2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

celebi

Her gün şu sayfaya acaba bir transfer haberi var mı diye bir ümitle bakıyorum. ama yine de olmadı bu zamana kadar.

Desiqner

Biz piyasanın durulmasını bekliyoruz da bakalım neler gelecek...

ChucKeR

55ertan

cemil güven veriyordu defansda.  :(
yerini asla dolduramicaz.

5trawberry

Cemil iyiydi ama, hatalı oynadığı maç sayısı da yüksekti. Kemal transferi o bölgeyi garantiye alabilir. İstenilirse alınabilir gibi.

beşnumara

Enteresandir kemalin bonservisi elinde olduğu halde hala hiçbir takımla dedikodusu bile yok.
Ercani bu sene ne yapıp ne edip o bölgeye oturtmaliyiz. Cemil yüreğiyle oynuyordu ama çok riskli müdahaleleri vardı.
Ercana güvenirsek o da o bölgeyi rahat idare edecektir.

##kdc##

Bence Kemal gelsin, Fatih ile birlikte mükemmel ikili olurlar. Ercan da 3. stoperimiz olur.
Tuna'ya ise acilen yol verilmeli.

Tabi bunları takımın hedefini bilmeden yazıyorum.

Musti

Henüz transfer yapılamadığı için, şu an kamptaki kadroya biraz bakayım dedim de ilginç bir şeyle karşılaştım.

Kamp kadrosunda şu an 24 futbolcu var. 10 tanesi 27 yaş ve üzeri. geriye kalan 14 futbolcu ise 21 yaş ve altı. Yani 21-27 yaş arasında hiç futbolcumuz yok.

Takımdaki en yaşlı 11 oyuncu ile kurulan 11:
Not: Umar yabancı olduğu için 11'de :)
Not: Umar'ın yerine 11. en yaşlı futbolcu 21 yaşındaki Halil İbrahim Pekşen :)
Not: Yaş ortalaması : 30

germencisse

beşnumara

Umar benim bildiğim rizeye gidecek. Balıkesir rizenin verdiği parayı verebilir mi zannetmiyorum. Fazlasını verirse alır zaten ;)

beşnumara

Valla her yer öyle yazıyor. İnşallah 1 milyon avroya bari satabilmisizdir.

ask55

her ne kadar gelip burda savunsam da kongre sürecindeki tutumuyla emin başkan benide kendinden soğuttu birçoklarımız gibi.

çaldı çırptı kotu yonettı vs. gibi terbiyesizlikler yapmam emin kaptanımıza.

o benım ıcın her zaman efsane olarak kalacaktır orası ayrı.

ancak gelgelelim bugun eger umar takımın geleceği için satılmak "zorunda" ise bu emin kar yüzündendir.

kongredeki tutumu yüzünden gelen desteklerin tümü tükendi.

umar satılmazsa transfer yapamayız.topcuların parasını odeyemeyız.buyuk sıkıntıya duserız.

umar satılırsa elimiz rahatlar en azından bir süre idare edilir.

mecburen umarı satacaklardır.bari en az 3 milyon tl ye satılsa.

beşnumara

Umarı sattık pesinatlari ödeyip transferleri yaptık peki ya sonraki ödemeler? Nereye kadar böyle?

MeL_55

vallah bravo 19 yaşında çocuğu takımda tutamiyorsan başkan olamazsın.
2 sene sonra umarı balıkesir  5-6 milyon avroya satinca emin başkan da izler öyle.
günü değil geleceği kurtarmalısın!

lato

Alıntı yapılan: MeL_55 - 12 July 2014, 01:13:21
vallah bravo 19 yaşında çocuğu takımda tutamiyorsan başkan olamazsın.
2 sene sonra umarı balıkesir  5-6 milyon avroya satinca emin başkan da izler öyle.
günü değil geleceği kurtarmalısın!

Altınordu'nun Gökhan Karadeniz transferinde yaptığı gibi gelecek satıştan kâr payı alınacak bir sözleşmeyle satılabilir