2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

altunay

Nerede toplama ise yaramayan adam varsa alırlar transferin bitmesine 1 hafta kala nasıl olsa yonetimdeki vatandaşlar paralarını kurtardı samsunspor umurlarindami sanki

Shane_Falco

Neden böyle bir geç kalınmışlık havası oluşuyor pek anlamıyorum. ABB,GBB,Kayseri,Antalya,ADS,Urfa,Karşıyaka bu takımlar haricinde kimse transfer yapamadı ki memleket de.Bunlarda zaten her sezon kadrolarını şişiren aynı hataya düşen takımlar. Antalyaspor Süper Lig'dede böyleydi. Nerede boşta adam var transfer sezonu başında basardı peşin parayı şehirde güzel adamlar geliyordu. Hakeza transferle bu işler olacak olsaydı geçen sezon süper lig'den Antalya'da Kayseri'de düşmezdi.

ADS dediğimiz takım bir çok ismi bilindik oyuncuyu alacaktır. Bu adamların kadrosunda şuan 2-3 tane futbolcusu var 10-15 transfer yapacak. Hakeza geçen yıl bunların kadrosunda kimler vardı biliyoruz. Bu yılda aynı şekil kadro kuracaklar. Bir şey yapabilecekler mi sanmıyorum.

Geçen yıl play-off finali oynamış takımın ilk 11'den 9 oyuncusunu kadroda tutmuş durumdayız. Hangi takımda böyle bir iskelet var. Daha süper lig takımları ilk kamplarından sonra bir çok oyuncusuyla yolları ayıracak ve bunların bir çoğu bu lige şuandaki piyasadan çok cuzi bir fiyata gelecek.

Şahsen yukarıdaki ismi geçen takımlardan çok bu sezon transferde akılcı bir yol izleyen Buca ne yapacak onu merak ediyorum. Bunun yanında mütevazi olmasıyla beraber Giresun'da akılcı, mantıkllı transferler yapıyorlar.

Er yada geç düzgün, akıllı transferler yapılacaktır takıma. Şuan geç kaldık diyoruz fakat hatırlayınız Umar ve Adiloviç geçen sezon ne zaman transfer edildiler. Önemli olan ödemesi yapılamayacak sorun çıkartacak adamlar alınmasın. Hayırlısıyla geçen sezonun iskeletine gençler monte edilince güzel bir sezon bizi bekliyor olacak.

eprianu

İnsanları gaza getiren tamamen facebooktaki sayfalar ve internet siteleri.
Belki de görüşüyoruz diye ismi geçenlerin hiçbirinden yönetimin haberi yok.

Aşağıdaki Haberin Başlığına Bakın : Balıkesirspor Resmen Açıkladı.
Resmen açıkladı demek benim bildiğim bi takım bir oyuncuya imza attırır, forma giydirir, basına bildirir.
İçeriğe giriyoruz hiç alakası olmayan yazılar. Hep bu tür sayfa ve sitelerin
dolduruşuna geliyoruz. Sırf siteye girilsin diye adamlar saçmalamakta çığır açtı.

http://samsunsporum.net/haberler-2916-balikesirspor-resmen-acikladi.html

Lusage

Aslankaya

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 13 July 2014, 13:59:45
Şahsen yukarıdaki ismi geçen takımlardan çok bu sezon transferde akılcı bir yol izleyen Buca ne yapacak onu merak ediyorum. Bunun yanında mütevazi olmasıyla beraber Giresun'da akılcı, mantıkllı transferler yapıyorlar.

geldikleri gibi düşer şikeci giresun.agbetu,abdülazız cacık bunlar.azeri 2 topcu almışlar,kapalı kutu.

eprianu

jean

beşnumara

Türkiyede bir tane adnan Güngör yoktur heralde. Adnanin zaten bu ligde gideri var alt lige gitmez ;)

jean

eprianu

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 July 2014, 13:23:59
Türkiyede bir tane adnan Güngör yoktur heralde. Adnanin zaten bu ligde gideri var alt lige gitmez ;)

Geçmişte oynadığı takımlar birebir malum Adnan Güngör'e ait, Diyarbakırspor, trabizonspor felan...

Shane_Falco

Körfez FK'nin adini degistirip Kocaeli Birlik yapmislardi. Belli ki iyi bir bütçe ile giriyorlar piyasaya.

Stoper

Büyük kaptancılar üzülmüştür bu habere.Musluk kesildi..

özkan

Gerçek samsunlu gerçek Samsunspor'lu gitmez gidemez olamaz..O bizimdir o bizim trabizonumuzundur ancak gidemez olamaz.Onsuz buralar susuz,kup kuru,bereketsiz.Dur,üyapma,gitme diyememekden kahroluyorum.

Bonservis bedeli aldık mı ?  :deli:

Ayrıca musluğu kesilenler için saskiye müracaat etmelerini öneririm  :-*

ngonge

Transferi bıraktık artık dedikodusu bile yok yahu.

Bu arada Adnan giderse bizim için yılın transferi olur.