2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Barıs gelirse benden bu kadar.  Maça tek bir amacla giderim barısa sövmek.  Yoksa samsunsporlulugu rafa kaldırıyorum...

beşnumara

Biz niye gidiyoruz bırakıyoruz Samsunsporu abi? Baris memis ve onu getirenler gitsin. Toplanilip tesislere gidelim gelsin imzayı atsın bakalım.

Shane_Falco

Belli ki şuan nabız ölçülüyor. Bu adam 2-3 güne sözleşmeyi imzalar.

beşnumara

Barışa sövsen stattan men yiyecen boşu boşuna karakollarda sürünecen. Hele bi gelsin bakalım ne olacak.

Dartagnan

Yerım abi bosver ya.  Emin abi yanlıs da yaptı doğru da ama burda film kopar...

cgr

Bişe soracağım. Bu İ.Hacıosmanoğlu'na yapılan olayı bizim kulüpte de yapabilir miyiz ? Bizim Kulüp Tüzüğünde var mı böyle 5'te 1'i imza topladığında "Olağanüstü Kongre Kararı" alınması gibi bir durum ?

Hayır bu transfer gerçekleşirse, bu konu için tek tek, kapı kapı dolaşıp imza kampanyası başlatacağım. Başlatmak vicdani görevim olur artık.

Uğur Yıldız

6222'den sırf malum şehre küfrettiğim için ceza aldım. Ben boşuna mı ceza aldım? 1 yıl boşuna mı men yedim?

Adnan olayını henüz kimse sindirememişken gidip Barış Memiş'le görüşmek nedir? Eğer bu transfer gerçekleşirse cezam bittikten sonra da ne maça giderim, ne forma alırım, ne de başka birşey.. Yönetim ve Barış Memiş gidene kadar Samsunspor taraftarlığımı kenarıya bırakırım.

Beni kimse takmaz, kimsenin umrunda olmam belki ama ben bu transferi yediremiyorum taraftarlığıma

##kdc##

Onlarca kez küme düşmüş bi takım olmamıza rağmen bir kez başımızı önümüze eğmedik.
Adamla görüşmeyi bırak Anadolu Ajansına bi de açıklama yapmışsın.
Yaptığın hareketlerle başımızı önümüze eğdiriyorsun artık başkan..

kamuri

Fatih geldikten sonra is isten gecmis olacak onemli olan gelmeden biseyler yapmak yoksa imzayi attiktan sonra gecmisler ola hepimize

Shane_Falco

Oldu olacak Karmil'ide alaydık. Stoperde lazım onun ne suçu vardı Adanalara gitti adamcağız....

cgr

SAMSUNSPOR KULÜP TÜZÜĞÜ

GENEL KURUL TOPLANTILARI:

MADDE 8 : Genel Kurul:

d-Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Yönetim ve Denetleme Kurullarının gerekli gördüğü hallerde veya Genel Kurula katılma hakkı olan üyelerin beşte birinin yazılı istemi üzerine yapılır.

ask55

Ellibeş Numara

Gelin twitterda barış memiş'e tweet atalım topluca.. Onu istemediğimizi söyleyelim, zaten kafasında soru işareti var. Bu saye de taraftar beni istemiyor diye, yönetimin teklifini kabul etmez.

SSKLA

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 15 August 2014, 00:35:28
Gelin twitterda barış memiş'e tweet atalım topluca.. Onu istemediğimizi söyleyelim, zaten kafasında soru işareti var. Bu saye de taraftar beni istemiyor diye, yönetimin teklifini kabul etmez.

Sanki bunu bilmiyor mu, gelir parasını yer 2 maç forma giyer sonrada tazminat ile gider.

jurista

Belli ki Emin Kar ipleri kaçırmış elinden Kulübü ben onun yönettiğine inanmıyorum  , Yoksa Saha kenarından gözyaşı döken yağmur çamur demeden Samsunspor maçına gelen biri böylesine duygusuz,hassasiyetsiz,özensiz davranışlarda bulunmazdı.

Çağrı'nın aslında yapmaya çalıştığı şey ateşe karınca misali su taşımak.400 üye bir araya ne zaman gelmiş ki ? Doğru !

Samsunsporun içine girmiş Trabzonsporluları ,Samsunsporu yönlendiren  geçen hafta fuat köktaşın taraftara parmak sallamasından da anlaşılacağı üzere bu kentin ruhunu öldürmeye çalışanları , parasıyla mahremimizi taciz edenleri ,para veriyoruz han da benim hamam da benim diyenleri artık bu kulüpten uzaklaştırmak lazım.

Bu kulübe siyaseti bulaştıran ,Adnan Ölmezi bu kulübe başkan yapmak için takdim eden sürekli güçsüzleştirip öz samsunluları uzaklaştırıp kulübü tahakküm altına alan herkese lanet olsun .