Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

samsunsporlu1994

Maca gidecek arkadaslar forma,atki vs giymesin. Cok buyuk olaylar cikabilir. Mersin İdman Yurduna birsey olmaz olan Samsunspor'a olur. Samsunspor cezali oldugu halde taraftari stada girdi diye hukmen yenilgi falan boyle birsey olabilir mi? emin degilim ancak insanin aklina geliyor.

beşnumara

Tribünde olay çıkarsa mersin ceza alır çünkü samsunspor taraftarı cezalı.  Olay mersin tribünleri alanı içinde olmuş olur. Mersinin hocasının bicaklandigi yil biz ceza aldık çünkü saha da tribün de bize aitti. Bu maçta da biz cezalı olduğumuz için mersine ait.

King1965

Bilet satısları ıstanbulda durduruldu . Mersin yonetımının durdurdugu soylenıyor bıletler ıstanbulda yarın tekrar satısa sunulacagını soledıler ancak bugun mersınde bıletlerın satısı devam edecekmıs

muzaffer4

ask55

bize durdu diyip bir yandan mersine mi satıyolar acaba ?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ask55 - 17 May 2014, 11:49:13
bize durdu diyip bir yandan mersine mi satıyolar acaba ?

Suan bilet satis noktasindayim kimseye satmiyorlar. Mersinde satiliyor diyorlar o kadar.

Stoper

Yarın sabah satışa çıkar sanırım.. Gidip gitmeyeceğimiz netlik kazanmadığı için ayarlamamıştık bileti.
3 tane bilet bulabilsek ne güzel olurdu.

ask55

sabah erken gidilirse kimse yokken sessiz sedasız alınır biletler.

çünkü bilet gişesi tam bizim kapı girişinin yanında.

yani yarın gişede mersinliler olursa biz o kapıdan girerken bile sıkıntı yaşanabilir.

her şartta çok sıkıntılı bir gün bizi bekliyor.

çok merak ediyorum nasıl bitecek günün sonu.

samsunsporlu1994

Olacaklar belli. Mac oncesi iki takimin  taraftarlari birbirine girecek. Hadi Samsunspor taraftari girdi stada diyelim. İlla ki kavga cikar. Hatta mac tatil edilebilir bile. İsin ciddiyetinin farkinda degil kimse. Mac tatil edilirse kimse sasirmasin.

davidsavage

AlıntıBurak AKBAŞ ‏@brkakbs

Samsunspor'un cezasi gorusulmek uzere Tahkim Kurulu bugun tekrar toplanacak... Hayirlisi...

5'e kadar bekleyin, bir aciklama yapilacaktir. diye de birinin sorduğu soruya cevap  verdi.

Ertuğrul Sağlam

Vicdanları yaralayan bu ceza kalkacak gibi bir his var içimde... ben halen ümitliyim ve bekliyorum.

SametYılmaz55

Bence bugün face ve twitter erisime kapatılmalı.yada sayfalar engellenmeli...facedeki,twitterdaki salaklar yüzünden yarın çok büyük olaylar çıkacak gibi duruyor.Bunların önüne bir şekilde geçilmesi gerekir.ceza olayı değişmezse çok büyük şiddet olayları çıkacak gibi.umarım hiç bir kavga olmaz ama görünen köy de kılavuz istemez...

evolution55

Beyler satışı mersin yasaklatmis gişede öyle diyorlar. Gişe önünde bekleyen herkes Samsunlu bu arada. Ve ciddi anlamda bilet satıldığını da söylüyorlar ki kara borsalar devrede ben oradan aldım mesela 3 tane

umit

bize de lazım 4 bilet. nerden edinebiliriz fikri olan var mı?