2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Stoper

Öpüp de başınıza koyun diyordun,şimdi piyasa yapmış bir yabancı futbolcunun gitmesi söz konusu olunca neler yazıyorsun.Oruç,sıcak hava falan mı etkiledi? Klavyeden öyle böyle yazmak kolay,bilip bilmeden konuşmayın mı diyelim :)

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 June 2014, 00:12:55
Emin gibi bir baskani öpüpde basiniza koyun.
klavyeden öyle böyle yazmak kolay.
2 sene önce kayyuma giden takimi aldi bugün süperligin kapisindan döndü.

bilip bilmeden yorum atmayin. eger bu kadar elestirmeyi seviyorsaniz kulübe üye olup kongrede aday olup baskan olursunuz.

hayirli ugurlu olsun. cok sevindim emin baskanin devam ettigine. allah yardimcisi olsun

Alıntı yapılan: MeL_55 - 12 July 2014, 01:13:21
vallah bravo 19 yaşında çocuğu takımda tutamiyorsan başkan olamazsın.
2 sene sonra umarı balıkesir  5-6 milyon avroya satinca emin başkan da izler öyle.
günü değil geleceği kurtarmalısın!

MeL_55

Alıntı yapılan: Stoper - 12 July 2014, 01:34:14
Öpüp de başınıza koyun diyordun,şimdi piyasa yapmış bir yabancı futbolcunun gitmesi söz konusu olunca neler yazıyorsun.Oruç,sıcak hava falan mı etkiledi? Klavyeden öyle böyle yazmak kolay,bilip bilmeden konuşmayın mı diyelim :)

usta hayir emin baskani severim sayarim ama bu yaptigi kabul edilir gibi degil.
dediginiz gibi 2 sezondur efsane baskandi benim icin ama bu sezon herkesi kirdigi gibi beni de bu hamleyle bu noktaya getirdi.

bu arada yazilarimin bu kadar akilda kaldigini düsünmezdim :)))
stoper kardesim düsünceler her zaman degisebilir :)
tesekkürler

beşnumara

Beyler umar'ın yerine kendinizi koyun. Samsunda 3 aliyorsunuz ama size 10 teklif ediliyor kalır mısınız orda? Zorla tutmaya çalışsalar bile bir şey vermezsiniz artık o kulübe.
Kemal tokaktan Kazım yilmaz 7 milyon avro istiyordu lig düştük zorla 1.2 milyon tlye sattık.
Başkanın yerine kendinizi koyun. Mecbur satarsiniz başka careniz yok. Türk futbolcularina bile süper ligden teklif geldigi zaman orası burası oynuyor bu çocuk daha 19 yaşında ve yabancı. Umar'in gitmesi gayet doğal. Süper lige çıkmazsan topcun para etmiyo işte. Umar'ı bile belli bir miktara satabiliyorsun.

Kaya

Ben anlamam kardeşim Umar'ı satmanın türlü türlü nedenlerini ortaya koyun hiçbirisini kabul etmiyorum.Günlerce izlenmiş,emek verilmiş zorla alınmış bir adam.Her sene en kötü oyunuyla değerini ikiye katlayacak bir adam.Umarım boşuna konuşuyoruzdur satılmıyordur eğer öyle bir düşünce var ise ben kendi adıma transferde kimin emeği geçecekse hakkımı helal etmiyorum.

##kdc##

Bu citlembik de satılırsa 2 sene önceki halimize döner ligde kalmaya oynarız. Tek Adiloviç kalıyor hücumda??

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cgr

Umar'ı satan veya sattıran Emin Başkan mı ? Yoksa yakınında ki kişiler mi ? Buraya dikkat edilmesi lazım...

5trawberry

Futbolcu satarak bir yerlere gelinmiyor. Süper Lige çıkmak için yaklaşık 3-5 milyonluk bütçe ayıracaksın. Ekstra 2 milyon alayım diye, Süper Lig yolundaki önemli silahını satacaksın. Sonra ortada kalacaksın. Noldu 2 milyon için, Süper ligden, reklamlardan, ve büyük gelirlerden oldun.

Umar'ın, Samsunspor'dan önce adı bilinmiyordu. Bu adam öyle ya da böyle Samsunspor'a fayda sağlamış. Karşılığını da almış. Ve sözleşmesi devam ediyor üstelik parası ödeniyor. Oynayacak arkadaş. Oynamıyorsa parası ödensin, sözleşme süresi boyunca çürüsün klübede. İlle de satalım mantığını anlamıyorum.

samuray

Alıntı yapılan: cgr - 12 July 2014, 04:15:03
Kendimce düşündüğüm tam bu linkte...

http://www.samsunmedyahaber.com/haber/3778/samsunsporun-gelecegi-karartiliyor-yakismadi-baskan.html
eğer buhaber doğruysa daha öncesindede böyle söylentiler duymuştum yazuıklar osun emin başkana diyorum kendi insiyatifini kullanmalıydı recep hun mehmet bank.ın alacakları için değil

isa55

37 sayfa oldu, transfer  yok. Kampta yeni futbolcularin yer almasii avantaj olacakti.

mehmet yılmaz

Umar, alınmasına çok sevindiğim, bize çok fayda sağlamış bir genç. Hatta ben potansiyelinin altında oynadığını da düşünüyorum. Keşke Süper Lig'e birlikte çıkabilseydik. İleride çok farklı yerlerde olabilir. Durum nedir bilmiyorum ama görüşüm şöyle.

Bence Umar üç sebep oluşmuşsa satılmalı.

1- Umar gitmeyi kafaya koymuşsa -ki öyle görünüyor. Bizden alacağının 8-10 katı teklif ediliyorsa durmaz. Ayrıca gitmek isteyen bir oyuncunun fayda sağlamadığı da bilinen bir gerçek.
2- Umar'ı aldığımız para ortada. Cüzi bir miktar. Eğer bir milyon euro gibi fiyatlar doğruysa hemen satmak lazım.
3- Umar giderse, yerine düşük maliyetle genç ve yüksek performanslı bir Afrikalı daha bulabildik mi? Alternatif var mı? Önemli olan bu...

sadece55

Samsunspor süper Lige çıktığı sezon bile kampa transferleri yetiştirememiştir.İlk maça transfer yetişirse başarılıyız demektir!!!

##kdc##

Umar'ın gitmeyi kafaya koyduğu lafını ilk kim çıkardı merak ediyorum. Gitmeyi kafaya koyan adam kampın ilk gününden herkesten önce takımla çalışmalara başlar mı??

Bence kalmalı, kalmalı, kalmalı. Futbolcu satarak bir yere gelinemediğini düştüğümüz sene Murat'ı Kemal'ı Adem'i satıp ligde can çekişerek gösterdik zaten.

Akyol

Bu sene efektif transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Bu sebeple Umar kesinlikle takımda kalmalı...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ##kdc## - 12 July 2014, 15:51:28
Umar'ın gitmeyi kafaya koyduğu lafını ilk kim çıkardı merak ediyorum.

Umar çaldırıp kapattı, kontörü yokmuş. Geri aradım, o söyledi. Teklifler çok cazip, gitmek istiyorum dedi.  ;D
Öyle diyormuş soranlara Cingo.
Ayrıca profesyonel bir futbolcunun idmana katılmaması gibi bir durum zaten olmaz. En fazla bir-iki gün izin alabilirdi, o kadar..
Umar kalmalı mı? Tabii ki kalmalı. Ben başka bir şey anlatmak istiyorum, Eğer gidecekse... diyerek...