2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Beyler twitterda oyuncumuz mehmet yilmaz. Yonetici bank a sitemde bulunmus. Dedikleri dogruysa aci bir durum. Twitter: mhmtylmz_10 okuyun.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2014, 19:54:59
Beyler twitterda oyuncumuz mehmet yilmaz. Yonetici bank a sitemde bulunmus. Dedikleri dogruysa aci bir durum. Twitter: mhmtylmz_10 okuyun.

"Bugün olan olaylar beni ve ailemi çok üzdüğnü söyleyerek başlamk istiyorm sözlerime 40 gündür beni uğraştıran Mehmet Panka teşekkür ediyorum.Benim keçiörengücüne transferimi iptal etmek isteyen ve benim gitmeme engel olmaya çalışab bu insana teşekkür ediyorum.Benim için keçiörenden 300 tane futbol topu isteyip benim kazancğım paradan daha fazlasını isteyerek bu transferime çomak soktu.Oda olmadı babama telefonda ****** git diyerek ne kadar saygısız olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bunları neden mi söylüyorum ?Samsunspordan hakkıyla bi topcu çıkmasına neden olan bu insana yazıklar olsun diyorum ben keşke o küfür bana etseydi telefonda.Ben sayın başkanım Emin kara bana yapmış olduğu fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.Ama onun bana ve aileme yapmış olduğu saygısızlığında hesabı verilecektir."

jurista

Yazıklar olsun doğruysa ... Ağzı pis adamın kalbi de ahlakı da pis olur !

55.hakan

Samsunspor'a puan silme cezası kapıda!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Giresunspor ile yapacakları maçtan umutlu olduğunu belirterek, "Sahamızda kazanan taraf biz olacağız" dedi.
Kar, ligin ilk haftasının tüm takımlar için zor olacağını söyledi.
Samsunspor'un ilk hafta avantajının kendi sahasında oynamak olduğunu belirten Kar, "Geçen hafta sonu Orduspor ile oynadığımız hazırlık maçında teknik kadromuz eksikleri gördü. Ben, takımımızı o maçta çok beğendim. Sadece hücum bölgesinde oynayacak oyuncu eksiğimiz var. Adiloviç'in iyileşmesi halinde bu sorunda çözülecek. Ben, bu maçtan çok umutluyum. Sahamızda kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.
Takımda 3 oyuncunun sakatlıklarının sürdüğüne işaret eden Kar, "Adiloviç, Recep Niyaz ve Canberk Aydın sakat. Adiloviç'in yarından itibaren takımla birlikte çalışacak olması sevindirici. Maç gününe kadar kendini iyi hissederse oynayacak. Diğer 2 oyuncumuzun Alanyaspor maçına kadar oynaması zor. Takımımızda en önemli sıkıntıyı forvet bölgesinde yaşıyoruz. Bu bölge oyuncu transfer etmek için teknik direktörümüz Erhan Altın, Romanya'nın Cluj takımında oynayan Gregory Tade'yi izlemek için Romanya'ya gitti. Eğer bu oyuncuyu beğenirse transfer etmek için girişimlere başlayacağız. Sivasspor'dan Ahmet Aras'ı istiyoruz ama bu futbolcu için Roberto Carlos'un son kararını vermesini bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
-6 puan silinme tehlikesi
Ekonomik açıdan büyük sıkıntı içinde olduklarını vurgulayan Kar, "Eskiden kalma Gekas ve Akaki'ye 70 bin avro borcumuz var. Bu futbolculara ödeme yapmak zorundayız. UEFA tarafından 6 puanımızın silineceği bildirildi. Para bulmaya çalışıyoruz. Ya parayı ödeyeceğiz ya da borcu öteleyeceğiz. Büyük sıkıntı içindeyiz. Hiç kimseden destek alamıyoruz. Halen sıkıntılı dönem devam ediyor. Onun için taraftarımızın beklenti içinde olmasın, sadece forvet hattına bir oyuncu alabiliriz. 2010 yılından kalan borçları ödemekle uğraşıyoruz" ifadesini kullandı.
Kar, taraftarlarına Passo Lig kartı almaları çağrısında bulunarak, şunları kaydetti:
"Yaklaşık 2 bin 300 civarında Passo Lig kartı satıldı. Bu, çok aşağıda bir rakam. Biz, taraftarımızla coşkulu oynayan bir takımız. Yaptığımız transferler de bile futbolcular taraftara hayran kaldığı için Samsunspor'u tercih ettiklerini söylüyor. Öyle görünüyor ki bu sene taraftar sıkıntısı yaşayacağız. Passo Lig Kartlarına talep yok. Taraftarlarımız bir an önce kartlarını alıp Giresunspor maçında bizi yalnız bırakmasınlar."
Öte yandan, Samsunspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Romanya'da olan teknik direktör Altın'ın katılmadığı idmanda takımı yardımcı antrenör Çağlayan Çağlar çalıştırdı. Koşu ile başlayan idmanda 3 gruba ayrılan futbolcuların bir kısmı şut çalışması, bazıları kültür fizik hareketleri yaparken diğer grup da ayak tenisi oynadı. İdmanda sakatlıkları bulunan Adiloviç, Recep Niyaz ve Canberk Aydın takımdan ayrı koşu yaptı.
http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/ptt-1-lig/samsunspora-puan-silme-cezasi-kapida-78448.html

jurista

Taraftara parmak sallayan fuat köktaşa destek vermiştin sayın başkan 70 bin euroyu sayın köktaşın ödemesini bekliyıruz büyük samsunsporlu köktaş halleder bu işi

Sadece Samsunspor

Emin baskan kankan fuata soyle. Cok destek veriyormus ya bunuda versin. Simdide taraftar gelsin diye yirtinitsiniz. Hem adnana fuata karsi taraftari karsina al sonra passolig de bilmem ne de. Mehmet bank ne diyecek acaba oyuncu ile ilgili

fanatik samsunsporlu

istediğimiz tade bu akşam 2 gol atmış gaz metana karşı.adamlar fiyat artırmasa bari

Ollivanders

SSKLA

Highlights All Goals CFR Cluj vs Gaz Metan Medias ( 4-1 ) @ Liga 1

Tade nin bu akşamki maçının özeti son iki gol onun biri penaltı diğerini de fırsatçılıkla atmış.

fanatik samsunsporlu

ult55ras

tade nin facebook bakarsanız bizim ligde oynamacağını anlarsınız

sadece55

Tade 7 maçta 5 gol attı. Son maçta da 2 gol attı. Uefa da oynayan bir takımdan bize gelmesi hayalcilik gibi geliyor.İnşallah gerçekleşir.

##kdc##

Adiloviç de geçen sene Şampiyonlar Ligi play off maçından sonra mı gelmişti bize yoksa ben mi hayal kuruyorum  :)

SSKLA

Alıntı yapılan: ##kdc## - 26 August 2014, 01:06:01
Adiloviç de geçen sene Şampiyonlar Ligi play off maçından sonra mı gelmişti bize yoksa ben mi hayal kuruyorum  :)

aynen abi hatta bende böyle bi post atmıştım gecen günlerde :)

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 22 August 2014, 12:17:07
Gelir gelmez bunu tartışmıyorum ama adilovicte bize gelmeden önce en son şampiyonlar liginde oynadı ve geldi sonuç olarak romanya bosna sırbistan yani kısaca balkanlarda para verilmiyor topçular onlarda oynadıkları turnuvaları ligleri önemsemiyor gelen tekliflerde.

sadece55

Romanya ve Bosna arasında biraz daha fark var.Romanya da iyi kötü bir piyasa var.Bizim de onların çok üstüne çıkabilceğimizi zannetmiyorum.