Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

desperate1

arkadaş 16.30 da gitti ve bitti demişler.fenerium alt dan al demiştim.muhtemelen üst ü mersin de satacakları için alt bittiyse bize bilet kalmadı.ben yine de yarın sabah kendim kulağımla duymak için gidecem.

ngonge

Demirören nasıl da pişkin pişkin yalan söylüyor.
Süper lige çıkınca ilk işimiz şu 5+3 yabancı kararına itiraz etmek olmalı.

Ayberk

Bizim arkadaş fenerium alt h'den alabilmiş. en son bugün 16:30 gibi sadece h ve ı kaldığını söylemişler. bir de tabii malum mersin kale arkası biletleri kalmış bir miktar. Arkadaşın dediğine göre millet Samsunspor formasıyla bilet almaya gidiyormuş :D Çoluk çocuk Samsunlu aileler vardı komple sırada dedi. Anladığım kadarıyla özellikle bizim tarafta (Fenerium'un mersinlilere yakın kısmı) millet sus pus oturacak ama yine çoğunluk Samsunlu olacak, ama kimse çaktırmayacak :D

mehmet yılmaz

Benim tahminim Fenerium Alt ABCDEFGH tribünlerde yarı yarıya oluruz Mersinlilerle. Hatta daha fazla da olabiliriz.
Maça atkı, formayla gidilmemeli.
Ben kırmızı bir tişörtle gideceğim.
Orada neler olur bilmiyorum ama inşallah olaysız ve sonunda bizim kazandığımız bir maç olur.

ask55

bence a-b-c-d tarafında yaklaşık 4 bin kişinin en az 3 bin 500 ü bizden olur.
diğer kısımda da yarı yarıya oluruz.
stada girelim de içerde Allah kerim.
bu arada bende siyah bir tişört giyerim.kışkırtmaya gerek yok.

GurbetciFanatik

Trt spor da erdogan arikan M.Idman yurdu yonetiminden kapilarini samsunspor taraftarlarina acmasini istedi.
Turkiyeye bu kötü günlerde böyle seyler lazim dedi.
Hadi alin bizi iceri yan yana omuz omuza Soma icin saygi durusunda duralim.
Guzel bi davet bence tabi kabul olurmi o bilinmez

Ayberk

Atkı-formaya dolayısıyla gereksiz gerginliğe gerek yok bence de. Polis bu sefer içeri almayacak falan daha büyük kıyamet kopacak.

kuzey55

siz inanıyomusunuz cidden olay çıkmayacağına.miy taraftarı mutlaka küfür edecek ve bizim tribünler öylece bakacak öyle mi ?

Stoper

Bugün TFF Samsun Bölge müdürlüğünün önünde taraftarlamızın açıklaması vardı.Ben de orada bulundum. En dikkat çekici ifade " İstanbul'da Mersinlilerle yaşanacak olayların sorumlusu biz değiliz" oldu.Açıklama internette birkaç sitede var ancak doğal olarak bu cümlelere yer vermemişler.
Herkes nelerin olacağını az çok tahmin ediyor.
Boş gitmeyecek buradaki taraftarlar.
Yol boyunca alkol tüketip o kafayla maça giden topluluk mutlaka olay çıkarır.
Mersin cephesinden küfürün yanı sıra,bizi aşağılayan bir pankart,karikatür gibi birşey de bekliyorum.Yıllar önce yapmışlardı,internet sitelerinde yayınlamışlardı.
İnşallah olay olmaz.Kazanırız ve herkes tribünü terk ettiğinde takım çağırılır ve eğlence başlar..

ChucKeR

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 May 2014, 00:12:40
Trt spor da erdogan arikan M.Idman yurdu yonetiminden kapilarini samsunspor taraftarlarina acmasini istedi.
Turkiyeye bu kötü günlerde böyle seyler lazim dedi.
Hadi alin bizi iceri yan yana omuz omuza Soma icin saygi durusunda duralim.
Guzel bi davet bence tabi kabul olurmi o bilinmez

ordu olsaydı dediğin belki olurdu. tff ye de iyi kapak olurdu

Ahmeti

Arkadaşlar bugün bilet aldıracam fenerium bileti tükendiyse nerden aldırabiliriz yani fenerium tiribününe geçiş yapabileceğimiz bir tiribün varmı bilgisi olan lütfen ya özel mesaj atsın yada yorum yapsın.

King1965

Fenerium Tribünü Şeması.. Altı Full %90 Samsunspor Taraftarları dolduracak ayrıca  dün çok sayıda üsten H grubundan bilet alındı.

Ahmeti

King1965

Fener tribünlerinden birine sordum da yok dedi alttan üste geçilmediğini söyledi sadece kale arkasında üsten alta geçildiğini söyledı

SametYılmaz55

Dün gittim 16.45 gibi bİlet bitti dediler.ama  alan arkadaşlardan çözdüm.ben gittiğimde 20 kişi falan dik 2 tane Mersinli vardı.Mersin bileti dediler o kadar insan geri döndü...