Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

erkan55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "mctlçy"sezgin başkan dönmedi yeni başkan ŞAFAK GEDİKOĞLU

gerçekten gedikoğlumu yaw eğer öyleysi iyi ya tarfatarı çok iyi anlayan bir başkan olur ama şunuda belirteyim bu adam maddi desteği nerden alacak yaw - galip öztürkden yardım alınmalı - futbolculara ödenmemiş borçlar varmış duyduklarıma göre

mctlçy

sezgin başkana nerden destek geliorsa şafak başkanada aynı yerden gelecek...yönetim büyk ihtimalle aynı devam edecek ayrıntıları bilmiorm başkanı duyunca işlerm vardı ayrıldım tesislerden

erkan55

AlıntıSamsunspor'da kritik kararlar
Samsunspor Yönetim Kurulu; istifa eden başkan Sezgin Gümüş'ü ikna etme, 2 yönetim kurulu üyesinin istifasını kabul etmeme, 2'sini ise daha sonra görüşmek üzere bekletme kararı aldı.

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'da Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, Asbaşkan İmran Okumuş, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Kaya ve Aykut Çepni'nin istifasının ardından yönetim kurulu, Nuri Asan Tesisleri'nde olağanüstü toplandı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu, ikinci başkan Safak Gedikoglu başkanlığında göreve devam kararı aldı.

Toplantıda, istifa eden Başkan Sezgin Gümüş'ün yeniden başkanlığa dönmesi için ikna edilmesi, İmran Okumuş ve Cahit Kaya'nın istifalarının ileriki günlerde yeniden görüşülmesi, Aykut Çepni ve Hüseyin Başgöz'ün ise istifalarının kabul edilmemesi yönünde karar alındığı öğrenildi.

erkan55

Alıntı yapılan: "liseliler"bu kadar zor şartlarda sezon başından beri yapılan ve yapılacak olan herşey heba oldu..devre arasında çok iyi transferler yapacaklardı..ikinci devredeki tüm deplasmanlara sponsor bulmuşlardı..antalya kampını bir işadamı karşılayacaktı..kum çakıl ocakları işi son noktaya gelmişti..araziyi satmak üzere idiler..çook yazıkk oldu çoook...bi daha gelmez böyle yönetim..sebep olanlara yazıklar olsun..kulübü yönetemiyorlar diye galip öztürk ü bile doldurmuşlar..çok yazıkk çoook:(

simdi sirf sezgin baskan istifa etti diye bu sponsorluk isleri transferler hepsi yatti mi :?:

körfez55

imran okumuş un aks tv de ki konuşmasını dikkatle dinledim.baya bi uzun konuştu ama özetle söylediğine göre takımın ihtiyacı olan 2 trilyondan bahsediliyo ve sayın hüseyin başgölün bu parayı veririm dediğini ve karşılığında başkan olmak istediğini söyledi.ve bunu kendisinin galip öztürk e ilettiğin ancak daha sonra hüseyin başgölün başkanlıktan vazgeçtiğini belirtti.bu olanlara karşın sezgin gümüş ün istifa ettiği yönünde açıklamada bulundu.

ayrıca bu sezon samsunsporun yaklaşık devre arası transferlerle beraber 6 trilyona ihtiacı oldunu maddi olark kötü durumda olduğumuzu belirtti.yapılmasını istedikleri projeleri gerçekleştiremediklerini bundan dolayı bu sıkıntını yaşandığını üzerinde durdu.sayın şafak gedşkoğluda projelerin gerçekleştirilmek üzere oldunu ve bu sıkıntıların biteceğini dile getirmişti.

umarım bu sıkıntıları atlatıp sayın başkanımız sezgin gümüşle beraber geleceğe yönelik projelerle sağlam bir takımla süper lige çıkarız.

berusa55

imran okumusdan sonra sayın basgöl baglandı aks tv'ye... umut verici acıklamalarda bulundu ve anladığım kadarıyla imran okumusla araları hiç ama hiç yok izleyen arkadaslar da farketmiştir... yönetim kurulu toplantısından az önce cıktıklarını takımın kampa gidecegini en az 4transfer yapılacagını ve takımın ikinci devreye bomba gibi girecegini söyledi. ayrıca samsunsporumuza gelir getirecek olan kum-cakıl ocaklarına da valimizden onay cıktığını, en gec 1hafta icinde işlerin rayına oturacagını söyledi. ve acıkca söylemese de sayın sezgin gümüsün devam edecegini ima etti. benim paylasacaklarım simdilik bu kadar arkadaslar. hadi hayırlısı. biraz olsun yüregimize su serpildi. insallah her sey daha güzel olur ve bu sene esas yerimiz olan süper lige döneriz.

körfez55

onunda bi kısmını dinledim abi.gerçekten çok sevindim.inşallah herşey yoluna girecek.

erkan55

hakikatende berusa yüregimize su serpildi  :P
simdi bide sezgin baskan dönse isler tam olacak.
BIZ TARAFTARIZ CEKERIZ CEFA
SEZGIN BASKAN BIZI BIRAKMA

yönetici

berusa bizimle paylaştığın bilgiler için sağol, inşallah iyi olur umutlandık..

Sadece Samsunspor

bizi kimse yıldıramaz  :!:  :!:  :!:

berusa55

Alıntı yapılan: "admin_"berusa bizimle paylaştığın bilgiler için sağol, inşallah iyi olur umutlandık..

ilk agızdan duydugum her bilgiyi her zaman forumumuzda paylasacagım arkadaslar. ben tesekkür ederim...

King Of The North