2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

özkan

beyler çok geç olmadan bişeyler yapalım.başkanın bu hareketi direk bize ana avrat sövmek demektir.susmayın.biri bişey desin.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 15 August 2014, 00:35:28
Gelin twitterda barış memiş'e tweet atalım topluca.. Onu istemediğimizi söyleyelim, zaten kafasında soru işareti var. Bu saye de taraftar beni istemiyor diye, yönetimin teklifini kabul etmez.
arkadaşlar benim bunu yazmamın sebebi tsli barış'ın aklı karışık, bana küfür ederler diye. Aklı karışık futbolcu'yu twitterdan biraz rahatsız etsek kötü mü olur? Belki kiminize göre bu basit bir hareket olabilir ama denemekte fayda var. Yoksa şimdiye barış memiş imza atardı. Hazır başkanda ondan yana. Taraftar kimin umrunda.

eprianu

Barış Memiş ile uğraşmamız, ona twit atmamız bence mantıklı değil.
Asıl tepki Barış Memiş'e değil yönetime ve başkana gösterilmelidir.
Barış Memiş kendini zorla kakalamıyor bu kulübe, tam tersi Emin Kar istiyor Barış Memiş'i.

Serkan

Barışın umrunda olmaz küfür etmişler etmemişler maçda 90 dk ettik güldü geçti. boş hikaye

samuray

valla bu konuda iş samsunda ikamet eden arkadaşlarımıza taraftarlarımıza taraftar gruplarına düşüyyor gibi barış memiş istenmiyoruz pankartalrıyla tesislerin önünde tepki göstermek en mantıklı hareket olur diye düşünüyorum

yirmiuc

cembaba

King1965

ilgilendiğimiz gerçek barıs transferi henz olmadı ama ilgileniyoruz..

ilgilenmek mesele işte.. Adımızın bıle gecmemesı lazım o klüple..

sadece55

SametYılmaz55

Barisla ilgilenmek bile insanlarda acayip bir yara açtı.bu transfer gerceklesmese bile insanlarda açtığı yara kolay kolay kapanmayacak ne yazık ki.Allah göstermesin transfer olursa çok pis koyacak hepimize.Barışın her maç öncesi statta isminin anons edilmesi hepimiz için utanç kaynağı olacak :(

sadece55

Vallahi barista gelirse bu taraftarin gozunde biter baskan

mimar55

Valla bir tane degil butun tsyi alsalar samsunsporumdan vazgecmem ne diyor buyuk onder
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Ben Samsunluyum ve asil kan tasiyorum

SametYılmaz55

Valla başkanın aciklamasindan bir şey anlamadım.Kendi kendini mi yalanladı şimdi ? Ayrıca hassasiyet konusunda artık samimi bulmuyorum maalesef.Dobi olayı,Adnan olayı geçen haftaki Fuat Koktas olayı,Barışla görüşmesi falan bizle aynı hassasiyeti taşımıyor ne yazık ki.İnsanlar susuyorsa geçmişe olan saygısından susuyor artık.İnsallah geçmişe olan saygıyı da kaybetmez bu saatten sonra...

Kaya

Barış Memiş transferi felan yok arkadaşlar.Geçti gitti çok şükür yolumuza bakalım... :evet: