Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Çok hataları oldu belki ancak şehir ile bir şekilde hava yakalıyor. Bu takım bu yıl kümede kalma savaşır diyenlere inat sğper ligi kovaladık. Yönetim isterse Kaplar da kalmak isteyecektir. O da başka takımlarda ayar tutturamıyor. Bizimle de bir şekidle kimyaı uyuyor. Klırsa bu takım bu haliyle dahi iş yapar ki Abdulkadir gibi golcuye kimse hayır diyemez.

Şartlar ne gösterecek bakalım. Umarım he rşe y istediğimiz gibi olru yöneti mve para krizi ile karşı karşıya kalmayız.

Integral

Alıntı yapılan: uykan - 19 May 2014, 14:11:00
http://www.haberads.com/haber/iste-ptt-1ligin-en-pahali-takimi/2013-08-15

herşey ortada

bu geçen senenin haberi.

maçkoliğe göre, geçen sezonki kadro 12,60 milyon euro
bu sene ise 6,10 milyon euro.

geçen sene ve bu sene ligi bitirdiğimiz yer belli.
bu kalparın başarısı da olabilir, futbolcuların da, ya da başka birşeyin etkisi, bunu bilemeyiz.

muzaffer4

Ne diyim 2 sezon takimin basinda durdu play off finali ve super lig
geri kalan 5 sene de ligi ilk 10 da bitiremedik
Keramet kalparda mi onu bilemem belki de tesadüf.

Dartagnan

Önümüzdeki sene tahta kapalı olacakken transfer umuduna baglanmayın beyler,  abiler.

Ellibeş Numara

Kalpar süper lige çıkmadığımız takdirde Samsunspor'u bırakacağını, çok yakın zamanda bir röportajında söylemişti. Eğer giderse, onun yerine Erhan Altın hocanın gelmesini isterim. Hiç yoktan oynanılan futboldan zevk alırız.

seyf55

Kalpardan iyisi gelecek mi ben sanmıyorum daha iyisi gelmeyecekse düzeni bilen hocayla kalparla devam edilmeli maceraya gerek yok

atakumlueray

Kriter,normalde bu takımın ligdeki yeri neresi olmalıydı sorusudur.Bence özellikle bu orta sahayla ilk 10 bile çok kolay değildi ama kalpar play-off oynattı.
Benim gönlüm kalmasından yana.Diğer sevdiğim özelliği ise takımın üzerindeki otoritesi,onun olduğu dönemlerde takım içinde hiç saçma sapan gerilimler olmadı.

ngonge

Türkiye'de çoğu t.direktörden daha karakterli olduğunu düşünüyorum ama sadece gençleri oynatmadığı için gitsin diyorum ben.

Uğur Tütüneker, Yılmaz Vural gibilerini getiremiyorsak lütfen tecrübesiz, genç, futbolu yeni bırakmış aklı başında derli toplu birini getirelim başa.

Desiqner

Konyanın play-off'tan çıkarken oynadığı futbolu çok beğenmiştim ben.Uğur Tütüneker başarmıştı Konya'da bunu...
Rize'den ayrıldı.Kalpar kalmalı diyorum ama giderse tek seçenek o olmalı.Gençleri oynatabilecek ve pozitif futbolu sağlayabilecek bir hoca.

yilmazselcuk55

Kalpar Gidecekse Tek Aday  Uğur Tütüneker Olmalı

sadece55

Ah Ercan Kaptan Şu alkole olan sevdanı Futbola verseydin.Şimdi Efsane bir hoca olurdun.

Theofanis Gekas

uğur tütüneker veya m reşit akçay gelecekse gitsin diğer her türlü isimlerde kalsa daha iyi

ngonge

Bu arada ne kadar çok kızsak da Kalpar'la garip bir bağ kurduk. Bir nevi aidiyet hissi oldu kulüple, ama şunu unutmayalım bu takımdan zayıfları gönderip de takviye edecek imkanımız olmayacak! Umar'lar, Musa Sinan'lar gidince gençler tek çaremiz olacak? Peki Kalpar bu durumda bize yarar mı o büyük soru işareti.

lato

Bu kadar çile çekiildikten sonra Adnan da dahil ben kalmak istiyorum diyen her adam kalmalı. Bizim kadar futbolculara ve teknik ekibe de büyük yıkım oldu bu final

eprianu

Alıntı yapılan: lato - 19 May 2014, 21:48:55
Bu kadar çile çekiildikten sonra Adnan da dahil ben kalmak istiyorum diyen her adam kalmalı. Bizim kadar futbolculara ve teknik ekibe de büyük yıkım oldu bu final

Şu Adnan'a ettiğim küfürleri toplasanız dağ olur. Ama dışarı alındığında yenildiğimiz için ağlıyordu.
"Kalmak istiyorum" diyen adam zaten olan biteni bildiği halde kabul ediyordur.
Şu zor durumda kalmak isteyen herkesin başımızın üstünde yeri var...