Türkiye Kupası 3.Tur | Samsunspor'umuz - Yeni Malatyaspor

Başlatan berusa55, 30 September 2014, 14:42:44

« önceki - sonraki »

Lusage

Hayırlı olsun.

seskat

evolution55

kazanmanın her türlüsü güzel,gruplara kalmış olmak ayrı bir güzel ama daha iyi olmamız lazım, takımın taraftarlarla birlikte tezahürat yaptığını görmek..hasret kalmışız samsunspor_x

Sadece Samsunspor

Desiqner

2 tanesini hasan kurtardı :) kurtardiklarindan biri serkan Çalık in penaltısı :)

ngonge

Erhan Altın resmi maçlarda galibiyet oranında rekora emin adımlarla ilerliyor.

Hayırlı olsun. Yeni hocamızla gruplarda iddialı oynamak nasip olsun.

samsun 55

Musti

Alıntı yapılan: Ahmeti - 29 October 2014, 18:00:24
Bende anlamadım gol pozisyonunu ofsayt değildi faul verdi desek çok geç verdi.

Adilovic golünü ofsayt diye vermediler. Ama pozisyon osfayt mıydı değil miydi bilmiyorum.

Bu arada maçtan çok stadyum dışındaki olaylar gündeme gelmeli ve yönetime, tff'ye ve passolige gerekli tepki verilmeli. Stad dışında taraftarlarımızın maruz kaldığı şiddetin hesabı sorulmalı.

Sadece Samsunspor

Evet mactan once baya olaylar olmus. Passolig yuzunden. Polis yine acimasizca taraftara yuklenmis.

mehmet yılmaz

Adam yine berabere kaldı ya arkadaş!

Çok şükür, penaltılarla da olsa kazanmak güzel.
Maçın genelinde Mustafa Sevgi'yi çok beğendim.
İkinci devreden itibaren Mücahit de gayet iyi oynadı.
Normal sürede kazanmamız lazımdı.
Serkan Çalık bizde olsa bu kadar faydalı olamazdı bize :)

Grup uygulamasının başladığı 2005/06'dan beri 2.defa gruplara kaldık. 9 yıl aradan sonra...

mehmet yılmaz

Bu arada siteden 5 arkadaş stada gittik.
Passolig olduğunu ve içeri giremeyeceğimizi söylediler.
Biz de Malatya tarafına passolig olmadığı için oraya girmek istedik.
Ancak girişte kimlik kontrolü olacağını, kimliğinde Samsun yazan kimsenin alınmadığını söylediler bize.
Yani kimliğinde değil Malatya, Nikaragua yazsa da girebiliyorsun ama Samsun olunca yasak.
Sonrasında Şirinler'in olduğu bölüme gidip biraz baktık. İçeri alınmayacakları çok açıktı. Çünkü emri verenler öyle buyurmuş. Maça 5 dakika kala ayrıldık oradan.
Sonrasında olaylar çıkmış maalesef.

Passolig rezilliktir.
Kararı verenler keyifte, polisimizle taraftarımız sıkıntı içinde.

http://www.radikal.com.tr/spor/samsunda_passolig_kavgasi-1222112

isa55

lato

Alıntı yapılan: uçarlı - 29 October 2014, 20:22:46
Aynen öyle. Taşkınlığa hiç gerek yok. Ne oldu yani inatlaştınız girebildiniz mi?
Amacınız ne yha
Pasolig sadece Samsundamı var? Adanada yok mu ve orada tirübünlerin büyük kısmı doluyor her maçta.

Gençlerbirliği Ordu vs. kupa maçında uygulamama lüksüne sahipse Samsun'da da uygulanmayabilirdi. İçeri giremeyenler dava açmaya kalksa sonuç elde edilemez mi? Sonuçta TFF başkanına ait video mevcut. Kupa maçlarında uygulanmayacak deniliyor.
Edit: Passolig yetkililerine en az bir gün önceden kağıt bilet isteğinde bulunulması gerekmiş. Yani yaşadığımız sıkıntı yönetimin vurdumduymazlığından, geç kalmışlığından kaynaklı :rulet:

Duško Milinković

Yine berabere kaldık. Ben oynanan oyunu beğenmedim. Bu takımı uzatmalara götürmeden rahat yenmen gerekirken zor bir şekilde berabere kaldık. 2. lig antrenörü olabilir ancak PTT'de yeterli değil bizimki. Malatyayı yenince sanki real Madrid'i yenmiş gibi teknik heyetin sevinmesi ayrı bir rezalet.

jurista

Traftarının dışarıda joplanmasına göz yuman vesile olan sebep olan yönetim taraftarın yönetimi değil EminKarın yönetimidir.Yeter artık  laf söyletmeye söyletmeye bu hale geldi ,paygamber mi arkadaş bunlar ? Siz samsunsporu mu tutuyorsunuz kişileri mi ? Lanet olsun kula kulluk edene lanet olsun !!!

Allah belasını versin Samsunsporu bu hale düşürenlerin ,Bu kuklübün üzerinden nemalanmış bu kulübün bir tek kuruşunudahi zimmetine geçirmiş ünvan kazanarak işini büyütmüş herkese yazıklar olsun haram olsun döktüğümüz gözyaşları ...