Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

utb 55

Milyar dolarların döndüğü koskoca şehrin en büyük değerine bir tane sahip çıkacak adam çıkmıyor diye utanmıyor, yüzsüz yüzsüz kayyum iyidir diyor. İşte en çok canımı sıkanda bu nokta ve İsmail Uyanık şimdi gelmeyecekse ne zaman gelecek neyi bekliyor yani.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: utb 55 - 11 June 2014, 01:02:02
Anıl Taşdemir, Muhammed Reis ve Cernad'ın bonservisleri ellerinde bulunuyor yönetim bi an önce oluşsa da alsak şunları.

Anıl'ın bonservisi Ordu'da.

Desiqner

Ankaraspor Muhammet Reis, Ahmet Şahin ve Mehmet Yıldız'ı aldı...

utb 55

Bu zamana kadar kimin ne çaldığını, yürüttüğünü bilmek için illa kayyuma kalmaya gerek yok ilgili bakanlığın müfettişleri çağırılıp bunu öğrenebiliriz tabi bu kadar samimi birisi gelirse takımın başına.

Nuri Asan

ismail uyanık bu takimi aslanlar gibi 13 sene sırtında taşıdı.  sonu ne oldu biliyormuyuz?

ihanete uğramak. arkasından atıp tutmak.

desteği geçtik kostek olunacagini bile bile bir daha ismail baskan aday olur mu? siz olsaniz aday olur musunuz?

bizim kadar entrika yaşayan bir takım daha varmi merak ediyorum. pembe dizileri gectik.

cgr

Bu arada Kandilimiz Mübarek olsun beyler... Allah'ım bu mübarek günleri yaşamayı tekrar nasip eder inşallah...

lato

Hz.Âişe vâlidemiz, Peygamber efendimizin Berât gecesinde, sabaha kadar ibâdet ettiğini görünce sordu:

- Yâ Resûlallah, Allahü teâlânın en sevgili kulusun! Buna rağmen niçin bu kadar kendini yoruyorsun?

Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:

- Ey Âişe, ben şükredici kul olmıyayım mı? Ey Âişe, sen bu gecede, ne olduğunu bilir misin?

Âişe vâlidemiz tekrar sordu:

- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?

Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:

- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur.

Hepimizin Berat Kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı ve tövbelerinizi kabul eder İnşallah

##kdc##

Kandilimiz mübarek, dualarimiz kabul olsun. 
Dualarda buluşalım..

Nuri Asan

bir gekas'in menajerine para bulmak kalmıştı, o da oldu.

ngonge

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 15 June 2014, 09:23:06
PTT 1.LİG 2014-2015 Sezonunun sıralanması.
1-Adanademirspor
2-Adanaspor
3-Altınordu
4-Ankaraspor
5-Antalyaspor
6-Boluspor
7-Bucaspor
8-Denizlispor
9-Elazığspor
10-Gaziantep Bld.
11-Giresunspor
12-Karşıyaka
13-Kayserispor
14-Manisaspor
15-Orduspor
16-Samsunspor
17-Şanlıurfaspor
18-Alanyaspor

4,5,6 düşsün, 15,16,17 çıksın inşallah.

Nuri Asan

16 çıksın gerisi ne yaparsa yapsın.

orhan

Bu seneki lig kağıt üzerinde  çok zor gözüküyor

Nuri Asan

arkadaşlar forum saatim bir saat geride bunu nereden ayarliyoruZ?

berusa55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 16 June 2014, 15:22:15
arkadaşlar forum saatim bir saat geride bunu nereden ayarliyoruZ?

Profil > Soldaki menüden Görünüm ve Tasarım > Zaman Dengesi'ne 1 yaz...

Nuri Asan