Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

yaa bu nedemek yaaa bugünden beri şok yaşıyom nasıl olur yaaa galip öztürk ün desteklediği isim değilmiydi başkan nasıl böye pes edilir

istanbul grubu

liselilerin yazdıkları doğruuu.ve sezgin gümüş ekonomik sıkıntılardan dolayı istifa etmedi.yönetimdeki bazı hainler yüzünden istifa etmiştir.

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor başkansız kaldı!

Nuri Asan Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapan Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, şehirden ekonomik olarak yeterince destek alamadıkları için istifa ettiğini açıkladı.

Gümüş, "Samsunspor ekonomik olarak büyük sıkıntı içinde. Takımın önünü açmak için istifa ediyorum. Ekonomik olarak Samsunspor'u sırtlayacak bir başkanın göreve geleceğini umut ediyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Gümüş'ün istifasının ardından yönetim kurulunun göreve devam edeceği ve önümüzdeki günlerde yapılacak toplantının ardından olağanüstü kongreye gidip gidilmeyeceğine karar vereceği öğrenildi.

NOT: HÜSEYİN BAŞGÖL BAŞKAN OLACAKMIŞ

mctlçy

sezgin başkan asla böyle bişey yapmaz...liselinin dediği gibi zorlanmış onu geri döndürmeliyiz :twisted: 2haberin farklılığı zaten bunu açıklıor

HoliganSamSunLu

yazık bu takıma yazı gerçekten koca samsunun sırtına yük oldu samsunspor böyle samsunluluk olmaz samsunspor bütün samsunluların ortak değeridir. kimse çıkarlarına alet edemz.

körfez55

oldumu be başkan bu kadar çabuk pes edilirmi?

artık bırakın sakaryayı yenmeyi kümede zor kalırız bu sene...

liseliler

sezgin başkan dan sonra şafak başkan da istifa eder..ve sonra istanbul kanadıda istifa eder ve diğer yöneticilerde..ve yine yönetimsiz kaldık:( şimdi nasıl kümede kalacağız bakalım..ne hallere düştük beee:( şimdi bundan sonrasını bunlara sebep olanlara sormak.

King Of The North

Belediye işine gelmeyen adam başkan olunca yardımları kesti tabiki de.
İlkadım Belediyesine gittim geçen gün nikah işimiz vardı.Nikah memurunun odasında adamın tam arkasında kocaman Trabzon bayrağı vardı.Ne olacak kan emicilerin olduğu yerde biz de biribirimize destek olmazsak ne başkan kalır ne yönetim.Herkes gider sadece taraftar kalır.Yazık çok yazık oldu.

körfez55

bu adamları yönetime alan sezgin başkan değilmiydi ne oldu şimdi?

Sadece Samsunspor

istanbul grubu

liseliler yazmış ya ne olduğunu.işler iyi gitmeye başlayınca ve yeni yönetim bazılarının kuyruğuna basınca kan emiciler iş başı yaptı diye çok güzel açıklamış işte.

harbisamsunsporlu5517

çok yazık oldu sebeb olanlar saolsun herşey yoluna girdi derken bu olmamalıydı tüm istanbul takımını tutan tüm samsunluları ve bütün belediyeleri kınıyorum içimizde bu hainler ve faizci halk olduktan sonra baskanımız napsın buraya kadar mış

HaSaNCaN

An sabrın taştığı andır. Artık bu şerefsizlere burda Samsunspor taraftarlarının olduğunu, bizim Samsunspor'u onlardan daha çok sevdiğimizi, Samsunspor için herşeyi yapabileceğimizi göstereceğiz. En önemli yanı ise sakarya maçı öncesi bu haber oyuncular için büyük bir moralsizlik. Ah be başkan maçtan sonra yapsaydın ne yapcaksan.

berusa55

yazıklar olsun.daha da beli doğrultamayız. baskan adayı falan da zor bulunur artık. yarın ki önemli mac öncesi iş mi bu ? cocuk oyuncagı mı kardesim bu? demek ki herkes yalan!

körfez55

tamam bizde toplanıp samsuna gidiyoruz.bakalım bu takımın sahibi kimmiş? sezgin başkan bırakamaz.imran okumuş kim ya hüseyin başgöl kim?