PTT 1. LİG 4. HAFTA | Kayserispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 20 September 2014, 20:59:56

« önceki - sonraki »

berusa55

celebi

beraberlik diyeceğim ama güvenemiyorum bizimkilere

Forvetim

böyle maçlarda hep kalpar aklıma gelir, at golü yat, olursa 3 puan helva olmazsa en kötü beraberlik, yeter ki yenilme. ama bu lig her sene öyle bir hal alıyor ki yatan gidiyor

ngonge

Alıntı yapılan: Forvetim - 20 September 2014, 21:31:21
böyle maçlarda hep kalpar aklıma gelir, at golü yat, olursa 3 puan helva olmazsa en kötü beraberlik, yeter ki yenilme. ama bu lig her sene öyle bir hal alıyor ki yatan gidiyor

Hocam öyle de, savunma yapmak da bir maharet. Savunma yapamıyorsan hiç şansın yok.

Bu arada ilk kez iddialı bir takımla oynayacağız. Pek şansımız yok ama gerçi bu ligde neyin ne olacağı belli olmuyor.

Kaya

20 September 2014, 22:28:25 #4 Son düzenlenme: 20 September 2014, 22:46:21 Kaya
Kendi sahamızda bile oyunu Kalparvari şekilde kendi yarı sahamızda kabul ediyoruz.

Savruk değil de Kayseri gibi kadro olarak oturmuş takımlara karşı daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum,bu topun arkasına geçip hızlı adamlarla sonuca gitme taktiğimizle oynayacaksak tabi.

brigand

Manisa maçlarının büyük bölümünü izledim. 2.bölgede topu gayet iyi çeviriyorlar. Ancak son bölgede pekte iyi gözükmediler. Defans hatları gerçekten evlere şenlik. Nedeni de çok açık. Domine oynamaya çalışan takımın arka tarafında Sereno ile Cemil oynuyor. Baya bir ağır kalıyor haliyle defans bloğu. 2. yarı Dimitrov tek başına çözdü düğümlerini. Bizde bu işi tabi ki başta Umar ve Mbilla'nın yapma olasılığı yüksek. Göbekte sert oynabilirsek hem kontra hem de set oyunda üstünlük sağlarız.  

Jnr.Serkan

Takim cok savruk futbol oynuyor ve Kayseri her an cezayi kesebilcek bir ekip ama onlarda futbol oynamiyor,tek yaptiklari biseswar in kisisel cabalari,anil tasdemirin ara paslari ve duran toplari ile pozisyon bulmak.umar arkaya atilan toplarda cok tehlikeli olabilir.skor tahminim 3-1 umar ve mbilladan gol bekliyorum.

Nasipse Sivasta universitede ki arkadas grubumuzla deplasman tribununde yerimizi alacagiz

özkan

mbilla umar adil oynarsa cemil kırmızı görür  :ok

beşnumara

Mbilla kayseriyi sever ;)

jean

orucreis

Allahin izniyle buda ilk deplasman galibiyetimiz olur insallah

fanatik samsunsporlu

sıra deplasman galibiyetinde .bu moralle alırız

Sonuna Kadar 55

kadir has ta olacağız maç günü alanya daki futbol da farklı görürüz inş..

samsunum

ilk 30 dakikada Kahramanmaraş bldspora 4 attılar.

samsunum