Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

olur mu kazım yılmaz büyük başkan !

eprianu

Alıntı yapılan: uçarlı - 30 October 2014, 16:01:10
nerede kendiyle övünen taraftar dernekleri
demekki hepsi şişirmeymiş.

Seversiniz sevmezsiniz ama ne zaman ki Çiço Reis tribünleri bıraktı o günden beri tribünler bitik.
Tribünler tamamen dolu olsa da bir türlü Çiço Reis'in olduğu zamanki performansı gösteremedik.

Sadece Samsunspor

Benim bildigim kupadan gelenler temlige gitmiyor. Yanlis mi biliyorum

Sadece Samsunspor

Umar in parasizlik yuzunden idmana cikmadigi dogru heralde bende oyle bir duyum aldim. Kardesm yapamiorsaniz birakin. Bu kadar zor degil yani

jean

Amator butceli kuluplerden farkimiz yok vallahi

beşnumara

Adam iyi konuşmuş. Gayet de açık bir dille anlatmış. Kazım da cin olmadan adam carpmaya çalışıyor.

##kdc##

Emin Başkan ve yönetimi ilk kongresini gerçekleştirdiğinde 40 trilyonluk borcu 32 trilyona düşürdüklerini söylemişti. O dönem basında çalıştığım için çok net hatırlıyorum bu rakamları.

Sonraki 2 sezonda o borç tekrar nasıl 40 trilyona yükseldi merak ediyorum? Ben 30'dan da aşağı inmiş olabileceğini tahmin ederken yeniden 40 trilyonu duymak şok etti.

Musti

Kur farkından kaynaklanıyor olabilir.

Ellibeş Numara

Ey kazım yılmaz, bu adamda alacaklı başkanlığın döneminde alacaklarını ertele demişsin. Adamda ertelemiş, şimdi de süper lige çıkana kadar almayacağım diyor. Şimdi site üyelerine soruyorum. Bu kazım yılmaz mı Samsunlu, yoksa Mazhar Başoğlu mu?

brigand

2011 yılı ortalama Euro kuru ; 2,3244
2014 yılı ortalama Euro kuru ; 2,9483

Yani her 1000 Euro'da 624 TL'lik bir borç artışımız var 3 yıl içinde. Gerisini siz hesaplayın !!!

beşnumara

Bir de avro üzerine imza artırıp ödemedigi futbolcular var. Onlara olan borclar da arttı.

brigand

O senenin açıklanacak o kadar verisi var ki. Sadece havuz geliri yani direkt gelen 21.5 milyon TL. İddaa, reklam, sponsorluk ve galibiyet-beraberlik primleri 25 milyon TL'ye yakın. 55 milyon TL harcanmış ve geriye oyuncu ödemeleri (neredeyse tüm sezon hakedişleri) ve kazımın temliki kalmış. Nette 70 milyon TL'ye yakın bir mebla yapıyor. Şimdi bu insan evladı Samsunspor'luysa biz neyiz ???

seskat

eprianu

Mazhar bey iyi yazmış güzel yazmış da Adnan Ölmez'i melayke gibi göstermesi biraz komik kaçmış. Yok borcu düşürmüş yok masallar hikayeler. Biz çok iyi biliyoruz ki bu takımın bu halde olmasının ilk sebebi Kazım Yılmaz ikinci sebebi ise Adnan Ölmez'dir. Ve yine çok iyi biliyoruz ki Emin Kar zamanında sırf geçmiş hesaplar kamuoyuna açıklanmasın diye ufak ufak yardımlar yapan yine Adnan Ölmez'dir. Birini eleştirirken diğerini göğe çıkarmamak lazım. Ikisi de aynı.

Amatöre düşme pahasına da olsa bir babayiğit çıksa da şu iki şahısa dava açsa. Malatyaspor emsali var önümüzde. Eski yöneticiler hem yüklü miktarda tazminat ödeyecek hem de hapse girdiler. Hani Samsunspor belki amatöre düşer ama bunların da foyası ortaya çıkar.

özkan

Bsg derler adama.kendısıyle çelişen bır erhan altın bır bu.gormedım böyle bı ınsan omrumde.