2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

eprianu

Çocukluğumdan beri maça giderim ben. Biletim yoktu, param yoktu, elimde annemin evde hazırladığı domates ekmek
yanına da pet şişeye koyulmuş ayran. "Abi beni önüne al" yalvarmaları. Lise yıllarında sırf böyle dilenmemek için
sanayide çaycıda çalıştığım üç yaz. Sırf kombine alayım rahat izleyim maçları diye.

Çocukluğumdan beri maça giderdim. Ta ki Adnan olayına kadar. Geçen sene ne kombine aldım ne store ürünleri.
Maalesef bizim gösterdiğimiz hassasiyeti yönetim göstermiyor. Yorumlara bakıyorum herkes ömrünü vermiş Samsunspor'a
karşılığında başarı da beklenmiyor, sadece "onurumuzu" kaybetmeyelim yeter deniyor ama yapulanlar ortada.

Barış Memiş gelirse ne olur?
Bence hiçbir şey olmaz. Samsunspor taraftarının bir duruşu yok.

- Adnan alındı stadyumda tepki gösterilmedi. Yetmedi "Büyük Kaptan" diyenler oldu.
- 1461 maçında bildiri kaldırıldı, hiçbir şey yapmadık.
- 1461 maçında kadınlara biber gazı sıkıldı, 10 yaşındaki çocuklara jop vuruldu bir şey yapmadık.
- 1461 deplasmanında taraftarın çorabı bile çıkartıldı arandı sesimizi çıkartamadık.
- Mersin maçında ezildik sesimizi çıkartamadık.
- Sporda Şiddet Yasası sadece Samsun'da uygulandı ses çıkartmadık.
- Diğer statlarda ana avrat küfür edilirken bizde "ibine trabizon" diyen mahkemelik oldu ses çıkartmadık.

Daha fazla yazmak istemiyorum. Bu takımın düşürülmesi de amaçlıdır, çıkartılmaması da.
İşte Emin Kar'ı bugün yönetenler de aynı kişilerdir. Köktaşlar Kılıçlar onlar bunlar.

Ata Demirer'in Biz Osmanlıyız filmi vardı izlemişsinizdir. Orda diyor ki ;
"Bugün para alan yarın emir alır". Parayı verenler dün "Adnanı alın" bugün de "Barışı alın" diye emir veriyor.
Hepsi bu.

Çiço Reis'in tribünleri bırakmasından sonra bir duruşumuz kalmadı taraftar olarak.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Aslankaya

tesislere gitmek,bağırmak falan bizim taraftarların yaptığı bi hareket değil.onlara üç beş lira barış memiş hoş geldin diye pankartta yaptırır.
düşük ihtimal ama organize bir şekilde tesislere gidilirse oraya da geliriz fakat öncellikle site bir açıklama yapmalı.

barışa tweet atalım,tepki verelim gibi şeyler manasız.barış profesyonel futbolcu.bizim işimiz yönetimle.

ask55

Stoper

61'de giymek ister.Adamin Trabzonlu duruşu varmis.
Adnan geldiğinde, bir kulagimizin arkasi kaldi demiştim.
Çok yönetim gördük ama bunlar ayri bi'sey.Bravo size..

SametYılmaz55

Savunacak söz bırakmadın artık başkan.Barışla görüşmek bile taraftarı yok saymaktır,inandığımız kutsal degerleri ayaklar altına almaktır.Barış bu kulüpten içeri gireceğine istifa et,başkan adayı çıkmasın,küme düşelim ama serefimiz bize kalsın başkan...

King1965

Trabzon dan gelecek topcuların bedavaya verildiğini duysa Emin Kar, hemen gider topculara talip olur.. NE TRabzon Sevdası varmış biizmkilerde arkadaş !

Levent ÖCAL

Şayet gelirse passolig kartımı iptal ettirip bende gitmeyeceğim maçlara, ne kadar tanıdığım varsa gitmemesi için elimden geleni de yapacağım.

amisos5506

o stadın ve o takımın sahibi biziz barış memiş geldi diyelim stadın içine giremez sokmayız kolay değil biz boşuna ankarada istanbulda joplanmadık.

GurbetciFanatik

Ertuğrul Sağlam

15 August 2014, 11:16:34 #1194 Son düzenlenme: 15 August 2014, 12:37:42 Ertuðrul Saðlam
Bu fırlama'yı 61 Numara'lı Samsunspor forması!!!!!!!!!!!!! ile 19 Mayıs'ın çimlerinde görmek istemiyorsak adam gibi bu tepkiyi gidip tesislerde gesterelim.

Taraftar gurupları ve site'de ki bir çok kişi ile sürekli irtibat halinde olan arkadaşlar bu işi organize edip bir duyuru yapabilirler. Ben 24 saat hazırım gelmeye.

ali ihsan

Trabzonspor'a ne topçu satacaksın nede alacaksın...Memlekette topçu kalmasa bile o tarafa bakmayacaksın...Barış transferi olmayacaktır bana göre ama söylentisi ve görüşülmesi bile ayıptır...

GurbetciFanatik

Yavv saka maka da bu Emin Kar a ben yavas yavas kil olmaya basladim.
ben öyle sevdigim bir insana kolay kolay kil olmama ama sanki masustan yapiyormius gibi.

Adnan konusunda herkes hayir dedi o israrla getirdi ve sonra taraftar hakliymis dedi özür diledi , madem anladin bu Baris Memis olayi nedir.

Diyelimki Emin Kar sucsuz bir erden emir aliyor o zaman abi sen orda kukla olarak duruyorsun. Insanda Gurur olur Baskanda artik emir kuluysa yandik desene.

Bu Trabzonspor olayi artik SIKTI yavas yavas. Ya her gelene saygi gösterelim yada hic bir tane gelmesin. Bu ne ya yok o Trabzonda dogmus yok o olmaz trabzonda okula giiti
yok o olmaz trabzonlu dedesi var yok o trabzonda evlendi.

Her sene Transfer sayfasinin yüzde 30 u TS alakali yorum yapiliyor.

Sahsen ben istemiyorum TS futbolcu gelmesin ama o zaman hic birtane gelmesin.

Bakin iste ister istemez bende su forumum simdi TS konuyla bosu bosuna doldurmus oldum  :x((
Sizler Samsunda yasiyorsunuz toplanin binanin önünde bunu acik acik dile getirin.

Ahmeti

oldu olacak takımın adını 61 samsunspor renklerinide borda mavi yapsınlar
Harbiden taraftar olarak bi kulağımızın arkası kalmıştı

Devam böyle efsane kaptan emin kar memiş gelirse elbet maçlar başlayınca taraftarın söyleyeceği sözde olur

pitbul055

bırak barış memişi başkanın bunu düşünmesi bile yanlış...Erkut  :( :(tutnun önünü kesip tekrar aday olduğunda biraz sevgin kalmıştı,barış memiş tranferinden sonra hiç kalmadı emin kar.böyle giderse bu şehirdeki saygınlığını yiitireceksin.maça gideninde AQ kendi adına.... :(

nomak55

Ben gldiğinde fena halde söveceğiz sana statça komple diye yazdım şerefli insan 20.000 kişiden küfür yemeye tahammül edemez