Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sinan tzn

https://twitter.com/PaSa_Haber    ne kadar doğru bilmiyorum tabi sadece paylaşıyorum takımımız için inşallah hayırlısı olur.

beşnumara

Başkan istifa etti inşallah bir an önce yönetim kongre tarihi belirler de şu destek vermemek için mazereti olanlar kulübe bi el atar. Görelim samimiyetlarini.

fanatik

Kongrede atıp tutuyordu Emin kar ne oldu madem paran yoktu madem yarı yolda bırakacaktın neden aday olanların önünü kestin demezlermi adama takımın şuanki durumunun tek suçlusu Emin kar'dır bence

beşnumara

Kazımın hic sucu yok galipin hic sucu yok zaten. Emin kar gitti bitti mi dertler?
Emin kar aday olmakla hata yaptı herkes kabul ediyor ama takımın şuanki durumunun tek suçlusu kim?

lato

Sonu belli olan bir filmdi. İzledik bitti. Keşke hiç son dakika aday olmasaydın. Keşke itibarın varken bıraksaydın şu koltuğu :-X

lato

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Emin Kar, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek, Adanaspor maçının ardından kendisine yönelik yapılan sert eleştiriler nedeniyle görevinden istifa ettiğini söyledi.

Samsunspor'u aldıklarında takımın sadece 2 oyuncusunun bulunduğunu hatırlatan Kar, "Samsunspor'un şu an 31 futbolcusu var ve sadece 2'sinin mukavelesi bitiyor diğer 29 oyuncu bizim oyuncumuz. Altyapıdan 7 oyuncuyu A takıma kazandırmışız. Bunların hepsi takımın geleceği olacak. Ama bunları kimse söylemiyor. Bu takımın 40 milyon lirasını batırdılar. Öyle elemanlar aldılar ki elemanlara 300 bin lira peşin ödediler, 80 bin lira maaş verdiler. Menajerlere milyonlarca para verdiler, kulüp başkanlığı yapıp 3,5 milyon lira yolsuzluğa karışanları kimse konuşmuyor. Herkes ne olduysa Adanaspor maçından sonra bizi ağır şekilde eleştiriyor. Evimde bile bu eleştiriler nedeniyle huzurum kalmadı artık" dedi.

Kendisinin göreve geldiğinde takımın 47 milyon lira borcu bulunduğuna işaret eden Kar, şunları kaydetti:

"Benim param mı vardı, bu kulübü alırken, ama borçları aşağıya çektik. Bize teşekkür edeceklerini eleştiriyorlar. Ben aday olduğumda tek aday yoktu. Geçen yıl yaptığımız kongrede de son güne kadar aday yoktu, mağdur edebiyatı yaparak aday olmaya çalıştılar. Bende buna izin vermedim. Şampiyon olacak bir takım kurduk. Şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkarsa takımın şampiyon olmaması içten bile değil. Ama artık ben çok yoruldum, görevimden istifa ediyorum, yönetim kurulu ocak ayındaki kongreye kadar görevine devam edecek."

Kendisinin kulüpten maaş aldığı iddialarına gözyaşları içinde cevap veren Kar, "Samsunspor bir trafik kazası geçidi ve ben bu kulübün futbolcusu olarak sakat kaldım. Bu aylık, dönemin kulüp başkanlarının kararıyla bana sakat aylığı olarak bağlanmıştır. Benim bir ailem var. Bana bu konuda eleştiri yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Bu takım için ben çok şey yaptım, bu para benim kaza paramdır. Bu maaş 100 lirayla başlamıştır. 17 ay bu parayı almadım, aldığımı da altyapıdaki çocuklara ayakkabı alarak gönderdim. Artık bunlarla uğraşmaktan sıkıldım. 29 yıllık evliliğim bu başkanlık görevi nedeniyle sıkıntıya girmeye başladı. Artık yokum. Ancak Samsunspor takımının her zaman neferiyim" diye konuştu.

http://www.samsunhaber.tc/samsunspor/samsunspor-baskani-emin-kar-istifa-etti-h384006.html

Lusage

Paran yoktu niye aday oldun diyorsunuz da Erkut Tutu'nun kaç parası vardı da aday oldu? Yazık gerçekten. Büyük başkanları göreceğiz şimdi..

beşnumara

Erkut tutu geldi kulüp süper lige çıktı ama 3.5 milyon kayıp davası var döneminden.
Yine malum lobi kazandı yine Samsunsporlular kaybetti. Malum lobi sen varken destek yok dedi kulüp yüzüstü bırakıldı simdi o yok bakalım ödesin acil gerekli trilyonlari. Görelim şimdi kahramanları.
Kazımla galip hadi yapsınlar bakalım büyüklüklerini. Buyrun meydan onlara kaldı.

Ertuğrul Sağlam

Kabus dolu gunler basliyor... Eski futbolcu odemeleri, Futbolcu maaslari, Calisanlarin maaslari, Temlikler, Hacizler... Erkut Tutu gelsin odesin simdi.
Dort sene oncesine gidip Kurtarici baskan adayimiz! Erkut Tutu icin bu sitede neler yazildigini bir okuyun...

ask55

emin kar son dakika aday olunca "recep hun'un parasını alabilmesi için başkan oldu" diyenler, Erkut Tutu veya lobisi başkan adayı olduğunda "Kayıp 3.5 Trilyon iddaalarından yırtabilmek için" aday oldu diyebilecekler mi göreceğiz..

samsunsporlu1994

Kulüp yapılan kongrelerde tabiri caizse direkten döndü. Kimi kayyuma kalsın dedi kimi kalmasın dedi sonunda bir şekilde sahipsiz kalmadı. Ama bu Ocak ayındaki kongrede aday çıkmayabilir. Eski futbolculara olan borçlar,mevcut oyuncu grubuna olan borçlar,personellere olan borçlar,temlikler vs. işimiz zor. Söylemesi acı fakat sanırım kayyum kaçınılmaz olacak. Durum onu gösteriyor.

lato

Kendi adıma üzülmedim. Zaten beklediğim bir durumdu. Sadece ne zaman olacağını kestiremiyordum. Samsunspor için hayırlısı olsun

Duško Milinković

Teknik direktörü kovacaktı ve tepkiler dinecekti. İstifa kararını biraz erken verdi. Hayırlısı olsun ne diyelim. Herşey olacağına varır.Artık her olasılık olabilir.Kayyum'a gidebilir,takım amatöre gidebilir. 0'dan yeni bir takım 3. ligden çıkarılabilir. Her şeye hazırlıklı olmalıyız artık.

ngonge

Soru şu, takım şu anda ligde üst sıralarda olsa bu olur muydu?

Duško Milinković

Alıntı yapılan: ngonge - 07 October 2014, 16:46:01
Soru şu, takım şu anda ligde üst sıralarda olsa bu olur muydu?

Bence takım üst sıralarda olsaydı bu olmazdı. Üst sıralarda olmamasının en büyük sebebi yanlış teknik direktör seçimi.Çok iyi transfere rağmen takımı oynatamayan bir teknik ekip yüzünden koskoca takım ne hallere geldi.