2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

nomak55

Yaw artik yapalim su transferlerimizi sol kaandimiz da kalmadi bakalim kimi alacaz bence ekighoyu tekrar kiralayabiliriz ayrica birde forvet sart hem de yerli :--*

ismail

Alanzinho, Trabzonspor'la sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 9 Mart 2012 tarihinde 2013-14 sezonu sonuna kadar uzattı.[41] Sambacının 2012-13 sezonu için 850 bin € ve 7.500 € maçbaşı ücret, bir sonraki sezon için ise 875 bin € ile 8.000 € maçbaşı ücreti alacağı açıklandı

kendimizi kandırmaya gerek yok adamın yıllık garanti ücreti 2.5 milyon lira.

5trawberry

Geçen sezon devre arası yazmıştım, ama dikkat çekmemişti.
Türkmenistan milli takımı oyuncusu, Ruslan Mingazov.
Pas, Çalım, Frikik her özelliği var. Videodan futbolcu mu beğenilir diyenler olur ama, futbolcu kendini belli ediyor.
Videoyu izleyip, bu adamı takımda istemeyecek taraftar olacağını düşünmüyorum :)

RUSLAN MINGAZOV on Vimeo

nomak55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 26 June 2014, 20:59:06
Geçen sezon devre arası yazmıştım, ama dikkat çekmemişti.
Türkmenistan milli takımı oyuncusu, Ruslan Mingazov.
Pas, Çalım, Frikik her özelliği var. Videodan futbolcu mu beğenilir diyenler olur ama, futbolcu kendini belli ediyor.
Videoyu izleyip, bu adamı takımda istemeyecek taraftar olacağını düşünmüyorum :)

RUSLAN MINGAZOV on Vimeo

kardesim adam hakkaten iyi ozellikle ptt ligde is yapar gibi ancak oyun ici devamliligina da bakmak lazim tamam ayagina top gelirse pozisyon icine girince iyi ancak pozisyon almasi mac devamliligi gibi ozellikleri onemli tabi turk statusunde oynamasi buyuk avantaj

ult55ras

RT55

ask55

sivas ptt 1.lige hazırlanıyo herhalde.
bence cemil 1.lig de bile şampiyonluğa oynayan bır takımın stoperı olamazdı.
süperligde hiç oynayamaz.

aslında benim korkum.sivas cemili alıp bize kıralar mı ? musa transferınde sıvastan cemılı alırsak sasırmam.

Sadece Samsunspor

Hani iskelet bozulmayacakti. Erhan hoca imzalarken oyle demisti musa sinan cemil umar gitti artik nerde iskelet. Erhan hoca imzayi atti ortada yok. Yonetimden resmi sitede istifalarla ilgili 1 satir yazi yok. Bu nasil is ya her gun cileden cikiyorum ya

oguzhann555

Alıntı yapılan: nomak55 - 26 June 2014, 22:06:02
kardesim adam hakkaten iyi ozellikle ptt ligde is yapar gibi ancak oyun ici devamliligina da bakmak lazim tamam ayagina top gelirse pozisyon icine girince iyi ancak pozisyon almasi mac devamliligi gibi ozellikleri onemli tabi turk statusunde oynamasi buyuk avantaj

Türkmenistanda bile böyle yetenekler varken bize hala daha Selçuk İnan'ı yıldız diye yutturmaya izlettiremeye çalışanlar var. Türkiyedeki bu iğrenç futbol sisteminin içinde Samsunspor da olmasa futbolla uzaktan yakından alakam olmazdı herhalde.

SSKLA

o zaman benden de jakob ankersen Esbjerg te oynuyo bomba adam birde takım arkadaşı martin Braithwaite vardı şimdi toulouse de ikisi de bombaydı.  :ok :ok :deli:

Edit: Ayrıca Izunna Uzochukwu var Midtjylland bomba orta saha. Bu arada jakob ankersen sağ sol kanat bi de onun ikiz kardeşi vardı peter diye esbjerg te o da sağ sol bek ikisi de sağ sol ayak kullanıyor.

cezayir55

ankaraspor alp erginide alıyor gbb de vagif javadovu almış rakipler bu sene geçen senedende güçlü
kayseri,antalya,şanlıurfa,ankara sanki süperlig takımı kuruyorlar iyide bunlar bu parayı nerden buluyor yada bizimkiler mi  çok ağlıyor antalyanın,ordunun 4o milyon üzeri borcu varmış,urfada bayağı borçlu bir takım oldu

germencisse

Hatayspor'dan Güney Atılgan ve Soner Ergençay,Eski Çankırısporlu İllertissen'den Sezai Zehiroğlu,Payas Belediyeden Ali Yakup,Dardanelspor'dan İlker Sayan,Erhan Karayer,bu gibi örnekleri çoğaltabilirim bu sezon liglerinde olumlu sezon geçirdiler,düşük maliyetli bir politika izleyeceğimizi düşünüyorum bu sene Erhan hoca 2.ligi iyi bilen bir hoca bu isimlerden en az 2si oldukca katkı sağlayacaktır bize..

sadece55

Haber Gazetesinde Alaattin TOSUN,Ahmet ARAS,Göksu TÜRKDOĞAN ve Erçağ EVİRGEN isimleri geçiyor.Kaliteli isimler

germencisse

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 June 2014, 11:51:10
Haber Gazetesinde Alaattin TOSUN,Ahmet ARAS,Göksu TÜRKDOĞAN ve Erçağ EVİRGEN isimleri geçiyor.Kaliteli isimler

Özellikle Alaattin tosun bizim bizim Adnan Güngör'den beklediğimiz özelliklere sahip bir isim..

Ertuğrul Sağlam

Göksu Türkdoğan her Ankaraspor maçımızda oynamaması için dua ettiğim oyuncu. Alınırsa bizde çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Ankara'da ki maç'ta  Furkan ile yaşadığı sorun ise bir kenar'da!...