2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Barış memiş, düşünmek için yönetimden süre istemiş. Asıl bomba Samsunspor'a sıcak bakıyormuş ama aklındaki tek soru işareti, koyu trabzonlu olduğundan dolayı Samsunspor Taraftarı bana 'Küfür Ederse' oynayamam demiş emin kar'a.. Beyefendi düşünecek bakalım, inşAllah gelmez.!

55.hakan

Rakipler nokta transferler yaparken yönetim 2 transfer yaptıktan sonra biz biliyoruz bu işi yea demişti hatırlarsınız.Şimdi fellik fellik oyuncu arıyorlardır.Onlar biliyorlardır bu işi biz dokunmayalım bence !

jurista

Barış Memişin gelmeseye karar vermesinden ziyade böyle bir adamın samsunspora transferini yapmaya çalışmak tartışılmalı bence ... böyle bir şey var mı yok mu diyemiyorum adamın attığı twitten kendisiyle konuşulduğu zaten anlaşılıyor.bu takıma ihanet eden,küfreden hakaret eden herkes iyi biz bu yapılanları hazmedemiyoruz diye kötüyüz olacak iş değil .

amatöre düşelim samsunsporluluğumuzdan taviz vermeyelim diyen nesildik biz ne oldu bize onu da anlamıyorum ?

diocid

Barış Memiş gelirse, başkan başkanlığı bırakana kadar beni saymayın, bizleri ayakta tutan saf Samsunspor' luluğumuzdur..

samsunum

uykum geldi yattım. uyumadan önce şöyle bir bakayım ne var yok dedim ama bu haberi gördükten sonra ne uyku kaldı ne bir şey!

Barış memiş bize gelir gelmez orası ayrı birşey ama barışa teklif götürmek bile , çok yanlış

Senin her zaman yanında olan taraftarı  aşağılayan , bir oyuncuyu bu takıma getirmek en azından getirmeye çalışmak bile bu taraftara yapılan en büyük yanlıştır. 

Bu dedikodunun doğru olmadığına inanmak istiyorum...

cgr

Hayatımda hiç bir zaman Samsunspor'a küsmedim, küsemedim...

1 yıl men cezası yedim, para cezaları yedim ama vazgeçmedim. Eğer ki Barış Memiş olayı olursa, çok ciddi anlamda Samsunspor defteri benim için kapanır. Bırakın bu adamı transfer etmeyi, sana bu tarz sözler söyleyen adamla görüşülmesi bile absürt bir olay.

Bizde ki hassasiyet, yönetimde ki bu transferi düşünenlerde var mı acaba ? Sonra kendi tanıdığımız bildiğimiz adamlar da onları savunmaya kalkıyor hassasiyet konusunda sosyal medyadan. Geçeceksiniz bu işleri.

nomak55

Emin Kar aciklama yapmis ntvsporda gecti Baris memis ile prensipte anlastik

Hay ben bunlarin yapacagi ise ala ala bu serefsizimi aliyoruz gelirse felaket soverim bide kaptanlik bandini versinler tam olsun bari

samsunum

Herşeyden önce bir duruşumuz olmalı.Düşeriz kalkarız önemli değil. Yeterki o duruşumuzdan vazgeçmeyelim. Biliyoruz bunların içinde siyasi oyunda var ama her şeye rağmen dik durabilmeliyiz. Bu zaman kadar hiç bir zaman emin abiyi kötülemedim hep savundum o hala benim gözümde büyük kaptandı. Ama önce şu köktaş için dedikleri ve bugün bu memiş olayı ona karşı saygımı azalttı.Bilmiyorum belki biz yanlış biliyoruz,ya da yanlış düşünüyoruz ama piyasada oyuncu kalmamış gibi barış memişe teklif götürmek Samsunspor taraftarını  hiçe saymaktır.

kamuri

Beyler cok acik baris memis denen trabzonsporlu adam tesislerden iceri adimi attığı anda ben yokum bu kadar net

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Trabzonspor'dan Barış Memiş ile prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Başkan Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde önceliklerinin forvet olduğunu belirtti. Kar, "Bunun için Trabzonspor'dan Barış Memiş ile görüşmemiz oldu. Prensipte anlaşmaya vardık, ancak bizden bir kaç gün süre istedi. Kendisini bazı Süper Lig takımları da istiyor, onun için biraz kafası karışık. Barış kararını verdiği anda onu renklerimize katabiliriz" diye konuştu.

başkan ateşle oynuyorsun yeter artık!

kamuri

Adamin bize bi sovmedigi kaldi bu adamla transfer gorusmesi yapan zihniyeti biri bana anlatabilir mi

altunay

Emin  kar adnan Güngörde olduğu gibi taraftarı karşısına alacak

Aslankaya

Alıntı yapılan: nomak55 - 14 August 2014, 23:34:29
Emin Kar aciklama yapmis ntvsporda gecti Baris memis ile prensipte anlastik

Hay ben bunlarin yapacagi ise ala ala bu serefsizimi aliyoruz gelirse felaket soverim bide kaptanlik bandini versinler tam olsun bari

evet bende biraz önce ntvspor da okudum.çok şaşırdım.. emin kar taraftarını üzmeye devam ediyor.
barış memişi istemiyoruz diye açıklama yapmalı bu site.burak zamanı ciddi bir şirinler vardı ama şuan yok.diğer grupları saymıyorum.sadece burası kaldı.attığı tweetleri de açıklamada yer verip,barışı is-te-mi-yo-ruz denilmeli.

Ayberk

Tesislere gidip direnmedikce klavyeden yazmanın bir manası yok. Gidip orada sesini cikartamayan da gelip burada yazmasın bir zahmet!

ask55

arkadaslar suc tamamen bizde.hangi konuda taraftar olarak varligimizi hissettirebildik ki?
feneriumu actirmasaydik turevleri acilabilir miydi ?
stadin ayni yerinde yapilmasi icin ne yaptik ?
adnan geldiginde tweet atmaktan baska ne yaptik ?
daha binlercesini sayabilirim.
biz hem ezilecegiz, yok sayilacagiz, hakarete ugrayacagiz hemde harekete gecmeyecegiz.
kendi icimizde celisiyoruz.
mesalelerle idman basip ortaligi biraz karistirdin mi bak bakalim o tesislere elini kolunu sallayan girebiliyo mu..
aglamayana meme vermezler beyler.
kendimize gelmenin zamani geldide gecti coktan

Son Nefeste Bile ; sen şampiyon olmasanda !