2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Biz getiririz başkaları alır demiştik . Nitekim öyle de oldu. İyi şeyler için çabalandığından şüphem yok ama kabak tadı vermeye başladı artık. En azından umutlandırmasalar da hayal kırıklığı olmasa bari.

Shane_Falco

bizim verdigimizle istedigi arasinda 450 milyar fark vardi. Demekki ADS'ye kitlemis kendini onlarda gec kaldik diye sarilmislardir adama. 2 gün sonra yine elektrikleri kesilirse  şaşırmayiniz...

lato

Attamah patlama yapıp değerini katlayabilir ama hücum hattında zayıflığımız söz konusuyken yabancı hakkını savunmaya kullanmak bize lüks kaçardı.

Sadece Samsunspor

Bnce Attamah iyiki olmadi. Yabanci hakki forvetden kullanilmali. Kim alirsa alsin biz yolumuza bakalim.

ngonge

Alternatif olsun diye Haluk gibi bir forvet almayalım da. Kulübeyi kalabalık yapmaya gerek yok.

Aykut Öztürk işi oldu mu? Olduysa forvete bakmaya gerek yok. Adiloviç, Aykut, Umar ve Burhan yeterli olacaktır.

beşnumara

Aykut da yıllık az ücret istemiyor. Olursa nasıl olur bekleyip göreceğiz.

cezayir55

eprianu

Haber Anadolu Ajansı'nın haberi. Yorum yok.

AlıntıSamsunspor Kulübü Başkanı Kar, "Trabzonspor'dan Barış Memiş ile görüşmemiz oldu. Prensipte anlaşmaya vardık" dedi.

http://www.samsunahaber.com/samsunspor-baris-memisi-transfer-ediyor-173931h.htm

eprianu

Bu sefer balon değil sanki. Haber AA'nın haberi. Ayrıca barış memiş de doğruladı twitter adresinden.

Alıntıevet görüşme yaptık ancak samsunspor ile anlaştığım  doğru değil , önümüzdeki günlerde durumum netlik kazanacak.

https://twitter.com/BarisMemis/status/499986842201362432

mehmet yılmaz

Samsunspor'umla ilgili pek yorum yapmak istemiyorum ama şu son transfer söylentisinin söylentisi bile ayıptır...
Elde kalanı da tüketmeyin bari.

Kaya

Yaa ne oluyor arkadaş..
Biri açıklasın.
Bu kadar mı basiretsiz olduk.
Çıldırmamak elde değil  :kafa:

Yine mi parasını ben veriyorum şu oyuncuyu alın talimatı geldi bir yerlerden.Ülkenin içinde bulunduğu durum gibiyiz.Her şey ne de güzel kabullendiriliyor. Olsun canım ne olacak kafaları!!!

Emin amca ALLAHını seversen yapma artık yaaa.Saygı da bitecek sevgi de  :-X

maraton

55.hakan

Adnan için yalandan yere özür dilediğin belli oldu Emin Kar! Aynı hatayı tekrar yapıyorsun.

Lusage