Türkiye Kupası 3.Tur | Samsunspor'umuz - Yeni Malatyaspor

Başlatan berusa55, 30 September 2014, 14:42:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Arıza çıkmış dediklerine göre çözmeye çalışıyorlarmış.

MeL_55

evolution55

hep de böyle arızalar bizi bulur

o zaman normal tv yayının da olmaması gerekir,öyle değil mi

Jnr.Serkan

Tv de mi sorun var,internetten mi acilmiyor bilgisi plan var mi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Levent ÖCAL

TV den de açılmıyormuş, netten de açılmıyor. Kanalı aradım sorun yok maç başlayınca yayın başlayacak dediler, başlamadı mı maç?

King1965

HABER AKS ACIK BEN IZLIORUM ınternet yayını kapalı sadece

evolution55

MeL_55

hic lazim olmadiginda calisir, simdi calismaz!
mac keyfimizin icine ettiler resmen.

evolution55

jean

Levent ÖCAL

evolution55

GurbetciFanatik

Herkesin görüsü fikri ayridir tabiki.Saygi duymak lazim.

Benimki : Ne isi var senin kupada. Daha Ligi kaldiramiyoruz. Baktiginda zamanda iyi bi para da verilimiyor.
Sakatlik olabilir yorgunlik olabilir cezali duruma düsülebilinir.
Ha masustan yenilme oynat gencleri yedekleri git gidebildiginyere kadar.

Bunlar benim sahsi fikrim.

Musti

İlk yarıyı özet geçeyim.

Kalede Hasan, sağ bekte Murat sol bekte Mücahit, defansın ortasında Ercan-Tuna ikilisi, orta sahada göbekte Safa ve Mustafa, sağ açıkta Talha, sol açıkta Kemal Sabri, forvet arkasında Recep, en önde de Adilovic dizilişi ile başladık.

İki takımda top rakipteyken baskılı oynamaya çalıştı. Maç daha çok ortada geçti ve çok fazla top kaybı yaşadı iki takımda.

Malatyaspor üçüncü bölgede daha etkili göründü. Daha çok isabetli şutu var bize göre.

Kemal Sabri çok kötü oynadı. Çok fazla top kaybı yaptı ve bunlar Malatya atağına dönüştü.

Mustafa Sevgi'yi orta sahada beğendim. Oyun kurmayı, pas dağıtmayı iyi yaptı. Attığı uzun toplarla kanatları defansın arkasına sarkıtmaya çalıştı. İlerleyen haftalarda Hasan'ın yerini alabilir.

Adilovic ilerde top tutmaya çalıştı ama geriden yeterince destek göremedi.

İlk yarının ortasından sonra Erhan Altın, Talha'yı sola Kemal'i sağa çekti. Talha da rakip ataklarında bekine ve orta sahaya yardımcı olmaya çalıştı. Önceki maçlara göre daha iyi göründü.

İlk yarının son bölümlerinde Ersin Veli, Kemal'e çok sert bir hareket yaptı. Ayağını fazla kaldırınca topla karışık Kemal'in beline vurdu. Hakem sarı kart verdi.

Hakem genelde kolay faul verdi ama kararları yanlış da değildi. Şu ana kadar iyi denilebilir.

brigand

Özellikle ortasahada iki-üç pası peş peşe yapıpta çizgiye inemiyoruz. Yine sıfır organizasyonla bakalım bulabilecekmiyiz gol.