim doğrusu

Stoper

Uğur Meleke Samsunludur,Bafralidir.Şu spor medyasında lafi gevelemeden konuşan kaliteli birkaç spor yazarindan biridir.Bu adam yemek tarifi anlatsa,yazsa zamanimi ayiririm. Yine döktürmüş, helal olsun.

muzaffer4

Madem kabul etmedin niye konusuyon be adam

uykan

hoca erman toroğlu şafak sezer arasında bir taklit yapıyor ama çözemedim.
ucuz konuşuyor....

uykan

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 November 2014, 09:20:33
ucuz konuştuğu kanısına nereden vardınız peki
gayet tatmin edici konuştu.
bundan iyiside olmaz.
hiç bir başarısı yok.! herşey ortada kardeşim bu hoca için seninle tartışacakda değilim kalbini kıracakta ama olay ortada giresunspordan yola çıkarak samsunun şampiyonlugundan bahseden ayrıca seyirci olsa hiç kaybetmeyiz felanda filan...!

yahu hiç kazanamıyoruz ki, kupa maçında bile berabere kaldık...

zaten

yavuzselim

Alıntı yapılan: uykan - 05 November 2014, 00:02:48
ucuz konuşuyor....
taklid ile alakası yok ne kullandığını öğrenmek lazım kendini bu kadar yükseklerde görüyor enteresan

muzaffer4

3 aralik 2014 Samsunspor-karagumruk
17 aralik 2014 mersin-Samsunspor
24 aralik 2014 samsunspor-bursa
31 aralik 2014 bursaspor-Samsunspor
28.01.2015  karagumruk-Samsunspor
04.02.2015 Samsunspor-mersin

ngonge

Alıntı yapılan: uykan - 05 November 2014, 00:02:48
ucuz konuşuyor....

Link var mı hangi konuşması için bu?

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 04 November 2014, 02:55:38
Çok doğru şeyler demis gerçekten.Bu konuşmadan sonra Trt'de ne kadar daha kalabilir merak ettim doğrusu

Trtspor Uğur Meleke ile yollarını ayırmış.Bu yüzden ne bu ülkeden ne ülke futbolundan hiçbir şey olmaz.Muhalif olan herkes her alanda çok büyük baskı altında ne yazik ki