Türkiye Kupası 3.Tur | Samsunspor'umuz - Yeni Malatyaspor

Başlatan berusa55, 30 September 2014, 14:42:44

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Kupa maçlarında passolig yok.Passoligin bilet satmasının sebebi passolig sahiplerının ayni kart üzerinden kart alabilmelerını sağlamak.Passoligi olmayanlar gidip T.C Kimliknr. ile plastik bilet alabiliyor.
Avrupa maçlarında ayni uyguluma mevcut.

ult55ras

tffden faks gelmiş, aynı sistem devam, bilet basılmayacak. adamlar o kadar da salak değil herhalde, onlarda biliyorda normal bilet olsaydı stadın dolacğını ve passoligin ne bok olduğunun ortaya çıkacağını ;) burası Türkiye...

Musti

Alıntı yapılan: Musti - 30 September 2014, 15:58:56
Passolig yok fakat e-bilet uygulaması olacak. Çünkü turnike sistemleri elektronik bilet geçişine izin veriyor. Yani maça gidecek olan taraftar maç öncesi tek geçişlik e-bilet kaydı yaptırmak zorunda. Aynı sezon öncesi Orduspor maçındaki gibi.

Bunu en başta söyledik zaten. Tabii ki passoligi olanlar da kartlarına bilet yükleyip maça girebilsinler diye passolig üzerinden maç bileti satacaklar. Passolig de bir e-bilet sonuçta.

Ama bu maça "sadece" passolig sahibi taraftar girebilir algısı yaratılmaya çalışıyor. Benim karşı çıktığım nokta bu.

Kanunda yazan (6222, madde 5, 6. fırka), futbol için süperlig ve 1.lig "kulüplerinin oynadığı stadyumlarda" e-bilet sisteminin kurulması zorunlu. Passolig'in anlaşması ise futbolda "sadece" süperlig ve 1.lig "maçları" için geçerli. Aradaki fark bu.

Ben bu konuda daha fazla yazmayacağım artık. Ben maçlara gidemediğim halde o kadar araştırıp uğraşıyorum bu konu üstünde. Maça giremeyecek olanlar sizlersiniz. Gençlerbirliği taraftarı dün halletti bu işleri maçları bugün. Bizim taraftar oluşumlarına bakıyorum, düne kadar herkesi maça çağırıp duruyorlardı. Bu gün sus puslar. Bu kabulleniş neden? Bu suskunlukla daha çok ensemize vurup ağzımızdan ekmeğimizi alırlar.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: samuray - 28 October 2014, 13:42:54
maç yayını olacakmı malesef samsun dışında yaşıyorum uydu alıcımı yeni güncellettim ama hiç bir samsun yerel kanalı yok özellikle akstv ve kanal s veya kanal55 mi oldu daha önceleri vardı sanki bu konuda bilgi paylaşımı rica ediyorum arkdaşlar
Aks hala uydu da var. Otomatik tarat istersen.

samsunum

AlıntıASSET firmasında gelen bilgi dogrultusunda yarın Malatyaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye  Kupası maçında kağıt bilet satışı yapamılamayacaktır. Sistemin E - bilet sistemine uyumlu olması nedeniyle yalnızca passolig kartlı satış gerçekleştirebilecek. Spor kamuoyuna duyurulur.
www.samsunspor.org.tr

Ben anlamıyorum bu işi.Kolaycılığa kaçmaktan baska birsey değil.Ankara 19 mayıs stadyumunu hem Gençlerbirliği hem de ankaragücü kullanıyor.Ama ankaragücü taraftarı kağıt bilet ile girebiliyor.

Ekrem

Alıntı yapılan: Musti - 28 October 2014, 15:35:30
.

Kanunda yazan (6222, madde 5, 6. fırka), futbol için süperlig ve 1.lig "kulüplerinin oynadığı stadyumlarda" e-bilet sisteminin kurulması zorunlu. Passolig'in anlaşması ise futbolda "sadece" süperlig ve 1.lig "maçları" için geçerli. Aradaki fark bu.

Ya madem boyle bir madde var yonetim neden bunun ustune gitmiyor

samsunum

Alıntıson dakika son dakika dunyanin her yerindeki samsunspor tarafarina müjde... Samsunsporun yarin ziraat türkiye kupasinda yeni Malatyaspor ile oynayacagi mac haberaks tv den naklen yayinlanacak..

Muhammet çavuşoğlu

55.hakan

İlginç Atilla Cebeci de 3 saat önce şunu yazmış.

Türkiye Kupası Maçı Olan Yeni Malatyaspor Maçını HaberAks Tv'den Canlı Yayınlamamızı Kabul Etmedi.

samsun 55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 28 October 2014, 19:54:42
İlginç Atilla Cebeci de 3 saat önce şunu yazmış.

Türkiye Kupası Maçı Olan Yeni Malatyaspor Maçını HaberAks Tv'den Canlı Yayınlamamızı Kabul Etmedi.

düzeltti arkadaşlar maç haberaks tv de

55.hakan

samsunum

Böyle saçma bir neden olabilir mi? :kafa: :kafa:
AlıntıYönetim Kağıt Bilet İçin Tff Başvurmuş Malesef Samsunspor'un Çok Cezalı Taraftarları Olduğu İçin Tff Bu Talebi Reddetmiştir

isa55

Erhan hocam. Ciktigimiz taktirde 2. turda da beraberliklere devam edeceksen, galibiyete hasret birakacaksan, boşuna takimi yorma, masrafa sokma.

mehmet yılmaz

Gişeye gittim. Deplasman biletleri saat 2'de misafir tribun önündeki gişeden satılacakmış.

fanatik samsunsporlu

Stoper

Organize gelen Malatyali olmaz. Belki birkaç memur ve üni öğrencisi. Sknti cikacagini zannetmiyorum.