2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

sadece55

En azından Recep HUN parasını alır içim rahatladı.Recep abim parasını alsın gerisi faso fiso...

beşnumara

Neden 2 milyon tl kredi arandığı da belli oldu o zaman ;)

Shane_Falco

Umarim haberdeki fiyat doğru degildir. 2 milyon euro'dan 2 milyon liraya düşmek olmaz.

beşnumara

Umarı ibbye verirsek para artı ibbnin süper lige çıkmış ama süper ligde oynayamayacak 2-3 oyuncu alabiliriz. Bu ibbnin de işine gelir bizim de.

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2014, 10:08:40
Umarı ibbye verirsek para artı ibbnin süper lige çıkmış ama süper ligde oynayamayacak 2-3 oyuncu alabiliriz. Bu ibbnin de işine gelir bizim de.
Bize stoper lazım var mı tanıdık bildik??  :kanka:

beşnumara

Ercan gibi stoper var mı :) yedekte hazır duracak stoper lazım bize. Benim de öyle bir tanıdığım yok. Aslında var ama o süper ligde yedek oturur bu ligde oturursa bize sıkıntı olur :D

55ertan

Umar bize çok maç kazandırdı. Erhan Altının gelmesinden sonra birde umar veya cemil giderse ben ümidimi keserim. Istediği paraya gitsin yerlerini dolduramıcaz

Shane_Falco

Sivas Batuhan 'ı transfer etmiş. Hala forvet aldiklarin göre Ahmet Aras pek düsünülmüyor sanirim. Diğer takimlar salça olmadan kıyıdan kıyıdan transfer etsek şu adami çok iyi olur.

berusa55

TAHA'DA TAMAM...

03.07.2014 16:16:36  
Başkanımız Emin Kar,"Transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Samsunspor'umuzda iç transfer görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Umar ve Eldim Adiloviç'in parasını ödeyip  kulüpte kalmasını sağlayan yönetim Kurulumuz, Taha Yalçıner'e de bugün menajeri aracılığıyla yeni sözleşme  imzaladı.

Kulüp Başkanımız Emin Kar, iç transferde bugüne kadar sadece Musa Sinan'ın Sivasspor'a verildiğini belirterek,  şu açıklamayı yaptı;

"Spor Kamuoyunda oyuncularımızla ilgili herkes bir şeyler yazıyor, çiziyor. Ancak bunların bir çoğu gerçeği  yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar sadece Musa Sinan Sivasspor'a sattık. Musa Sinan'a Süper Lig'e giderse  yardımcı olacağız diye söz vermiştik. Taliplisi cıktı ve bu yüzden transferi gerçekleşti. Eğer PTT 1. Ligi'nde  kalsaydı, sadece bizim takımımızda oynayacaktı. Bunun dışında, haklı olarak kendilerini garantiye almak için  bazı oyuncularımız federasyona başvurmuştu. Umar ve Eldin Adiloviç'in parasını daha önceden yatırdık, bunlarda  sorun yok."

"Taha Yalçıner'e  hafta başı bir ödeme yaptık. Bugün menajeri geldi ve bir yıl daha eklenip yeni sözleşme  imzaladık. Takımdan şu ana kadar giden Musa Sinan, Arif ve Erdem. Pazartesi gününe kadar iç transferi  bitireceğiz.  Arif konusunda biz gerekin yaptık. Arif tercihini Antalyaspor'dan yana kullandı. Hayırlı olsun.  Cemil'in sözleşmesi bitmişti. Yani kulüple bir bağlantısı yok. Ama biz yinede görüşme halindeyiz. Dış  transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Bir gelişme olduğunda bunu spor kamuoyuyla paylaşacağız."

"Bundan sonra bilgi kirliliğini önlemek için bazı kararlar aldık. Bundan böyle kulüple ilgili açıklamaları  sadece başkan olarak ben yapacağım. Bunun dışında kimse açıklama yapmayacak. Bu yönetim kurulumuzun kararıdır.  Gerek duyulduğunda ise açıklamalar resmi sitemizden yapılacaktır. Bu konuda basın mensubu arkadaşlarımızın  bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Takımımız 8 Temmuz günü Samsun'da toplanacak ve Nuri Asan Tesislerimizde  Teknik Direktörümüz Erhan Altın nezaretinde çalışmalarına başlayacak. 14 Temmuz günü ise yeni sezon kampını  Erzurum'da gerçekleştireceğiz."

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1520

vanlioglu

Cemilin karşıyaka ile görüştüğü haberi var. Giderse üzüleceğim 3-5 oyuncudan birisi inşallah kalır.

altunay

Umar gitti erdem gitti musa gitti arÍF gitti umar dan 2 milyon geldi yönetim paranızı aldiysaniz bırakın gidin

Ellibeş Numara

Şuan da umar'ın gittiğine dahil hiçbir resmi açıklama yok diyecem ama musa sinan sivas'la anlaştı, imza attı. Bizim yönetimden herhangi açıklama yapılmadı o zaman ama 03.07.2014 16:16:36 'da anca açıklama geldi. Çok mu zordu yani açıklama yapmak?

beşnumara

Ünlü kuaför bilal Şenel'e göre umar icin en ciddi teklifi rize vermiş ;)

Ollivanders

Ne hale geldik rize splde ve bizden futbolcu alıyor zoruma gidiyor arkadaş ya . Hazmedemiyorun

cgr

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 July 2014, 01:44:13
Ünlü kuaför bilal Şenel'e göre umar icin en ciddi teklifi rize vermiş ;)

Aynen, Rizespor en ciddi teklif veren kulüp.