Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ugurozkan

onur air geçen yıl satıldı. ersöz'ün onur air yönetiminde yer aldığı zaman, mazhar başoğlu'nun Samsunspor başkanı olduğu zamandı.

AhmetDenizci

24 June 2014, 00:29:40 #41101 Son düzenlenme: 24 June 2014, 00:45:53 AhmetDenizci
İlhan Mansız'ın Beşiktaş'a Geliş Hikayesi

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=4877

Eskiden serbest kalma diye bir şey yokmuş. Futbolcunun sözleşmesi bitse dahi Tükiye'den başka bir takıma bonservis bedeli ödenmeden gidemiyormuş.

http://www.samsunkenthaber.com/yazar/suleyman-salur/araci-oldu-samsunspor-750-milyon-kaybetti/247.html

4.5 trilyon lira'dan 3 trilyona kadar yönetim inmiş. Daha sonra yukarıdaki köşe yazısına göre Muammer Güler'in yaptığı indirimle 2.250 trilyon liraya transfer gerçekleşmiş.

Nuri Asan

yok öyle bir şey.  İlhan Beşiktaş a hulle yolu ile bedavaya gitti. Bizim cebimize o sene 5 kuruş bile girmedi ama herşeyin onceden planlandığı doğrudur.  ne ilginç ki muammer efendi o sene istanbula vali oldu.

Sadece Samsunspor

Erhan altin imzaladi ben umitliyim acikcasi. Dar kadroyla savasan bir takim yaratmisti. Musa sinanla Erdemide o kazandirmisti takima. Ins guzel olacak hayirli olsun

sadece55

İbrahim ERSÖZ de Basın sözcülüğü işini iyi götürüyor.Umarım güzel günler göreceğiz

uykan

Federasyon bazında Fransa, Afrika takımlarındaki isimlerle zirveyi alıyor. Dünya Kupası'ndaki futbolcuların gelişimine 59 federasyondan 821 kulüp katkıda bulunmuş. Türkiye'den yetişmiş hiç futbolcu yok. Ama 23 yaşına kadarki maç sayılarına göre 10 kulübümüz listeye girdi.

Sıralama şöyle:

1-İstanbul BB SK (Yeni adıyla İstanbul Başakşehir 64 maçla 502'nci)

2-Kayserispor (50 maçla 535'inci)

3-Galatasaray (49 maç / 541)

4-Antalyaspor ve Gençlerbirliği (29 maç / 636)

5-Karabükspor (28 maç / 642)

6-Trabzonspor (26 maç / 657)

7-Bursaspor (12 maç / 768)

8-Beşiktaş ve Çaykur Rizespor (9 maç / 791)

bu demek oluyorki bizim altyapımız felan yok

eprianu

Şimdi facebookta gördüm. Samsunsporum.net sayfası yazmış. Bilgisi olan var mı?

Alıntı"Samsunspor'da Yönetim Arasında Çatlaklar Oluştu ve Her An Yönetimden Bazı İsimler İstifa Edebilir.."

Link : https://www.facebook.com/samsunsporum.net/posts/259832674225449

SametYılmaz55

Basın sözcüsü ve stat sorumlusu istifa etti diye haberler dolaşıyor

sadece55

İstifaların aslı varsa bu sene düşmezsek iyidir.Camia iyice ayrışacak.

sinan tzn

Tamer55

Son dakika! İbrahim Ersöz görevi bıraktı!
Samsunspor Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, Başkan Emin Kar'ın isteği üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladı
Bu haber 2014-06-25 14:35:06 eklenmiştir.

Samsunspor'un Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz flaş bir karar ile görevi bıraktığını açıkladı. Başkan Emin Kar'ın kendisinin ve Stad görevlisi Erol Aslan'ın istifasını istediğini öne süren İbrahim Ersöz, "Basın sözcülüğü görevimden istifa ediyorum. Ama Samsunspor yönetiminde, Samsunspor için çalışmaya devam edeceğim. Kulübün menfaatleri için burada kalacağım. Başkan Emin Kar bana ve Stad görevlisi Erol Aslan'a yönetimdende çıkmamızı söyledi fakat biz sadece görevlerimizden istifa ediyoruz." diye konuştu

Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın ise bu istifaları neden istediği merak konusu oldu. Dün Teknik Direktör Erhan Altın'ın da imza törenine katılmayan Başkan Emin Kar, kafalarda soru işaretleri bıraktı.
SamsunMedyaHaber

sadece55

Malesef haber doğru..Çok kötü günler gelecek gibi yine

oguzhann555

Dün Erhan Altın'ın imza töreninin videosunu izledim gerçekten çok güzel anlar yaşanmış, yönetimi ve teknik ekibiyle bir bütün olduk diye düşünmüştüm oradaki konuşmaları ve Erhan Altın'ın boş mukaveleye imza attığını görünce ancak şuanki duruma baktığımda klüpte gerçekten çok başka olaylar dönüyor. Bu çok açık görülüyor. Emin Başkanın çoğu zaman desteklemiştim ancak çoğu kişi gibi ben de pis kokular almaya başladım.

Ellibeş Numara

25 June 2014, 15:53:18 #41113 Son düzenlenme: 25 June 2014, 15:56:40 Ellibeþ Numara
Dünkü erhan altın hocanın imza töreninde ibrahim ersöz ve gazeteci muhammet çavuşoğlu arasında küçük bir gerginlik yaşanmış. İbrahim ersöz imza töreninde konuşurken sözünü kesen Çavuşoğlu, 'Fotoğraf alabilirmiyiz' tarzında bir söz söylemiş. İbrahim ersöz de 'Görevimi senden öğrenecek değilim' demiş. Bu olay emin kar'ın kulağına gitmiş.(Büyük ihtimal muhammet çavuşoğlu söyledi) Dünde emin kar, ersöz'ün görevinden istifa etmesini istemiş. Stadyumdan ve taraftardan sorumlu yönetici: Erol aslan da ersöz'ün haklı olduğunu düşündüğü için o da görevinden istifa etmiş.

Stoper

Muhammed Çavuşoğlu daha önce de yönetici Erdem Eynel ile tartismisti.. Bu yavşak Çavuşoğlunda sikinti var. Emin Kar'in rahatsiz olduğu başka şeyler vardir ya da bir yerlerden direktif falan gelmiştir belki.