Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

serkancengiz

5trawberry

Benim ne düşündüğüm kimse için önemli değil tabiki ama, bir taraftar olarak başkanlık öncesinde ve sonrasında desteklediğim Emin Kar'ı istifaya davet ediyorum. Geç olmadan istifa et, ve yeni gelecekler için zaman olsun.

55.hakan

Emin Kar başkanlığı alarak bir kez daha efsane olmuştu gözümüzde.Şu anda ibreyi tam tersine çevirmeyi başardı.Bırakmalıydı bırakmadı şimdi takıma zarar verecek duruma geldi.O nu bu yola sürükleyenler haricinde kimse arkasında kalmayacak bu gidişle.Olan yine takıma ve bizlere olacak.

eprianu

Resmi bir açıklama bekledim, siteye bakıyorum arada ama haber yok.
Şunu anlamıyorum basın sözcüsü muhabire sert davrandıysa ya da yanlış bir hareket
yaptıysa hemen kovmak mı gerekiyor? Listeye alınan, yönetime giren, üstüne üstlük
"Basın Sözcüsü" gibi sürekli göz önünde olacak birini harcamak bu kadar kolay mı?
Sıradan bir gazetenin muhabiri kimdir ki? Yoksa gazete "sıradan" bir gazete değil mi?

Resmi siteden hala durumla ilgili net bir açıklama bekliyorum. Eğer durum yukarıda bahsettiğim
(ki ben de nette okudum) gibiyse gerçekten çok komik bir sebep. Kesinlikle başka şeyler
var işin içinde.

Aslankaya

Sadece Samsunspor

Adam bence gayet net ve dik. Bu adami trabzonlular kaldiramadilar heralde yollandi

Nuri Asan

bu takimin iç işlerine karışan bir büyük baş var. bu kişi trabzonsporlu, ts li olmasa bile büyük bir hesaplaşma içerisinde.  ve bu adam mersin macinda bizim ceza almamiz icin elinden geleni yaptı ve cok daha öncesi sivas maçında sivasin ölümüne oynamasi icin elinden geleni yapti. Hüseyin gocek i bile satın aldi..huseyin gocek in sisko karisina bizim sivas maci gunu araba gitti. ilac mumessilinden falan filan gecistirildi.

ve bu kişi hala aramiza nifak sokuyor en kötüsü hala daha içimizde. 

Sadece Samsunspor

Kim lan bu it bizim kaderimizle nasil oynayabilir. Eger boyle biri varsa iki cihanda yakasi biraraya gelmesin

sadece55

Biri değil bu şehirde böyle bir çete var.

eprianu

26 June 2014, 15:48:57 #41139 Son düzenlenme: 26 June 2014, 15:56:09 eprianu
Bu isimleri tahmin etmek zor değil ki; Cemal Yeşilyurt, Adnan Ölmez, Suat Kılıç ile başlar
şehrin yönetiminde söz sahibi olan veya ticarette almış başını yürümüş çoğu trabzonlu ile bu liste biter

Bunlar zaman zaman Samsunspora yardımlar da yapar. Amaçları Samsunspor'u himayelerinde tutmak hepsi bu.
Ayrıca emin olun;
- Adnan'ın bu takıma tekrar alınmasını sağlayan, 55 numara ile kaptan yapan,
- 1461 maçında sebepsiz yere taraftarımızı coplatan, kadınlara bile biber gazı sıktıran,
- 1461 maçından sonraki bildiri kaldırtan,
- Sporda şiddet yasasını sadece ve kasıtlı olarak Samsun'da uygulayan
- Diğer stadlarda küfürler yağdığında izleyen, 19 Mayıs'da trabzona "İbne" diyenlere ceza yağdıran
emin olun hep aynı kişiler.

- Bi ara haberi çıkmıştı görmüşsünüzdür. Mersin maçındaki saçma sapan cezayı onaylayan
Adnan Ölmez'in akrabasıydı. Yani trabzonlu

Zaten biz bu lobiyi bitirmeden, süper ligi felan unutalım. Gördünüz Mersinle finale çıktık.
Türkiye'nin gözü önünde böcek gibi ezdiler bizi saçma sapan kararlarla.

Serkan Aykut zamanında hakeme yumruk atmıştı. Kendi röportajında söyledi. Diyor ki
"Bi itiraz mektubu yazmışlar görseniz teşekkür dilekçesi gibi. 10 maçlık ceza uygundur demişler".
O zaman da yönetimde Adnan Ölmez vardı hatırlarsanız. Yani pislikler dönüyor dolaşıyor bu isimlere çıkıyor.

İbrahim Ersöz'ün tartıştığı muhabirin de Haber Gazetesi muhabiri olduğu söyleniyor. Yani Adnan Ölmez'in gazetesi.
Yani trabzonlu.

Kais

başkan da oralı cinnet geçircem artık yalancılara dolancılara kaldı memleket

Ellibeş Numara

26 June 2014, 17:00:55 #41141 Son düzenlenme: 26 June 2014, 17:11:16 Ellibeþ Numara
http://www.habergazetesi.com.tr/spor/27552/bu-ilk-degil/

Haberi yapan kişi; erhan hocanın imza töreninde İbrahim Ersözle küçük çapta gerginlik yaşayan, sonra bu olayı büyük bir ihtimalle emin kar'a ileten kişi de kendisi olan yani Muhammed Çavuşoğlu. Haberin içeriğini okudum. 2007 yılında mazhar başoğlu'nun yönetiminde yer almış ersöz. Ancak kısa süre sonra istifa etmiş. Şunu da unutmamak lazım, o zaman onur air'in yönetim kurulu başkanı olduğu dönem. Büyük ihtimalle de işlerinin yoğunluğundan dolayı istifa etmiştir. Şimdi ise sahibinin Trabzonlu Adnan Ölmez'in olduğu Haber Gazetesi muhabiri Muhammed Çavuşoğlu ile yaşanılan gerginlikten dolayı kendi isteğiyle İSTİFA ETMEDİ, ETTİRİLDİ.!

sadece55

Basın sözcüsü bir muhabir ile tartıştı diye istifa ettiriliyorsa anahtar çoktan verilmiştir.Kayyumun bundan ne farkı var ki!!!

Ellibeş Numara

Keşke muhammet çavuşoğlu, haberinin altına küçük bir not düşseydi. Benim yüzümden İbrahim Ersöz istifa ettirildi diye. Daha gerçekçi bir haber yapmış olurdu. :evet:

King1965

Bu oluşan yönetim keşke 15 haziran da hiç aday olmasalardı .. Şuan bunları değilde gelen futbolcuları konuşuyor olurduk  :(