Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

adamın kafa iflas olduğu için 00:00:00 da girmiş yazıyı zaten :)

cgr

Şu an 30 Haziran 2014... Yani 49 sene önce Samsunspor'umuzun kurulduğu gün.

Hep beraber, armanın peşinde nice senelere ! Samsunspor'um Sen Çok YAŞA !

Nuri Asan

süleyman salur yeniden kongreye gidilmelidir demiş.  ibrahim Ersöz kongre uyesi değilmiş falan diyor.

beşnumara

Salur her yazısında bi iddiada bulunduğu için artık gerçekse de inanilmiyor.
Yazıyı okudum ben Ersöz bilmiyorum belki üyeyimdir belki de degilimdir demiş. O da emin olmadan yazı yazmış.
Samsunda bir tane adam yok ki adam gibi yazacak. Bunlar yıllardır böyle. Gerçekse de inanilmiyor artık bu tiplere.

cgr

Ben kongre(yeni yönetim) ile ilgili içimden geçenleri siteden birkaç arkadaşa zaten söyledim. Liglerin başlamasına yakın, birkaç olay olduktan sonra yönetim kongre kararı alacaktır diye. Umarım ben yanılırım.

Stoper

Su tribün dergi sitesinde samsunspor 49 yasinda basligini açan her kimse içeriğini düzeltsin arkadaş. Kuzeyin kraliyiz, fenev falan yazmis. O ne öyle ortak bir plat form da itici olabilmek için herşeyi yapmış. Nicki de unisam.. Üniversiteli kafasına bak.

ult55ras

Alıntı yapılan: Stoper - 30 June 2014, 03:23:24
Su tribün dergi sitesinde samsunspor 49 yasinda basligini açan her kimse içeriğini düzeltsin arkadaş. Kuzeyin kraliyiz, fenev falan yazmis. O ne öyle ortak bir plat form da itici olabilmek için herşeyi yapmış. Nicki de unisam.. Üniversiteli kafasına bak.

buraya yazcağına kadar adama ileti atsaydın ya :)

Stoper

Süresiz uzaklastirildim o siteden.Fakat yorumları okur,takimlar hakkında gelişmeleri öğrenebilmek için sıkça girerim.
Unisam sen misin? Eğer sensen sacmalasmissin haberin olsun.

burakbas

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'un kuruluşunun 49. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç'ın mesajı şöyle:
"Memleketim Samsun'un sporda dışarıya açılan can damarı Samsunspor'umuzun 49. kuruluş yıldönümünü tüm kalbimle tebrik ederim. Bu kutlu tarihinde, Samsunspor'un başarısı için ter döken tüm sporculara, başarı için emek harcayan teknik heyete ve kulüp yöneticilerine, şartlar ne olursa olsun takımlarını asla yalnız bırakmayan cefakar ve vefakar Samsunspor taraftarlarına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu yolculukta ebediyete uğurladığımız Samsunspor sevdalılarını da saygı ve rahmetle anıyorum.

Renklerini şanlı bayrağımızdan alan, bu güzel vatanımızın kurtuluşunun ilk fişeğinin atıldığı bu topraklarda kurulan güzide takımımıza başarı dolu yıllar temenni ediyorum. Karadeniz'in incisi Samsun'umuzun tarihinde en önemli isimlerden biri olan Samsunspor'un 50. yılını Süper Lig'de kutlayacağına inancım tam. Tüm kalbimle inanıyorum ki Samsunspor, bir an önce fazlasıyla hak ettiği mutlu günlere ulaşacak, köklerinden gelen başarı gelenekleri ve zafere olan inancı ile başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm sporseverlere gurur duyacakları tarihi anlar yaşatacaktır."

http://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/3/17234/samsunspporun-49-kurulus-yildonumu.aspx

beşnumara

Tamam anladık çok iyi siyasetçisin. Konuşmayı iyi beceriyorsun.

eprianu

Bu da benim kutlama mesajım  ;)

Çocukluğumun en güzel günleri, lise yıllarımın, gençliğimin katili.
Söylerken övündüğüm, armanı üstümde taşırken gururlandığım değerim,
Kırmızı Beyaz Kara Sevdam! Doğum günün kutlu olsun Samsunsporum!
Gururla dalgalanmaya devam et! Yaşa, çok yaşa ki boynu bükük kalmayalım!
Her türlü çileyi çekmeye razı bu bedenler, yeter ki dalgalan sen!

#Samsunspor49Yasinda

özkan

adama derlerki ulan .... kendi hemşehrilerini nasıl attırdın sıtaddan.siz busunuz canım işte.aynen devam durmak yok.

Ned Stark

Siteye ilk msj ..
Biraz siyaset içerecek ama ;
50. YILINI umarım süper ligde kutlarız syn Bakanım. .
49 yılın sefası başka cezası başka çekildi bu şehrin takımında ..
Şehitleri oldu yıkılmadı, düştü yıkılmadı , soyuldu yıkılmadı...ucundan tuttuk paçasından çektiler yine yıkılmadı ...Ulu önderli şanlı Arman var oldukça çok yaşa SAMSUNSPOR um

berusa55

AlıntıTaraftarlar Samsunspor'un Doğum Gününü Kutladı
30 Haziran 2014 23:28

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kuruluşunun 49. yıl dönümü nedeniyle taraftarlar Sahil Yolu üzerinde meşale yakarak takımının doğum gününü kutladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kuruluşunun 49. yıl dönümü nedeniyle taraftarlar Sahil Yolu üzerinde meşale yakarak takımının doğum gününü kutladı.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kırmızı-beyazlı taraftarlar, Samsunspor lehine sloganlar atarak Sahil Yolu üzerindeki Tütün İskelesi'ne geldiler. Buradaki yürüyüş yolunda yan yana dizilen Samsunsporlu taraftarlar 55'den geriye doğru saydıktan sonra ellerindeki meşaleleri yaktılar. Meşaleleri yaktıktan sonra çeşitli sloganlar atan taraftarlar hep bir ağızdan 'İyi ki doğdun Samsunspor' diye bağırdı.30 Haziran'ın Samsunspor kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatan Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "Nice 49 yıllara. 50. yılını da inşallah süper ligde kutlarız. Biz hep sevdik, sevmeye de devam edeceğiz. İyi ki doğdun Samsunspor" dedi. - SAMSUN

Kaynak

yilmazselcuk55

Forma Sponsoru Değişmiş Galiba LESCON' forma giyeceğiz gibi bu sezon