2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Umar gitmeli. Kalsada faydalı olamaz artık. Kafası karışık futbolcunun. Hiçbir futbolcu Süper Lig varken PTT 1.Ligde oynamak istemez. Umar da doğal olarak gitmek istiyor. Hangi takım istiyorsa transferine izin verilmeli.

Kaya

Kafası karışık,gitmek istiyor ?? Nerden biliyorsunuz kardeşim kapatın usulca şu hunharca yalan haber sallayan facebooklarınızı.

Umar'ın gitmesini doğal karşılayan arkadaşlar Fm diye bir oyun var ona başlayın.  :kafa:

minci

Bakarmısınız arkadaşlar, sayfa 37 bitmek üzere biz yapılan transferlerin yerine hala giden ya da gidecek adamları konuşuyoruz. Yani havanda su dövüyoruz. Öyle görünüyor ki eli ayağı düzgün adam almak şöyle dursun transfer bile yapamayacağız. Nedeni ise parasızlık. Madem para bulamayacaktın neden son anda başkanlığa karar verdin? Üstelik aday da vardı. Anlamak mümkün değil. Başkan bugüne kadar büyük bir kamuoyu  desteğiyle geldi. Böyle giderse ortalık kötü karışacağa benziyor. Burnuma kötü kokular geliyor. Başkan bir an önce gereğini yapmalı. Neden son anda başkan olduğunun mantıklı ve herkesi ikna edecek bir açıklamada bulunmalı ve hemen ekonomik sıkıntıları çözmeli (Bana göre başkan olacak adam parasal konuları halletmeli ve öyle başkanlığa aday olmalıdır.) eğer ekonomik sorunu çözemiyorsa vakit geçirmeden yeni bir genel kurula gitmeli ve orada sorunun çözümü aranmalı. Böylece başkan nispeten daha az yıpranmış olacaktır. Eğer durum böyle devam ederse herzamanki gibi fatura yine bize çıkar. Tabi ki bu durumda başkanın tamamen  bitmesi kaçınılmaz olacaktır. Ortada dolaşan yönetimdekiler paralarını almak için başkanı ikna ettikleri şeklindeki dedikodular gün geçtikçe daha çok dillendirilecek ve bu da bize çok büyük zarar verecek. Bana göre bu konu derhal açıklığa kavuşturulmalı ve çözülmeli.

Stoper

AlıntıUMAR'IN TRANSFER HABERLERı HAYAL ıRıNıDıR

UMAR TAKIMLA BıRLıKTE ıDMANA ıIKMAKTA VE PAZARTESı GıNı ıSE ERZURUM KAMPINA GıDECEKTıR.

Samsunspor'umuzun forvet oyuncusu Aminu Umar hakkında çıkan transfer haberleri asılsızdır. Bilindiıi üzere genç futbolcumuz ile kulübümüzün 2 yıllık sözleşmesi daha bulunmaktadır. Aminu Umar geçen sezon gösterdiıi performansı nedeniyle birçok kulübün transfer listesinde yer aldııı da bir gerçektir. Ancak şu ana kadar kulübümüze Umar ile ilgili Balıkesirspor kulübü dışında resmi bir teklif de gelmemiştir. Gelen teklifi maddi anlamda uygun bulmayarak geri çevirmiş bulunmaktayız. Son iki gün içinde Umar'ın Balıkesirspor ile anlaştııı yolundaki haberler ise tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Oyuncumuz takımla birlikte idmanlarına çıkmakta ve Pazartesi günüde Erzurum kampına gidecektir.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1526

Ayberk

Erdal Kılıçarslan Konya'dan ayrılmış. Benim cok beğendiğim bir oyuncu ama şartlar elverir mi orasi muamma

sadece55

beşnumara

Ankara ile anlastığını duydum. 1 milyondan aşağı oynamaz. Ankara antalya urfa antep bld. gibi takımlar o parayı rahatlikla verir ads de geri kalmaz(vermez ama o rakama imza artırır :) )

Desiqner

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 July 2014, 00:00:49
Ankara ile anlastığını duydum. 1 milyondan aşağı oynamaz. Ankara antalya urfa antep bld. gibi takımlar o parayı rahatlikla verir ads de geri kalmaz(vermez ama o rakama imza artırır :) )

vermez ama imza attırır :) güldürdün abi :)

Ayberk

Ligin anasını aglattilar

beşnumara

Kim ne kadar para harcarsa harcasin bu işler pahalı transfer yapmayla olmuyor. Sadece Ankarasporu garantilemis olarak görüyorum.İnşallah fikstürde de son haftalarda karşılaşırız Ankara ile.
Gecen yıl siyasilerin ekonomik desteği varken bu takımın playoff oynayabileceğine inanmistim ama süper lig için birlik beraberlik kenetlenme şarttı onu yapamadık. Playoff öncesi bile Engin abinin projeleriyle şehri ayağa kaldırmaya havaya sokmaya çalıştık.Taraftar haricinde hiç ilgilenen uğraşan yoktu zaten finalde de bu yüzden yalnız bırakıldık. Sanki Ankara'nın hesaplarını bozduk diye cezalandırıldik. Keske onlar ciksaydi da bu sene başa bela olmaz, 60 milyon borcu olan mersin de düşmenin en büyük adayı olurdu.
Bu yıla bakıyorum ekonomik destek sıfır, yönetime inanç,güven gecen yıla oranla daha az. Oyuncularla anlasiyoruz ama imza icin pesinat gerekli paramız yok borcumuz çok imza attiramiyoruz. Sivastan cekler senetler gelcek,umari satacagiz para gelcek de sonra biz transfer yapacağız öyle mi? Peki getirdiğimiz oyunculara bu yalnızlastirilan yönetim,destek bulamayan yönetim ödemeleri nasıl yapacak? Çok iyi kadro bile kursak ödemeler yapılmadığı zaman bir anda değişik değişik skorlar alınmaya başlanacak. O yüzden ne yapıp ne edip bir an önce özkaynaklarimiza yönelelim onları kazanalım daha az maliyetle daha mücadeleci takım görelim.
Gelen hocaya gençleri yedirmeyelim, gerekirse hocaya uyarı verelim. Bunu yapabildik mi hayır, yapabilir miyiz?? Bence yine hayır.
Ne diyeyim ki Allah sonumuzu hayır etsin.
Recep niyaz,serdar eylik deniyor. Bu adamlar son 2-3 yılda ne oynamış? Ben takip ediyorum dikkat çekecek futbol oynasalar dikkatimi çekerdi. Recep niyaz desen istanbul basınının sisirdigi yerli messi ama yandan yemiş hali. Serdar eylik gs a takimina çıktığında gsdeyken begenirdim ne zaman anadolu turnesine çıktı o gün bugündür yok.
Bu oyunculara b.k atmiyorum gelsinler maliyetleri uygun olacaksa ama benm altyapimdan çıkan oyuncum bunlardan iyiyse forma benim altyapi oyuncuma verilsin, para alacaksa maç başı prim benim çocuğum alsın. Gecen yıl turgay Gölbaşı 25 mac oynadı beyler bir kısmı 11 bir kısmı sonradan girme. Serkan calik'a verilen sans hicbir gence verilmedi. Serkan calik kac gol kac asist yaptı toplamda 1 var mı? Turgayin adnanin serkanin oynadigi oyunubenim çocuklarım oynayamaz mıydı?
Ercani urfaya gönderdik çocuk urfada bir mac stoper oynadi bir mac sag bek bir mac sol bek bir mac ön libero oynadı. Bizdeyken hoca suratına bakmadı çocukların ama yönetim de sahip çıktı mı cocuklara? Yerine tuna alındı yedekte durdu ercan da yedekte duruyordu. Peki o kadar borcu olan Samsunspora yedektw bekleyen tuna ve ercanin maliyetleri ne kadardı?
Ozan,serkan Çalık,turgay Samsunspordan ne kazandılar?

Yazacak çok şey var. Konu uzar gider. İnşallah hatalar,tutarsizliklar zincirine son veririz :(

isa55

Bu sezon iyi bir oyun sergilemeden, iyi mücadele ve duran toplarla playoff finali oynadık.
Kadrodan M. Sinan ve Cemil gitti. Bir de Ekigho. Kadro dağılmadı.
Yönetimden 10 oyuncu değil, 3-4 transfer istiyoruz.
Futbolcular birbirini zaten tanıyor, transferler bir an önce yapılırsa uyum sorununu da aşarlar.

Lig başlangıçta zordu ama diğer kulüpler futbolcu kalitesini puana yansıtamamışlardı, aradan sıyrıldık.
Bu sezonda öyle olur.
Nokta transferlerimiz bir an önce yapılırsa, ilk devre lider bile bitirebiliriz.   

##kdc##

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 July 2014, 00:42:23
Kim ne kadar para harcarsa harcasin bu işler pahalı transfer yapmayla olmuyor. Sadece Ankarasporu garantilemis olarak görüyorum.İnşallah fikstürde de son haftalarda karşılaşırız Ankara ile.
Gecen yıl siyasilerin ekonomik desteği varken bu takımın playoff oynayabileceğine inanmistim ama süper lig için birlik beraberlik kenetlenme şarttı onu yapamadık. Playoff öncesi bile Engin abinin projeleriyle şehri ayağa kaldırmaya havaya sokmaya çalıştık.Taraftar haricinde hiç ilgilenen uğraşan yoktu zaten finalde de bu yüzden yalnız bırakıldık. Sanki Ankara'nın hesaplarını bozduk diye cezalandırıldik. Keske onlar ciksaydi da bu sene başa bela olmaz, 60 milyon borcu olan mersin de düşmenin en büyük adayı olurdu.
Bu yıla bakıyorum ekonomik destek sıfır, yönetime inanç,güven gecen yıla oranla daha az. Oyuncularla anlasiyoruz ama imza icin pesinat gerekli paramız yok borcumuz çok imza attiramiyoruz. Sivastan cekler senetler gelcek,umari satacagiz para gelcek de sonra biz transfer yapacağız öyle mi? Peki getirdiğimiz oyunculara bu yalnızlastirilan yönetim,destek bulamayan yönetim ödemeleri nasıl yapacak? Çok iyi kadro bile kursak ödemeler yapılmadığı zaman bir anda değişik değişik skorlar alınmaya başlanacak. O yüzden ne yapıp ne edip bir an önce özkaynaklarimiza yönelelim onları kazanalım daha az maliyetle daha mücadeleci takım görelim.
Gelen hocaya gençleri yedirmeyelim, gerekirse hocaya uyarı verelim. Bunu yapabildik mi hayır, yapabilir miyiz?? Bence yine hayır.
Ne diyeyim ki Allah sonumuzu hayır etsin.
Recep niyaz,serdar eylik deniyor. Bu adamlar son 2-3 yılda ne oynamış? Ben takip ediyorum dikkat çekecek futbol oynasalar dikkatimi çekerdi. Recep niyaz desen istanbul basınının sisirdigi yerli messi ama yandan yemiş hali. Serdar eylik gs a takimina çıktığında gsdeyken begenirdim ne zaman anadolu turnesine çıktı o gün bugündür yok.
Bu oyunculara b.k atmiyorum gelsinler maliyetleri uygun olacaksa ama benm altyapimdan çıkan oyuncum bunlardan iyiyse forma benim altyapi oyuncuma verilsin, para alacaksa maç başı prim benim çocuğum alsın. Gecen yıl turgay Gölbaşı 25 mac oynadı beyler bir kısmı 11 bir kısmı sonradan girme. Serkan calik'a verilen sans hicbir gence verilmedi. Serkan calik kac gol kac asist yaptı toplamda 1 var mı? Turgayin adnanin serkanin oynadigi oyunubenim çocuklarım oynayamaz mıydı?
Ercani urfaya gönderdik çocuk urfada bir mac stoper oynadi bir mac sag bek bir mac sol bek bir mac ön libero oynadı. Bizdeyken hoca suratına bakmadı çocukların ama yönetim de sahip çıktı mı cocuklara? Yerine tuna alındı yedekte durdu ercan da yedekte duruyordu. Peki o kadar borcu olan Samsunspora yedektw bekleyen tuna ve ercanin maliyetleri ne kadardı?
Ozan,serkan Çalık,turgay Samsunspordan ne kazandılar?

Yazacak çok şey var. Konu uzar gider. İnşallah hatalar,tutarsizliklar zincirine son veririz :(

Fuat devre arasında o kadar para verildi alınan oyuncular oynatılmadı diyince auuvvvv..

Zamanında çok ah almışız ki başımıza bunlar geliyor, bizim iki cihanda yakamız bir araya gelmez daha =(

Aslankaya

tuna,zafer geçen sene alınan futbolculardan bu sene yararlanırız inşallah.kadro %80 oranında korundu.yönetimin transferi ağırdan almasının en büyük nedeni bu.4-5 kişi alıp transferi kapatacaklar.facebookda ki saçma sapan sayfalarda yazan ve %99 istanbul takım taraftarı olan gereksiz taraftarlar boş boş yazmaya devam etsin.o sayfaların adminleri burayı takip ediyorsa,insanları gazlamasın,egosunu tatmin etmek için haberler yapmasın.
transfer dönemi 1 Eylül de bitecek.lig 30 Ağustos da başlayacak.bu sene kayseri,ankara,urfa,antalya,antep belediye gibi takımlar piyasayı o kadar yükseltti ki bizim yönetim doğal olarak beklemede.para da yok zaten,ligin başlamasına 8-10 gün kala transferler yapılırsa sürpriz olmaz.

jean

beşnumara

İyi ki süper ligde değiliz o zaman.