Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Emin Kar'in aday degilim deyip aday olmasimi sorun? Erkut Tutu'nun Emin Kar'in tekrar aday oldugu icin aday olmamasimi? Emin baskana k8zan neden kiziyor anlamis degilim.

beşnumara

Kongreye gelmeyenleri kandirirsin da ordakileri nasıl kandiracaksin. Dalga geçmeyin milletle. Erkut tutunun yaptığı açıklama ortada. Biz kimse aday değil diye geldik,madem mevcut yönetim devam etmek istiyor seve seve cekiliriz dedi. Yani erkut önce listeyi verdi sonra kulübü sahipsiz bırakalım diye geri çekti diye bir şey olmadı. İyice bitirdiniz kendinizi :(

Sadece Samsunspor

İçindeki bir korku var şimdi Emin kar başkan oldu ligede iyi başladık iyi gidiyoruz diyelim o zaman engellemeler başlayacaktır emin olun, takım süperlige çıkmasın Emin kar döneminde diye engelleyenler emin olun olacaktır. Eğer iyi giderken tepetaklak olursak ben bunun altında başka şeyler ararım.

beşnumara

Kazım da para vardı siyasi olarak köstek olundu düştük, geçen yıl son maçta siyasiler yüzüstü bıraktı takımı çıkamadık, bu yıl siyasiler mevcut yönetimi desteklemiyor desteklemeyecek de. Bakalım sonumuz ne olacak.

yavuzselim

Samsun şehrinden ve Samsunspor'u seven herkesten kulübe yardım beklediklerini dile getiren Recep Hun!!!!!!!???
neyin kafasını yaşıyosun sen Recep Hun ne kullanıyorsan söyle bizde kullanalım dalga mı geçiyorsun bizimle kongrede yapılan bu olaylar görülmüştürkü tamamen g.tü kurtarma opersyonu olup Samsunspor menfaati ile ilgili bir durum söz konusu değildir

55.hakan

Recep Hun yalan söylüyor.Ben de oradaydım.İki aday var diye zarf ile oy verme işlemi yapılacak dedi Hakkı Tomaç.Erkut Tutu nun aday olduğunu öğrenmek çok mu zordu hem.Yani listeyi iki ekip de bilerek verdiler.Benim düşüncem Recep Hun Emin Kar ı zorlayarak bu yola soktu amacı ne , kulüpte neler döndü bilmiyorum.Emin Kar da mikrofonu alarak kongrede aday olduğunu açıkladı.Şimdi Recep Hun çıkmış bize yardım edin diyerek mağdur edebiyatı yapmaya başlamış.Ancak kendini kandırırsın Recep Hun.Oradaydım ve dediğin gibi sahipsiz değildi o kulüp.Şimdi de ağlamaya hakkın yok ilk günden.

beşnumara

Recep hun umar ve 1-2 futbolcu satışından parasını alır sonra da transfer sezonu bitmeden kongre kararı alır şehrin siyasilerine kulübü bırakır gider.
Neyse ben bu başlığa daha yazmayacağım. Yazdikca kongrede olanlar geliyor aklıma sinirleniyorum.

sadece55

Arkadaşlar Recep Hun gibi bir adamın gerçekten bu kulüpten alacağı varmıdır? Varsa helal olsun tabii bu kulüp batık olur.

altunay

recep hunun parasımı varmıs klube ne vermiş ne istiyor samsunsporu ticarethaneye cevirenin allah belasını versin

eprianu

Vay beee. İddialar bile ne kadar ürkütücü.
Nasıl bir camiayız biz anlamadım gitti.
Ülkeler arası diplomaside bile bu kadar entrika dönmüyordur yeminle  :o

Nuri Asan

recep hun da iyice sallamiş yada haberi yapan gazete sallamiş.

Ayberk

İnsanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Neymiş tutu çekilmiş de öyle aday olmuşlar la bi git ya. Gözümle gormesem inanacam dediğine

serkancengiz

hele topçu satsınlarda göreyim yönetimi tutu umarı satmayacağız diye açıklaması vardı paranız vardı yönetime talip oldunuz bitti

oguzhann555

Umar'ı satmayacakmıymış  :D Kimse kusura bakmasın ama o işler konuşmakla olmuyor borç kapıya dayanınca kimler satılır kimler. Erku Tutu sağdan soldan para dilenmeyecek miydi sanıyorsunuz ?

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 17 June 2014, 18:24:29

Siz zaten soylersiniz soylersiniz sonra gazete salladi yada face baskasi kullaniyo dersiniz recep hunun nasil bi ticari iliski oldugunu biliyomusun o adam cikari olmadan iş yapmaz reco gida ...

biz?

ben kimsenin tarafinda değilim karistirdin galiba. Benim taraf olduggum tek yer Samsunsporun basarisidir. isimlerin gelio gecici oldugunu ve Samsunspor isminin hep bakii kalacagini her zaman savunmusumdur. ayni zamanda recep hun u da savunmadim. bende 16 senedir ticaretle uğraşıyorum.  kimse cikari olmadan iş yapmaz. ama ;

Eğer bir adam iş hayatina Samsunspor u bulastiriyorsa ve ticaret hayatinda bir yere gelmek icin bu takimi kullaniyorsa ondan namussuzu yoktur. Ticaret hayati farkli, dostluk fatkli, Samsunspor ap ayridir.

Burası o kadar gatip bir camia ki; sahte facebook hesabi da sallamasyon haberlerde dolup taşar. Facebook'um olmadığı halde Emin Kar in adina açılmış bir sürü sahte hesap biliyorum.