Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Siteye bir şafak atayım: 28... : )

Desiqner

Hani diyorlarya altyapımız çok güçlü çok iyi oyuncular çıkaracağız diye.Ben bunlara inanmıyorum.Hani altyapımızın bir tane başarısını görsem anlayacağımda senin şehrinde bir amatör takım Kadıköyspor U-14,U-16 vs. altyapı takımlarının hepsinde Türkiye şampiyonluğuna oynuyor.Demekki bu adamların potansiyeli var , demekki bu hocalar iyi , demek ki bu çocuklarda gelecek var.Samsunda potansiyel varken neden biz değilde bir amatör takım birgün umarım bir yönetim bunu oturur iyi hesaplar.Çünkü altyapımız falan yok ve uzun sürede olmayacağa benziyor...

cembaba

Bu sadece bizim jenerasyon için değil, tüm kulüpler için geçerli. Koskoca Milli Takım 76 Milyon kişinin yaşadığı ülkede sol bek bulamıyor. 2. cisi yok. Oturup düşünmek lazım.
Ayrıca alt yapılar kulüplere ciddi manada yük oluyor. Deplasman giderleri, otel ve yiyecek masrafları. Bir tek Bursaspor ve Bucaspor'un alt yapıları iyi. Onlarda da alt yapılar bildiğim kadarıyla akademi. Yani para verip oradan futbolcu alıyorsun. Batuhan İşçiler, Umut Gündoğan, Mehmet Batdal vs. vs.

Aslında alt yapımız o kadar kötü değil. Hatta kaliteli bile diyebilirim. Canberk Aydın nasıl ki 2. maçında çok daha iyi oynadıysa, görev verdiğin genç oyuncular da fırsatları iyi değerlendirmeli. Doğan mesela. Tek maçta ipini çekti Kalpar. Böyle olmamalı.

Levent ÖCAL

Ankaraspor'un adı 1299 Osmanlıspor oluyormuş facebook da dolanıyor bu haber  :rulet:

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: CemBaba - 21 June 2014, 12:26:47
Bu sadece bizim jenerasyon için değil, tüm kulüpler için geçerli. Koskoca Milli Takım 76 Milyon kişinin yaşadığı ülkede sol bek bulamıyor. 2. cisi yok. Oturup düşünmek lazım.
Ayrıca alt yapılar kulüplere ciddi manada yük oluyor. Deplasman giderleri, otel ve yiyecek masrafları. Bir tek Bursaspor ve Bucaspor'un alt yapıları iyi. Onlarda da alt yapılar bildiğim kadarıyla akademi. Yani para verip oradan futbolcu alıyorsun. Batuhan İşçiler, Umut Gündoğan, Mehmet Batdal vs. vs.

Aslında alt yapımız o kadar kötü değil. Hatta kaliteli bile diyebilirim. Canberk Aydın nasıl ki 2. maçında çok daha iyi oynadıysa, görev verdiğin genç oyuncular da fırsatları iyi değerlendirmeli. Doğan mesela. Tek maçta ipini çekti Kalpar. Böyle olmamalı.
Altyapı'dan A takıma her yıl çıkaracağın Canberk gibi bir futbolcu altyapı'nn bir sezonda harcyacağı paranın kat kat fazlasını karşılar ''K.D. ER'' Cem  ;)

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: ask55 - 20 June 2014, 20:49:44
kim bu ibrahim ersöz ?
ne kadar güzel konuşmuş.
hangi takımlıdır ne iş yapar tanıyanlar tanıtabilirlerse sevinirim.
internette biraz baktımda samsun bağımsız milletvekili adayı olmus bir zamanlar

Nuri Asan

ibrahim Ersöz rahmetli Alparslan Türkeş in manevi oğludur.  onu air yönetim kurulu başkanıdır.zannimca 2008 yilinda bize başkan adayi olacakti ama bir şey cikmadi oradan.

Ersöz 2 seneye kalmaz Samsunspor a başkan olur.

Ersöz le bir kac kere konusma imkanim oldu. Aklimda kalan tek cümlesi.

Taraftar mi cop yiyor bende aralarina girerim, ya orayi dagitirim ya da bende sizinle dayak yerim.

ask55

@Nuri Asan

teşekkürler bilgilendirme için.

onur air yönetim kurulu başkanı olmak öyle kolay iş değil.
ordan bize maddi olarak çokça destek gelmesi gerekiyor.
en azından doğru dürüst bir reklam geliri elde etsek formaya reklam alsak güzel olurdu.

beşnumara

Önceden başkanlığını yaptı diye biliyorum. Forma sponsorluğu için iş cevresinden mutlaka faydası olur.

AhmetDenizci

Ligtv.com.tr, geçmişten günümüze birlikte çok iyi ikili olan futbolcuları adlı bir çalışma yapmış Serkan Aykut-Celil Sağır ikilisine de yer vermiş:

http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/biz-ayrilamayiz/?pid=30&p=1

Desiqner

ugurozkan

23 June 2014, 20:02:45 #41097 Son düzenlenme: 23 June 2014, 20:44:25 ugurozkan
iyi ki yeni stadın içinde dükkan açmamışlar, şükredelim.

##kdc##

Bunlara da kızamayız şimdi, adamlar önce elinizdeki store mağazalarını açın derler.

Ellibeş Numara

İbrahim ersöz, onur air yönetim kurulu başkanlığını bırakalı çok olmuş. Almanya bir işler yapıyormuş ama şuan ne iş yaptığını bilmiyorum. Sandığınız gibi zengin biri falan değil. Hatta yakın dönemde almanya'ya kendi işi için gidecekmiş.