Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

amisos5506

ben de az önce h bloktan 12 adet bilet aldırdım.5 inin sahibi var.önemli olan mersinli girmesin.feda olsun.

Shane_Falco

Tahkim kurulu tekrar toplanmış bizim karar görüşülüyor deyince bilet almaya çıkan kardeşimi yoldan çevirdim. Umarım lehimize bir karar çıkar. Çıkmazsa da yarına kadar inş h blokları felan biletler bitmez :)

Sadece Samsunspor

ask55

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Mayıs Pazar günü Mersin İdmanyurdu ile Samsunspor arasında oynanacak PTT 1. Lig Play-Off Finali müsabakasıyla ilgili kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliğini önlemek için bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle:

"Futbol Disiplin Talimatı'nın 98. maddesinin 4. fıkrasında yer alan "Disiplin ihlalleri nedeniyle verilen seyircisiz oynama cezalarının infazının, çift devreli lig usulü oynanan müsabaka veya kademelerden sonra tarafsız sahalarda oynanan play-off müsabakalarına denk gelmesi halinde; bu müsabakalarda rakip takıp seyircisi stadyuma alınır ve ceza alan kulüp bu maddenin 1. ve 2. fıkrasında belirtilen kontenjan ile bağlı olur. Bununla birlikte, cezanın infazı sonraki sezona taşınması halinde, bu maddenin 1. ve 3. fıkraları aynen uygulanır." düzenlemesi 27 Ağustos 2011 tarihinden itibaren yürürlüktedir.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 13.05.2014 tarihli toplantısında Samsunspor Kulübü'nün 09.05.2014 tarihinde oynanan Samsunspor-Ankaraspor A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 52.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezanın infazında FDT'nin 98/4. maddesinin uygulanmasına karar vermiştir.

Tahkim Kurulu, 15.05.2014 tarihli toplantısında Samsunspor tarafından yapılan itirazın reddi ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen kararın onanmasına oybirliğiyle karar vermiştir.

Bu nedenle, 18 Mayıs 2014 tarihinde Mersin İdman Yurdu ile Samsunspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak PTT 1. Lig Play-Off final müsabakasını Futbol Disiplin Talimatı madde 98/IV uyarınca Samsunspor'a ayrılan Türk Telekom ve Maraton tribünlerinde sadece kadın ve çocuk seyircilerin ücretsiz izleyebileceği ve Mersin İdmanyurdu taraftarlarının karşılaşmayı kendilerine ayrılan Fenerium ve Migros tribünlerinden 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılan açıklamada belirtilen esaslar çerçevesinde izleyebileceği hususu kamuoyuna duyurulur."

brigand

Tahkimin bizim için 2.kez toplandığı, 2.kez karar alındığı falan yok. Zaten başlıktanda belli bilgi kirliliğini önlemek için yapılan bir açıklama. Ki tahkim kurulunun görev ve yetkileri okunacak olursa, kurulun aldığı kararlara itiraz edilemiyor, değiştirilmiyor. Mahkeme yolu bile kapalı.

özkan

south_london

tribune girecek arkadaslar siyah giymeye ozen gostersin.

ask55

Alıntı yapılan: özkan - 16 May 2014, 16:41:05
bilet bitmiş.
maraton altın biletleri komple bitmemiştir.
diğer bloklardan almak lazım.
üstten de alınabilir.ama üst biletini satmıyolar gişede.
sanırım üst biletlerini mersine yolladılar.

isa55

bize izlemek yasak. bakalım fenerbahçemize nasıl karar verecekler.

ChucKeR

Alıntı yapılan: samsunum - 16 May 2014, 16:10:00
Lan bunlar kafamı buluyorlar anlamıyorum. yarım saat  önce tff yi  aradığımda şuanda sizin için 2. kez toplantı halindeler dedi şimdi aradım tahkim kurulunu, gündemizde böyle birşey yok dedi kadın. Peki şuan da samsunspor taraftarının mersin idman yurdu tribününde bilet aldğının farkında mısınız dedim. kız pişkin pişkin biletleri ben satmıyorum dedi. çıkacak olaydan kim sorumlu olacak dedim pazar günü olsun bi göreceğiz dedi. allah belasını versin alayının  :kafa: :kafa: :kafa:

kardeş o hanıma kaptırmadın mı sen de

evolution55

Bilet almaya gittim fakat sayım var diye kapatmislar yarın sabah tekrar geleceğiz artık gidecek arkadaşlara duyurulur

samcin

tahmininiz bu şekilde orda kac kişi oluruz samsunspor taraftarı bayanları saymazsak

Shane_Falco

Arkadaşlar biten biletlerin ardından yarın bilet alacak olanlar hangi tribünden alıyoruz. Ona göre bilelim de alalım ?

ask55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 16 May 2014, 17:06:15
Arkadaşlar biten biletlerin ardından yarın bilet alacak olanlar hangi tribünden alıyoruz. Ona göre bilelim de alalım ?
mantıklı olan fenerium üst a-b-c-d ama üst tribün biletini satmıyorlar.
sanırım onlar mersinde satılıyor.
alt tribünden herhangi bir bloktan alın.
içeriye girince yanlarsınız sağ tarafa doğru