PTT 1. LİG 4. HAFTA | Kayserispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 20 September 2014, 20:59:56

« önceki - sonraki »

nomak55

Ah be umarim beee adam daha ne yapsin bitti herif

Ölümüne sevda bizimkisi

nomak55

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor

hoca buraya 1 puan için gelmeseydi 3 puanı alırdık net

nomak55

Ucuz kurtulduj yemin ediyorum yaw bizim hocada cok balli arkadas

Ölümüne sevda bizimkisi

evolution55

Kayseri kaçırdı evet ama bizim de halille 2 umarla da 1 pozisyonumuz var aklımda kalan..kayserinin daha çok olduğu aşikar tabii

GurbetciFanatik

Boyle deplasmandan alinan 1 puan iyidir biz kacirdik onlar daha cok kacirdi.
iyidir iyidir

muzaffer4

Gün gectikce iyi oynuyoruz 1 ay sonra seri galibiyetler baslar

city ultras

Gekas cosuyor gene >l< >l<feneri sevdi bu Adam Gekas gel bize geri be 8)

ngonge

2.yarı nispeten daha iyiydik, evet Umar olmasa hiçbir şey yapacağımız yok. 2.yarı giren Ali Zorlu resmen cam adam oldu savunmada hiçbir işe yaramadı. Ercan da 5 dakikada 2.sarıdan attıracaktı kendini. Aklımda kalan bunlar. Kayseri daha lige uyum sağlamamış, bence bir süre sonra seri galibiyetlere başlayacaklardır. Bu aşamada deplasmanda alınan 1 puan gayet iyi. Biz ise çok pozisyon vermeye devam ediyoruz.

Integral

bu maç için 1 puan iyidir ama şans onlardan çok bizden yanaydı.

kanatta halil ibrahim şu ana kadar oynayanlardan daha iyiydi.
murat yerine canberk, doğan yerine de recep niyaz oynadığında takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.
mustafa sevgi de iyi bir performans gösterirse hasanın yerine düşünülebilir.

Duško Milinković

Diğer haftalara göre nisbeten daha iyi göründük.Karşı takımın 2 iyi futbolcusu sakatlanarak elimizi güçlendirdi. Cemil Kayseriye gidip yedek kalmayı göze alana kadar biraz parasını indirip Samsunsporda kalsaydı kendine daha faydalı olabilirdi.Turgut Doğan Şahin'i adam eden takım Samsunspor olmasına rağmen adamın gol attıktan sonra topu karnına sokarak hamile iması yapması kendi karakterini gösterdi. Demekki Samsunspor tam adam edemeden göndermiş. Furkan'ın iyi olması şansımız.Yorumcunun dediği gibi Umar kanatlarda oynamalı. En iyi futbolcumuz Umar kesinlikle. Son dakikalarda şans bizden yanaydı.Daha iyi olmamız lazım.

beşnumara

Ulan Erhan altın adam gibi kadro cikarsaydin 3 puan alabilirdik ama son pozisyonu ve biseswarin pozisyonunu görünce bir puan iyidir diyoruz.
Bu takıma gelen bizi kanser etmeye geliyor. Kalparı da aynı erhan altını da. Yeter daa...

Forvetim

ilk yarı kötüydük kanatlar koridor oldu neyse ki gol yemeden devre bitti, ali zorlu anıl taşdemire orada pas fırsatı verince turguta iyi bir pas çıkardı, biz de gol yemeden kendimize gelemiyoruz yani, umarın becerileri olmasa çok daha zorlanacağız belli, kayseri fena takım değil 1 puan gayet iyi, ilk yarı çok tutuk olmamız dışında kayseri ataklarında oynanması gerektiği gibi oynadık diyebiliriz fakat üstün olduğumuz dk.larda ki oyunu maçın geneline yaymalıyız.

buonanotte

Çok kötü oynamamıza rağmen puanlar alıyoruz.Bugün iki takımda galip gelebilirdi.Kayserinin kaçan pozisyonalrını görünce beraberlik iyidir diyorum.Son 20 dakikada ki kaçan pozisyonlarımızı görünce keşke diyorum.Maçın öncesinde beraberlik iyidir demiştik zaten şimdilik istediğimizi kötü futbolla da olsa aldık.

Garip bir sezon vesselam.Nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.