Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 26 June 2014, 03:38:15
bu takimin iç işlerine karışan bir büyük baş var. bu kişi trabzonsporlu, ts li olmasa bile büyük bir hesaplaşma içerisinde.  ve bu adam mersin macinda bizim ceza almamiz icin elinden geleni yaptı ve cok daha öncesi sivas maçında sivasin ölümüne oynamasi icin elinden geleni yapti. Hüseyin gocek i bile satın aldi..huseyin gocek in sisko karisina bizim sivas maci gunu araba gitti. ilac mumessilinden falan filan gecistirildi.

ve bu kişi hala aramiza nifak sokuyor en kötüsü hala daha içimizde. 

bu kısmı anlayamadım

serkancengiz

BUNU DAHA ÖNCE PAYLAŞACAKTIM BİR ARKADAŞIMIN EMİN KARLA GEÇEN DİYOLUĞU
bunu siteden birisiyle paylaştım fakat silinmiş bulamadım faceden kopyaladım
10 Aralık 2013, İstanbul yakınlarında · Düzenlendi
ŞEREF'TEN YOKSUN VE ŞEREFİN HAYSİYETİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMEYEN ŞEREFLİ İNSAN EMİN KAR, BU SÖZLERİM SANADIR.!!
Değerli Samsunspor camiasına spor kamoyuna ve Samsunspor'umuzun cefakar taraftarlarına sesleniyorum.
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü oynanan Mersin İdman Yurdu Samsunspor maçından sonra Samsunspr'umuzu özde değil sözde temsil eden başkanını aradım yani emin kar'ı. Telefona cevap vermeyince kendisine mesaj attım.. Attığım mesajın içeriği ise aynen şöyledir..

Sayın başkan adam gibi yöneticilik yapacaksanız bu hocayı Samsun'a çağırmayın, aksi halde hocanızıda alın kulübü bırakın dedim. Malum 3-0 dan 5-4 maç verince tepkimi böle dile getirdim 32 yıllık bir Samsunspor'lu olarak, attığım mesajın tamamen içeriği budur..

Aradan bir hafta geçti, yani geçtiğimiz cumartesi mersin maçı bu hafta cumartesi orduspor maçı tam bir hafta. Saat 14:20 de telefonum çaldı, aramızdaki geçen konuşma aynen şöyle gerçkleşti..

Efendim dedim.
Kimsin dedi.
Sen kimi aradın dedim.
O sırada bi dakika dedi.
Telefonu emin kar aldı.
Tekrar kimsin dedi.
Bende sen kimi aradın dedim.
Kiminle konuştuğumu bilsem konuşcam dedi.
Bende adımı söyledim.
Oda bana bende kamil dedi.
Bende söyle kamil dedim.
Bana trabzonlu ağzıyla aynen şöyle konuştu.

Ula ba bak şerefsuz sen kimsunda benum telefonuma mesaj atiysun senun aklinu alirum oraya gelirsem, ama nereye gelcek onu bilmiyorum tabi.

Bende adam gibi konuş emin kar dedim oturduğun koltuk sana büyük gelmiş belli dedim.
Aynı şekilde konuşmaya devam ettim sen kimsinde benim aklımı alıyosun sen mafyamısın emin kar dedim, sen benim aklımı alamazsın ama akıla ihtiyacın varsa ben sana veririm bende akıl çok dedim ve kapatlan telefonu diyerek yüzüne ben kapattım telefonu...
Ayrıca beni aradığı numarada bir başkasının numarasıydı kendi hattından aramadı şerefli başkan, aynı numarayı aradım defalarca ama açan olmadı..

uykan

biz nasıl bir kulübüz hiç anlamıyorum hiç.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: uykan - 26 June 2014, 23:59:34
biz nasıl bir kulübüz hiç anlamıyorum hiç.

cok kolay SAMSUNSPOR

Nuri Asan

ya bırakın şu facebook ta yazılan yazıları.  kendi sağlığınız için girmeyin şu cenabet siteye. ağzına gelen konuşuyor, her yazılan haber oluyor.

facebook yüzünden ne özel hayat kaldı ne de insanlara saygı. 

cgr

Kavga gürültü yanında size güzel bir haber...

U13 takımımız Zonguldakspor'u penaltılarla 9-8 yenerek Kastamonu grup şampiyonu oldu...

Ellibeş Numara

28 June 2014, 15:13:41 #41151 Son düzenlenme: 28 June 2014, 15:17:47 Ellibeþ Numara
İstanbul gaziosmanpaşa da, bir özel hastanenin TÜRK BAYRAĞI'nı indiren vatan haini vurulmuş.

eprianu

AlıntıSamsunspor yönetim kurulu, ekonomik krizi bankadan çekmeyi planladığı 2 milyon TL kredi ile çözmeyi planlıyor

ÖDEMELER BEKLEMEDE
Samsunspor yönetimi, kulübün içinde bulunduğu ekonomik krizi çözmek adına yoğun bir çaba sarfediyor. Ödenmesi gereken oyuncu alacakları ve yapılacak muhtemel transferlerde kullanılacak parayı bankadan çekilecek 2 milyon TL ile çözüme kavuşturmayı planlayan kırmızı beyazlı yönetim, bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

ALTERNATİF YOLLAR ARANIYOR
Şu ana kadar bu konuda somut bir adım atamayan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Emin Kar ve kurmayları, değişik alternatif yollar aramaya devam ediyor. Öte yandan alacakları için fede-rasyona başvuran oyuncuların paralarını bugün itibariyle yatırması gereken Samsunspor yönetiminin çaresizliği kamuoyunda büyük tedirginlik yaratıyor.           

Özgür KALANBAK

Kaynak : http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=4255&Haber=samsunsporun-umudu-banka-kredisi-

ask55

hangi banka 2 milyon kredi verir ki bize ?

Sadece Samsunspor

Emin baskan yalandan yere son dk aday oldun krediyle olacak is mi bu. Durum vahim bence takimdanda gram haber yok

Stoper

Bulunduğum yerde laf olsun diye olmam

Samsunspor yönetim kurulu üyesi ve eski Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, "Takımımıza sahip çıkmak için öncelikle iyi bir yönetim gerekir. Bunu talep ettik, ortalık karıştı" dedi.

Emin Kar Başkanlığı'ndaki Samsunspor Yönetim Kurulu'nda görev alan ve Basın Sözcülüğü yapan İbrahim Ersöz ile Erol Aslan, önceki gün 'Başkan Kar'ı eleştirerek' görevinden istifa etti. Dün yerel gazetelerin hemen hepsinde flaş haber olarak yer alan bu istifa, Samsun'da günün konusu oldu.
Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı 'Kendilerine istifa edin' diye baskı yaptığını öne süren İbrahim Ersöz ile dün, Genel Yayın Yönetmenimiz A. Yener Cabbar sohbet etti. Ersöz küçük kızı İrem ile birlikte kahvaltı yaptığı Cabbar'a, Samsunspor'a katkı verebilmek için yönetime girdiğini ancak, Kar'ın yönetim anlayışıyla takıma bir katkı vermesinin mümkün olmadığını anladığını söyledi.

HER HALDE FİKRİMİZE ALINDILAR
Ersöz, "Benim olduğum her yerde mutlak bir disiplin olur. Herkes işini yapar. Ama herkes o yönetim kuruluna yaptığı işlerden sorumludur. Üstüne aldığı görevi yaparken de, öyle bir iki kişiyle karar verip yapamaz. Ne yapacaksa yönetim kuruluna danışmalı veya yönetim kurulunun 'icra yapmaya yetkili olarak seçtiği kişiler' birlikte karar almalı. Bakkal dükkanı yönetir gibi Samsunspor  yönetilemez. Böyle alışılmış. Ama benim mizacıma uymaz. Erol Aslan kardeşim de benimle aynı görüşü paylaştığı ve bu fikrimizi dile getirdiğimiz için sanırım alındılar. Sonuçta Samsunspor'un ve bu taraftarın her kuruşunun hesabını verebilecek durumda olmalıyız" dedi.

ÖNEMLİ OLAN SAMSUNSPOR'DUR
Yönetim Kurulu'ndan ancak kendi isteğiyle istifa edeceğinin tekrar altını çizen İbrahim Ersöz, kimsenin kendisini genel kurul ve delegelerin üzerinde göremeyeceğini belirtti. Ersöz, "Biz öyle bileğimizi değil, kolumuzu taşın altına sokmaya geldik. Erol Aslan da aynı görüşteydi. Ancak, neyin nasıl olacağına bir iki kişiyle karar vermek kimsenin haddi değil. Çok şey söylerim ama Samsunspor'un menfaatleri daha önemli. O nedenle şimdilik susuyorum. Samsun kamuoyu ne demek istediğimi anlıyordur sanıyorum. Ben ilk başta da söyledim. Laf olsun diye bir yerlerde olmam. Oradaysam, her konuda disiplin olur" diye konuştu.

Mustafa ARAN
http://www.hedefhalk.com/bulundugum-yerde-laf-olsun-diye-olmam-602317h.htm

Nuri Asan

İnsan içinde kulaklık ile telefonda konuşmayin. Hele hele sokakta iken asla bunu yapmayın. Kendi kendine konuşuyor gibi görüntü meydana çıkıyor.

fanatik

hani 6 tane futbolcu federasyona olan şikayetleri geri çekmişlerdi ne oldu her söylenen yalanmıymış

Duško Milinković

Neler olduğunu bir anlayabilsem. Kongre ve sonrasında neler oluyor anlayamıyorum. Kafam iflas etmiş durumda.

ugurozkan

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 30 June 2014, 00:00:00
Neler olduğunu bir anlayabilsem. Kongre ve sonrasında neler oluyor anlayamıyorum. Kafam iflas etmiş durumda.

mesaj zamanı bomba olmuş.