PTT 1. LİG 4. HAFTA | Kayserispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 20 September 2014, 20:59:56

« önceki - sonraki »

orhan

Furkan bugün çok başarılıydı aldığımız puanda çok emeği oldu. Hoca Talha yı sol açık oynatarak yanlış yapıyor tahayla birlikte oynatsa daha faydalı olur bu şekilde bu çocukğu kaybederiz, recep niyazda forvet arkası ,mbilla sol açık, adiloviç forvet oynarsa takımın çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Doğan da iki haftadır düşüş var kendine dikkat etmeli olmadan oldum havasına girmemeli. Ali zorlunun ve ercanın oyuna girdikten sonra hiç faydaları olmadı halil İbrahim ise iyiydi. Sefa serbestinde bir şansı hakkettiğini düşünüyorum.

berusa55

Niye korkak, tırsak, geride yaslanarak başlıyoruz her defasında. Rakibin az üstüne gidince ne yapacaklarını şaşırıyorlar ama yok; golü yiyene kadar kaleye gitmeye niyetimiz hiç yok. Deplasmanda ilk golü atsak, Umar ve Mbilla ile çok daha geniş alanlar bulup maçı kendi açımızdan çok daha rahata çevirmek varken niye hep zora sokuyoruz. Az cesur oynat şu takımı Erhan hoca az...

ask55

talha ile bu işin olmayacağını kadroları görünce söylemiştik.
mustafa ve talha taraftarın gazını almak için yapılmış son dakika transferlerinden başka birşey değiller.

takımın 90 dakika mücadele edecek kondüsyonu yok.
haftada 1 maç oynuyoruz.ama hepsi dökülüyor.

ilk 11'de mbilla umar haricinde hepsi defansif oyuncular.
takımın daha çok maç yapmaya, "takım" olmaya ihtiyacı var.
spikerin dediği gibi 7. 8. haftadan sonra daha tehlikeli oluruz.

tabi maddi konularda sıkıntı yaşamazsak.

ama her maçtan sonra dediğim gibi ; bu sene en büyük zaafımız Erhan Altın !

samuray

ilk yarıfutbol adına ortaya hiç bişey koyamadık ikinci yarı iyiydik halil ibrahim değişikliği takımın havasınıda değiştirdi son dkkaçan pozisyonhalil ibrahpimin pozisyonu golle sonuçlansa galipte gelebilirdik kayseride çok pozisyona girdi kaçırda çoğunda furtanın çok iyi performansı bu beraberlikte önemli rol oynadı kalede soner oynasın diyenler görün furkanı soner sevdasından vazgeçelim ama her zaman iyi bir yedek olacak  soner  onunda hakkın yemeyelim lig uzun maraton

jean

Bu oyunla bir puan cok guzel az daha cesur oynasak cokdaha iyi olacak yenilmedigimiz iyi oldu

Ellibeş Numara

Bende Bugün Maçtaydım. Samsundan, Ankaradan, Ordudan, Sivasdan ve Kayseriden Gelen Taraftarlarımız Vardı Tribünde. Bende Kayseriden Deplasman Tribününe Dahil Olan Yaklaşık 12-13 Taraftardaydan Biriydim. Tv'ye Tezahüratlarımız Nasıl Yansıdı Bilmiyorum. Bağırmaktan Maçı Hiç Takip Edemedim Desem Yeridir. Maç Sonrası Taraftarlarımzı Cep Telefonundan Video'ya Aldım. Görüntü Youtube İyi Çıkarsa Burada Yayınlayacağım.

Maçın 90 Dakikasını İzleyebileceğim Bir İnternet Sitesi Var Mı Acaba?

samsunmania

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 28 September 2014, 22:48:26
Bende Bugün Maçtaydım. Samsundan, Ankaradan, Ordudan, Sivasdan ve Kayseriden Gelen Taraftarlarımız Vardı Tribünde. Bende Kayseriden Deplasman Tribününe Dahil Olan Yaklaşık 12-13 Taraftardaydan Biriydim. Tv'ye Tezahüratlarımız Nasıl Yansıdı Bilmiyorum. Bağırmaktan Maçı Hiç Takip Edemedim Desem Yeridir. Maç Sonrası Taraftarlarımzı Cep Telefonundan Video'ya Aldım. Görüntü Youtube İyi Çıkarsa Burada Yayınlayacağım.

Maçın 90 Dakikasını İzleyebileceğim Bir İnternet Sitesi Var Mı Acaba?

Gayet iyiydi tribün kardeşim. Yüreğinize sağlık.
Maçla ilgili söylenecek şey yine kreatif orta saha eksiği. Yıllardır şu topu adam gibi ileri taşıyabilecek bir orta saha transferi yapamıyoruz. Recep Niyaz bu işi son 15 dk yapardı ama hoca niye tercih etmedi anlayamadım. Aldığımız 1 puan oyuna göre gayet iyi. Adamlar çok gol kaçırdı.

Ollivanders

Hocayı kesinlikle yollamalıyız . Maç kafada değil sahada oynanır . Erhan altın anca konuşuyor . Ama boş konuşuyor . Bizi oynatmıyorlarmış . Kayseri neden oynuyor hoca ? Neden durduramıyorsun ? Onlar nasıl oynuyor peki ? Onların oynadığı futbol değil mi ?

Adili almıyorsun kadroya senin boyle bir lüksün yok . Bu adam senin en çok gol atmış futbolcun . Yeter artık . Talha bolu maçında ne yaptı da ilk 11 başlatıyorsun . Alperen ne vermedi de sana kesiyorsun . Olmayacak seninle yeminle olmayacak

Sadece Samsunspor

90 dk boyunca 1 tane korner kullanmadık. kayseri ise 13 kez kullandı. Top oynamadığımızın kanıtı desek yeridir.

mimar55

Bence takim cok gucsuz ve hoca bunun farkinda 90 dk koşamaz bu takım cok gücsüz duruyoruz sahada ve kapalı oynuyoruz sebebi bu ayrıca anlamadığım bir nokta daha var geçen sene kalparda korkak oynatıyor diyorduk ama cok daha fazla pozisyon yakalıyorduk bu sene umarı tahayı al takımdan ortasayı geçemeyiz cok kötü bir kadromuz yok ama ruhusuz olan futbolcular var sahada

Jnr.Serkan

Takimin butun futbolculari isinirken 75.dakikadan itibaren dakikalarca musa musa diye tempo tutmasini ben kendime yediremiyorum rezillikten baska birsey degil

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ask55

bizim Türkiye Kupasından acil elenmemiz lazım.
herkes gelirden bahsediyo ama ekstra yapılacak maçlardan, deplasman masraflarından vs. bahsetmiyor.
bizim önceliğimiz lig olmalı.konsantremizi bozmadan devam etmeliyiz.
bence bu kadroya kupa lüks.

Ollivanders

29 September 2014, 00:09:45 #133 Son düzenlenme: 29 September 2014, 14:36:00 Serpico
Abi bizim takım kesinlikle tek forvet oynayamaz . Tek forvet oynayabilmesi için orta sahan kuvvetli ve iki yönlü çalışması lazım . 4-2-3-1 kesinlikle bizim taktiğimiz değil.

4-2-3-1 taktiği ile oynadığımızda kanatlar maç içerisinde kayboluyor ve kademe anlayışı olmuyor . Kanatlardan gelinen her atak bekler ile birebire düşüyor .

Orta sahamız da eksik kalıyor ve tek icraatı mücadele edip yorulmak oluyor . Orta sahanın bu denli güçsüz olduğu durumlarda pivot santrafor topu almalı indirmeli . Hoca elindeki tek pivot santraforu kadroya bile almıyor .

Takım 4-4-2 oynamalı . Kanatlar hücüm kimliğinden çok biraz da iç kimliğinde oynamalı . Adiloviç ilerde az biraz arkasında ikinci serbest forvet olarak mbilla oynamalı . Bu sayede az biraz organizasyon yapabiliriz . Aksi halde eriyip bitiyoruz .

Adana maçına bence şu kadroyla çıkmalıyız

Adiloviç

Mbilla

Recep  Ali zorlu  taha   Umar  

Abs       Fatih     Tuna   Canberk

Furkan

adige73

Alıntı yapılan: ask55 - 28 September 2014, 23:59:05
bizim Türkiye Kupasından acil elenmemiz lazım.
herkes gelirden bahsediyo ama ekstra yapılacak maçlardan, deplasman masraflarından vs. bahsetmiyor.
bizim önceliğimiz lig olmalı.konsantremizi bozmadan devam etmeliyiz.
bence bu kadroya kupa lüks.
bu maçta oynayan hiçbir oyuncumuz türkiye kupası maçında oynamadı bence kupa maçları bizim için avantaj oynayamayan futbolcularımız maç eksikliklerini bu sayede kapatabilirler