Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yavuzselim

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 07 October 2014, 21:55:36
Emin Kar'in goz yaslarina birisinin timsah goz yasi diyebilmesi icin bir yerlerde menfaatlerine cokmak sokmus olmasi lazim. Ve buna ses cikarmayip burada sacma sebeplerden dolayi millete salca olan atari bol arkadaslarada yaziklar olsun. 2012 den onceki 30senelik  Emin Kar ismini zihinlerden ve gonullerden silip atmak bu kadar kolaymi? Eger kolaysa bu camia'da vefa var diyenin ..........
Anlamadığım olay benim fikirlerim neden bu kadar batmış olabilir ben böyle düşünüyorum sen başka türlü düşün ben kimseye salça olmadığım gibi sen bu yazınla bana salça olmaya çalışıyorsun Emin Kar benim babamın oğlu değil gerçi babamın oğlu bile olsa Samsunspora kim zarar veriyorsa aynen içimden geçenleri yazarım herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil ve herkesin yazdığı kendisini bağlar ben kimseye küfürde etmedim sadece düşüncelerimi yazdım ama yazacaklarımız tek tip olacaksa bi zahmet bana gönder bende onları paylaşayım,
Emin Karın futbolculuk yılları ayrıdır başkanlık yılları ayrı elma ile armutu karıştırmanın anlamı yok...
Birde ayrıca hani menfaat suçlaması yapmışsın ya arkadaşım Samsunsporla olan tek bağım gönül bağı ve evimin rızkından her sene harcadığım kombine forma üyelik aidatı ve deplasman masrafları ve hepside helali hoş olsun

55.hakan

Emin Kar ın baştan aday olmaması lazımdı.Bunu o zaman da söyledik şimdi küstüm bırakıyorum demiş.Küfür edilmesi yanlış tabi ama taraftar bugün olmasa yarın tepki verecekti.Ayrıca Emin başkan maçtan önce açıklama yapmıştı.Maçtan sonra yönetimle toplanacağız önemli kararlar alacağız diye.Yani maçtaki olaylardan ve skordan bağımsız zaten buna benzer bomba bir karar çıkacaktı.Bu küfürleri sataşmaları direk istifa sebebi olarak göstermek doğru değil.

bir de diyorlar dilenmeyecek biri varsa başkan olsun.Bu takımın anahtarı sizde mi bırakın aday olan olsun.

Ollivanders

08 October 2014, 15:22:39 #41972 Son düzenlenme: 08 October 2014, 15:26:33 Serpico
Alıntı yapılan: 55.hakan - 08 October 2014, 15:11:33

bir de diyorlar dilenmeyecek biri varsa başkan olsun.Bu takımın anahtarı sizde mi bırakın aday olan olsun.

Bu konuda senden farklı düşünüyorum hakan abi. Kimsenin önünde engel yok. Bunun adı seçim ise gelecek adam adaylığını koyar ve seçime girer. Samsunspor kimsenin tekelinde de  değil. Son kongrede  böyle oldu. Emin Kar'ın hatalı olduğunu her zaman söyledim. Ama hep bir işte kimse aday olmazsa aday olurum vs  diyerek sanki işte bak siz bana muhtaçsınız da o yüzden geliyorum tarzı tavırlar takınıldı. Bu durum Samsunsporlu olan herkesin zoruna gitmeli bence. Aday olmak isteyen ve Samsunspor için yararlı şeyler yapmak isteyen insan seçime adaylığını koyar ve seçilir. Madem ki her gelen aday kendisi ile yarışacak aday istemiyor ne diye seçim yapıyoruz ki.

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico - 08 October 2014, 15:22:39
Bu konuda senden farklı düşünüyorum hakan abi. Kimsenin önünde engel yok. Bunun adı seçim ise gelecek adam adaylığını koyar ve seçime girer. Samsunspor kimsenin tekelinde de  değil. Son kongrede  böyle oldu. Emin Kar'ın hatalı olduğunu her zaman söyledim. Ama hep bir işte kimse aday olmazsa aday olurum vs  diyerek sanki işte bak siz bana muhtaçsınız da o yüzden geliyorum tarzı tavırlar takınıldı. Bu durum Samsunsporlu olan herkesin zoruna gitmeli bence. Aday olmak isteyen ve Samsunspor için yararlı şeyler yapmak isteyen insan seçime adaylığını koyar ve seçilir. Madem ki her gelen aday kendisi ile yarışacak aday istemiyor ne diye seçim yapıyoruz ki.
o konuda hak veriyorum sana ancak parası olan varsa gelsin mahkemesi bitmeyen gelmesin sözüne karşıyım ben.parası yoktur desteği vardır.mahkemesi varsa hukuk karar verir.böyle kulübün sahibiymiş gibi şart koşmanın anlamı yok.

Duško Milinković

BAŞKAN KAR İSTEMEDİ
Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'dün düşen Fethiyespor'da forma giyen Birol Parlak'ın bu sezon başında Samsun'da yaşayan dayısının aracılığı ile Samsunspor'la irtibata geçtiği öğrenildi. Israrla Samsunspor'da forma giymek istediğini Başkan Emin Kar'a ilettiği belirtilen Birol'un bu girişimi kabul görmedi. Başkan Kar'ın, Birol'un da dayısının ısrarına rağmen oyuncuyu transfer etmediği öne sürüldü.
kaynak:www.gazetegercek.com.tr

beşnumara

Birol genc gelecek vaad eden oyuncuydu diye hatırlıyorum. Hatta milli takıma da seçildi. Stoper diye hatırlıyorum. O bölgede sorun varken böyle bi sey olması zor. Bir de şu var: oyuncu gelmek ister ama samsunspordan fazla bonservis istendiyse alınamaması normal.
 Bence yalan haber.

Lusage

Doğru olsa ne yazar ki. Bizim bonservis verecek paramız mı var? Allah akıl fikir versin bazılarına..

ngonge

Tatsız haberler, hakkımızda hayırlısı olsun. Kazım Yılmaz gibiler destek olacaklarına köstek oluyorlar. Keşke 2 yıl önce kayyuma kalsaydı takım.

uykan

Şu kongre sürecinde yazılanlar ve şimdi yazılanlar aynı isimler ne tuhaf yorumlar yapmış şöyle bir okudum da...

Allah Yar ve Yardımcımız Olsun...

KotuCocuk55

Seversin,sevmezsen beğenirsin beğenmezsin takdir edersin yanlış bulursun..eyvallah..küfür ne baba? Emin abiyi gömüyozmu..? Bitti mi yılların aşkı..Yarın yine yüzyüze bakacak yüz kalmalı babalar..Bize edep lazım edep..

Duško Milinković

Ne olursa olsun kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur. Ne kimse Emin Kaptan'a küfür edebilir ne de Emin Kaptan küfür edebilir. Eleştiri ayrı küfür, hakaret ayrı bir şey. Birçok kişi gibi bende kongrede aday olmaması gerektiğini düşünüyordum. Çünki şehrin siyasileri aday olmamasını istemişlerdi. Riski alıp aday oldu.Bence sonrasında herşey yoluna girmeye başlamıştı. Tek ve kritik hatası yanlış teknik direktör getirmesi oldu. Teknik kapasitedeki yetersizlik ve gelecek vadetmeyen oyunu farkedip sorunu kökünden halletmeliydi. eğer teknik direktörün istifasını alsaydı tepkiler kesilecekti.Biraz duygusal davranıp sinirlerine hakim olamadı ve istifa etti.Nasıl ki en son kongrede aday olmaması gerekirken aday olması bir hataysa daha ligin başı sayılabilecek bir aşamada istifası da aynı derecede bir hata olmuştur. Artık insanları bu vakitten sonra susturmak çok zor. Hele ki sosyal medyanın herkes tarafından kullanıldığı bu dönemde. O platformda yasaklansa bu platformda, bu platformda yasaklansa başka platformlarda tepkiler çığ gibi artacak. Hata üstüne hata yapması kendisinin etrafında uyaracak kimse olmamasından yada uyarıları dinlememesinden kaynaklanıyor olabilir tam bilemiyorum.Bundan sonra yapılması gerekli olan madem başkan istifa etti tüm yönetim kurulu da istifasını sunup olağanüstü genel kurula gidilmesi ve vakit geçmeden yeni başkanın seçilmesi olmalıdır. Takım için kilit nokta Kazım Yılmaza verdiği sözleri ve bu sözleri tutması gerektiğini hatırlatacak hatırlı bir kişinin bulunmasıdır.Bu kişinin bulunacağını ve Samsunsporun bu krizi atlatacağını umuyorum.

Musti

Ben bu yönetimin bırakacağını düşünmüyorum. Olağan Kongrede bir kaç yeni isimle yeniden aday olurlar.

Benim asıl merak ettiğim, Emin Kar son anda aday olduğunda yönetim listesini kendi mi son anda hazırlamıştı, yoksa önceden hazırlanmış bir listeye mi başkan adayı olmuştu?

(-Tapatalk-)

eprianu

Emin Kar'ı iki şekilde değerlendirmek gerekiyor. Emin Kar'ı sportif anlamda değerlendirmek gerekirse gerçekten müthiş bir başarı ortaya koydu diyebiliriz.
Gırtlağa kadar borç içinde olan bir takım, sadece 2 oyuncusu olan teknik kadro ile göreve geldi Emin Kar. İlk sene ligde kaldık, ardından Süper Lig kapısından döndük.
Mersin maçının şaibeli olduğu zaten aşikar. Bana göre Emin Kar zamanı en büyük başarı Ankaraspor'u elemekti. Biz sadece Ankaraspor'u değil, siyaseti de devirdik o gün.

Emin Kar'ı camiayı savunma anlamında değerlendirirsek tam tersi tablo çıkıyor ortaya. İçerde ve dışarda 1461 tirabizon maçlarında taraftarımıza ve camiamıza yapılanlar ortada.
Bildirinin kaldırılması, adnan güngör transferi, takımın iliğini emen adnan ölmeze resmi site üzerinden söylenen sözler kaldırılabilecek türden değil.

Hee benim aciz görüşüm şudur ki, biz gerekirse amatöre düşelim ama şehri ele geçiren, Samsun ekonomik anlamda gelişmesin diye şehre fabrika kurulmasını bile önleyen,
şu malum lobiye karşı boyun eğmeyelim. Zaten biz bu mantalite ile Süper Lig'e çıksak da "Borçları öderiz kurtuluruz" diye hayal etmeyin. Malum lobi yine elinden geleni yapar.

Bizim önce şu asalaklardan kurtulmamız lazım. Yoksa Emin Kar gider Mehmet gelir tablo yine aynı olur.

özkan

Alıntı yapılan: Lusage - 08 October 2014, 17:25:54
Doğru olsa ne yazar ki. Bizim bonservis verecek paramız mı var? Allah akıl fikir versin bazılarına..
niye 10 milyon euromu isteyecekler.zafere bile 150 bin bonservis verildi bu klüpte daha ne olsun ?

berusa55

8 ve 9. hafta maçlarının programı açıklandı...

2 Kasım Pazar:

13.30 Karşıyaka-Samsunspor (Yeni Buca)

7 Kasım Cuma:

18.30 Samsunspor-Şanlıurfaspor (Samsun 19 Mayıs)

Kaynak